89387
PlayStation3
  • guardian hero
    Be van, only for XBox 360
  • NEXUS6
    Hát van itt egy cikk!;(((
  • guardian hero
    Egy szóval nem mondtam, hogy prerenderek a videók, vagy nem ingame-ek a képek.

Természetesen ezek a játékok már szinte készen vannak, a végső optimalizáció/tesztelés fázisában járnak.

Viszont amíg nincsenek kint (és a Heavenly Sword-ból tudtommal még nyilvános demó sincs), addig a készítők azt mutatnak belőle, és azt mondanak róla, amit csak akarnak.

Egyébként egy Heavenly Sword jellegű játék pont nem igényel túl komoly AI-t (hacsak valami extrém újszerű gameplay nincs benne, de ezt nem láttam, sima God of War női főhőssel, igazán sok ellenfelet sem láttam az eddigi videókon egyszerre a képernyőn).

Egy Dead Rising sokkal durvábban leterhelheti a procit, a tumultuózus jelenetekben nagyon extrém pathfinding szituációk alakulhatnak ki, attól függetlenül, hogy maga az AI tényleg nem nagy szám ott sem.

Egyébként PS3-nál egyedül a fizikában tudnék elképzelni jobb teljesítményt az X-hez képest, az AI területén semmiképp sem.
  • scorpeeon
    Azért nem volt ingyen az a meghívó, te is kaptál egyet cserébe :)
    Most tűnt csak fel amúgy h te vagy itt :) Majd fogsz te venni PS3-at sztem, ha nem is premierkor, csak most szídod még, 1 év múlva már térden csúszol majd érte :)
  • Super DANTE
    A köv Ész Kombat még be sincs jelentve, nem mintha engem érdekelne a játék.
  • Super DANTE
    Szerintem 23-tól minden nagy áruházban lehet majd kapni.

#8269 Minek?
  • scorpeeon
    23-ig NEM.
  • NEXUS6
    Sőt a köv Ace Combat is megy X-re!;(
  • Papesz
    Multiplatform lesz a Devil May Cry 4.
  • TrIp
    homebrew alatt természetesen a biztonsági másolatokat értem... :)
  • TrIp
    naaaa:D
    hát így hálálod a majomparade meghívót?? xD
    egyébként volt ps2-m psp-m xbox-om is és most lesz x360am is. csak a rend kedvéért. ps3ra valahogy nem szeretnék még befizetni... amikor 20k alatt utánamvágják a BR írót, a ps3at 80k körül, és esetleg futattja is majd a "homebrew" cuccokat... na akkor meggondolom majd :D
  • Afe
    ügyes vagy Te is
  • Dave0092
    hát nemtom, megnéztema tescos ujságban, ottbenen van 165 k. gondolom hogy már vehetenilehet
  • NEXUS6
    Hát van egy csaj aki ezt csinálja minden wow-os fórumon.
    Nagyon gáz.

De gyertek át ti is az x-es fórumra!;)))
  • Afe
    én se nagyon értem mit koptatod itt napok óta a szád. ha nekik ez kell és ezt fogják megvenni az az Ő dolguk.
    ez kábé olyan, mint ha vki bemenne a kedvenc játékod topikjába, és egyfolytába azt fröcsögné hogy milyen fos az a játék ami neked annyira tetszik, meg miért azzal akarsz gamelni, amikor van attól jobb is.
    valjuk be ez kicsit se szép dolog.
  • NEXUS6
    A Mamutban kinn van egy akkora megjelenítő mint a szobám, felette meg már ott virít a Nagyon vadon hirdetés. Ebből BR vagy PS3-demo sarok lesz!;)))
  • baggins
    Aha, persze. A pécsi MM-ban is ki van pakolva úgy tíz doboz a reklám mmiatt. :)
  • baggins
  • NEXUS6
    Biztos hogy Playstation és nem Polystation?;))))
  • baggins
    Nem szívesen mondok neked ellen, de a Lair screenshotok miért ne lehetnének ingame képek?
  • scorpeeon
    Kit érdekel az x360 ára a PS3 debüt után? A kutyát sem fogja érdekelni, főleg ebben a topicban nem :) Ha ingyen b@sznák hozzám, akkor sem fogadnám el, mert felgyullad és leég tőle a házam!
  • NEXUS6
    Gondolod, hogy még mindíg azzal szórakoznak a készítők, hogy prerend videókkal hülyítik a népet? Ennyire közel a megjelenéshez nem hiszem hogy ezzel mernek szórakozni.

Jelenleg ugye mivel se neked se nekem nincs a kezünkben PS3, marhára nem tudjuk eldönteni, hogy mennyivel jobb az AI-ja mint egy X-es játéknak. Pl a Gears of War-ban ahol csak néhányan rohangásznak. Vagy a Dead Risingban, ahol ugyan jó pár tucat esetleg 1-2 száz zombi is mászkál a képernyőn, de mint tudjuk a zombiként történő viselkedés nem nevezhető intelligensnek.;)))

Bár ha jól emléxem neked ez az egyik kedvenc játékod. Akkor bocs!
  • TrIp
    salgótarjáni coopban meg x360at xD
  • Dave0092
    gyöngyösi tescoba már leeht kapni a ps3at
  • TrIp
    akárki mondhat akármit a PS3-nak mindenképp van (lesz) egy pozitív tulajdonsága. mégpedig az hogy az XBOX360 ára lejjebb fog menni az európai megjelenéskor
  • guardian hero
    LOL hát valóban egy belsős Sony fejlesztő a legmegbízhatóbb forrás ebben a kérdésben :D

Az állításukat, hogy az SPU gyorsabban számolta az AI-t, elhiszem, csak elfelejtik megemlíteni, hogy a PPU full le volt terhelve, mivel minden más is azon futott :D

Heavenly Sword meg ugyanúgy csak a kéjes sonyfanboy álmaidban létezik, mint a Lair, a GT5 meg a Home. Majd szóljál ha lehet venni boltban, megnézem, hogy mit tud.

Egyébként megnyugodhatsz, én is meg fogom unni előbb-utóbb a hozzád hasonló agymosottak térítgetését, és akkor kiteljesedhet a kontroll nélküli PS3 kultusz a topikban, de jó lesz majd csupa szépet és jót olvasni erről a valóban TÖKÉLETES és MINDENEK FÖLÖTT ÁLLÓ csodagépről!
  • NEXUS6
    "Teljesen mindegy, hogy exkluzív a játék, attól még lesz benne branching dögivel, ami szépen visszafogja a CELL-t. Kivéve, ha csupa interaktív movie jön majd, amiben félóránként nyomsz egy gombot :D"

Írhatsz akárhány szmájlit a végére, meg ismételgetheted az x-es marketing szövegeidet, de:
    "Branching is a common technique...where a program randomly chooses a few samples from a larger set of options, and then tests each to see which is the best...Most developers have claimed that the SPUs would be absolutely terrible for branching. As Sony put it however, branching is absolutely terrible for ALL processors. In their experience, they said, it is less terrible for the SPUs however. In the upcoming game Heavenly Sword, they said that moving the branching AI off of the Power Processor Unit (PPU) increased the performance of that particular process. In other words, the same branching ran better on the SPUs."

link

"Nekem tökmindegy, hogy ki mit vesz. Ha valakit az általam közölt _TÉNYEK_ eltántorítanak esetleg a PS3 vásárlástól, az nehogy már az én hibám legyen..."

A Heavenly Sword pedig ugye nem lesz, hanem van ugye. Hát akkor ennyit a tényekről, amit te ismersz.

Nem tehetsz róla, te is csak annyira vagy szagértő mint én vagy a "szagírók" többsége. A gond az mint már párszor jeleztük, hogy az X-es fanboyságot nem egy PS3-as fórumon kell előadni, hanem egymásközött a többifanboyjal. Mi is ezzel próbálkozunk itten kultúráltan de van aki mindíg előadja magát.
  • NEXUS6
    Kösza figyelmeztetést, majd figyelek erre!;)
    Persze az lenne az igazi ha a Sony venné a fáradtságot és végre belerakná a firmware frissítésbe a 720-as BD lejátszást is, ha már a kereskedelemben kapható TV-k nagyrésze ilyen.

Az ilyeneket mondom a Sony hibájának. Persze nagyon próbálkoznak, hogy mindenki bravia tvt-vegyen.
  • 22Barna22
    ne írd má' be mindenhová!
  • miky69
    Srácok mindenki menjen föl a www.halo3.mlap.hu ra és reggeljétek magatokat a fórumunkba és ott is dumálgathatnátok egymással!!!
  • guardian hero
    EU PS3 backward compatibility 1.6 firmware-rel.
  • 22Barna22
    Jó reggelt :) nem tudom miért nekem írtad, mert qrvára nem csesztettem a PS3-at! csak nem vagy hajlandó észrevenni! Én bírom a PS3-at... de ha nincs rá pénzem akkor te se várd azt h majd azt mondom: "nincs pénzem PS3-ra de eladom a TV-met h meglegyen a lé!" :) és a topicból csak azért nem megyek el mert nem csináltam semmi rosszat :D (fogadni mernék h a felvetett PÉLDAmondatommal fogsz visszaszólni :D szal mielőtt megtennéd... gondolkodj ezen a szón: PÉLDA
  • scorpeeon
    Akinek mind2 gépe van, az PS3-al kapcsolatban idejön, x360-al nem ide jön. Ilyen egyszerű.
  • Marko001
    baszki nem unjátok még ezt az értelmetlen, agyatlan egymást való győzködést? utóbbi napokban mást sem lehet látni ebben a topikban...
  • guardian hero
    És mi van azzal, akinek mindkét gépe van/lesz? Jah, hogy a kis korlátolt fanboy-agyacskád ezt a szitut el se tudja képzelni? :D
  • scorpeeon
    Én azt mondom h nem itt kell egymást győzködni h x360 vagy PS3, erre tőlem lehet külön topicot nyitni vagy a gumiszobába lerendezni, de aki idejön az B@SZIK az x360-ra és CSAK és KIZÁRÓLAG a PS3-ért jár ide. Akinek x360-ja van, ne itt vezesse le azt h mennyire ráb@szott most h itt a PS3 :)
  • guardian hero
    Nekem tökmindegy, hogy ki mit vesz. Ha valakit az általam közölt _TÉNYEK_ eltántorítanak esetleg a PS3 vásárlástól, az nehogy már az én hibám legyen...

Sokkal kevésbé érthető számomra a Te motivációd. Fizet neked a Sony, hogy a sületlen marketing adataikat/szövegeiket ismételgesd? Vagy csak mindent elhiszel fenntartások nélkül?
  • athlon7
    "BD meghajtó, 2X CPU teljesítmény, olyan szoftverek mint Home, MotorStorm, GT, Lair stb."
    Ember, azért mert ez mind benne van a PS3-ban, attól még nem tudja mind kihasználni!!!
    A 2x CPU teljesítményt eddig meg csak papíron láttam leírva, játékban még nem, úgyhogy erről ennyit!! :) Cell... Hagyá' má'!!! A végén még az X360 prociját jobban tudják használni és optimalizálni, mint a Cell-t, aztán mit csinálnak az elméleti 2x sebességükkel, Heee ?!?!?!
    A PS3 játékokkal nem kéne annyira dobálózni, mert az XBox360 játékok is vannak ugyanolyan jók!! ( egy-két játék még jobb is – Gears of War, Lost Planet )
    + sorba bukja be a Sony az exclusive címeket. :D ( X360-ra is jön a Devil May Cry 4!! )
    A BD meghajtót meg majd a HD filmeknél tudod kihasználni, de azok is még hol vannak a DVD felhozataltól??

Nem a PS3-at akarom leszólni, de nem kell ennyire elszállni tőle!!
  • guardian hero
    Teljesen mindegy, hogy exkluzív a játék, attól még lesz benne branching dögivel, ami szépen visszafogja a CELL-t. Kivéve, ha csupa interaktív movie jön majd, amiben félóránként nyomsz egy gombot :D
  • guardian hero
    BD nézéshez a PS3 mellé ne nagyon vegyél 1080p alatti tévét.

720p-s playbacket nem támogat, az 1080i meg bugos tudtommal.