89387
PlayStation3
  • 22Barna22
    hát a többi konzolhoz képest olcsó :D 7-9 rugó
    csak jó helyen keresd :) meg van sok JÓÓÓÓ Platinum gamma :)
  • NEXUS6
    Asszem 3900Ft-nál kezdődnek.

Amúgy a PS2, még tényleg nem lefutott meccs. A tavalyi volt az egyik legjobb karácsony eladások tekíntetében.

Szal a néma tömeg, nem az olyan fanatikusok mint mi, még nem mozdult rá a nextgen témára, talán idén karácsonykor.
  • NEXUS6
    In Dreamland!;)))
  • baggins
    A Wii-t veri eladásban a 360???? Uhhhh....ez igen...Hol?
  • Ewergo
    PS2-re mennyibe vannak játékok? Ha olcsó...
  • NEXUS6
    Az exluzív címeket kihagytad;)
  • 22Barna22
    nos... :)

hogy mindenki megbékéljen:

PS3:

PS3 ultrajó gép! Komolyan mondom... én most fogok X-et venni, de ha tehetném a PS3 lenne az amit veszek. (bár jobban belegondolva az X-es Exkluzív címek naon befolyásolnak! :) ) De 1 év múlva biztos beszerzek egy PS3-at :) mindenkinek ajánlom... gyűjtsetek :D

PS2:

A világon a legtutibb konzol! Akinek nincs Pénze XBox360-ra vagy PS3-ra az ne gondolkodjon a Wii-n se :D !PS2! Egyre jobb játékok, Olcsó játékok :) (God of War 2! :D ) Ezt azoknak ajánlom akik PS3-ra várnak vagy "valami okból kifolyólag" (CÉLZÁS TE POLITIKUS!) nincs pénze...

XBox360:

Fasza grafika, fasza Online, fasza játékok ;)
  • sector512
    Azért verte mert többszöröse volt a játékkínálat, meg sokkal előbb jelent meg a gép, meg volt egy elődje is.
  • Ewergo
    Figyeljétek meg amig nem lesz megoldva a PS3 warez, addig nagyon nagyon kevesen vesznek gépet.
    Kisebb skacoknál, apu anyu a játékok árait nézi és hanyatesés után bezárja a pénztárcát, a nagyobbak meg a netet lesik, hogy van e már progi rá. Ha nincs, vár!!
    Ez mind szomoru dolog, de ez van.
    .
    Most még könnyü azt mondani hogy "én csak eredeti gémeket fogok venni", de mikor meglesz a géped, és jáccanál de má nincs léd, akkor...
    -Na jo csak egy progit töltök le! :)
  • porkesz
    Na mindegy látom te ps őrült vagy én meg x de mostanában egy jobban szemezek a wiivel!
    De nagyon vonz a 360ban a forza 2+ a halo3!
  • porkesz
    A ps2ről meg csak annyit hogy azért verte a sima xet mert jobb volt a reklámja! Amúgy az x sokkal jobb mint a ps2!
  • porkesz
    Az biztos!
  • porkesz
    Az lehet! :)))
    De én nem irtam a ps2ről!
    De amcsiban bizos hogy az van amit irtam!Az lehet hogy ott ezeket veri a ps2 de azt nem tudom hogy ott hogy áll!
  • NEXUS6
    Nem, csak elfelejtettek nekik szólni P-harbornál hogy háború lesz!;)
  • NEXUS6
    Te melyik planétán élsz?

Kb egy fél napja néztem meg a februári eladásokat. Az piacokat mindenhol a Wii és a Ps2 vezeti!
    Ez után jön az x amcsiban és a ps3 japcsiban.

A Wii-t sehol nem veri az x, de még a ps2-t sem!!!!

"Azért jó próbálkozás volt!"

Te legalább annyira bele vagy buzulva az X-be mint én a PS-be.;)))
  • porkesz
    Ja és az amcsik nem fárdtan érkeztek!

::))))
  • porkesz
    Megnézheted japánban meg amerikában is a ps3at veri a wii a wiit meg veri a 360!
    Azért jó próbákozás volt!
  • NEXUS6
    Hát hasonló helyzetben voltak a ruszkik és az amcsik 1941-ben, aztán valahogy csak összejött, hogy megnyerjék.

Amúgy milyen háború az, amin jóideig csak 1 fél van jelen, de még azt is elpáholják az ott levő kisebbek?
    (Japánban az X-ből minimális mennyiség fogy, pedig a Sony még be sem indult!)
  • porkesz
    Mikor dőlt el?
  • porkesz
    Igen de ha az ellenfél elkésik a csatáról és kimerülten érkezik meg akkor nincs esély a győzelemre és elbukja az egész háborút!
  • jaszy
    Ekkora vicces fiút ! Valóban eldölt ez a csata nagyon régen. Csak fordítva mint ahogyan te gondolod. Hiddel nekem ebben van tapasztalatom !!
  • NEXUS6
    Ritkán fordul elő, hogy egy csata egy egész háborút döntsön el.
  • turho
    Csak szarakodnak valam,elyest, hiszen az összes feltörés, moddolás, chipgyártás, és a legmenőbb tuning-és moddingcuccok, továbbá a legnagyobb warez fórumok lelőhelye (is) a nyugat. Ezt az ellentmondást boncolgattam éppen magamban, gondoltam leírom :)
  • porkesz
    Te miről beszélsz!
    Milyen minőség!
    Milyen élvezet!
    Ez nem ps!
    Túl inteligens akarsz lenni kár, hogy nem vagy az!
  • NEXUS6
    Ősi tapasztalat: a minőség élvzetéhez kell egy kis kifinomultság/intelligencia, ami nem mindenkinek adatik meg.
  • porkesz
    Ez nem háború ez egy eldőlt csata!
  • ffxi
    Megint háború
  • porkesz
    A ps3 egy szar lesz!
    A ps2 is az volt!!
  • athlon7
    Sebaj, úgy is XBox360-at veszek, a Sony meg kinyalhatja!!!
  • NEXUS6
    Na nyomultam egyet egy PS3-mal az 576-ban!;)

A Motorstorm nagyon kircsi, nagyon sok minden történik egyszerre a képernyőn, minden lassulás nélkül, annyira valságosnak tűnik a fizika, hogy az már fáj.

Tény viszont, hogy a egy-két fémes csillanás valóban jól jött volna a GFX-nek.
  • guardian hero
    A politikusok az emberiség legalja, nehogy már ők legyenek az erkölcsi mérce. Én legalábbis többre tartom magam...
  • szando
    "köszi Gyurcsány"

LOL!!
  • DarkSector
    Lapozz már vissza pár évet mikor kijött a DVD formátum, és nézd meg hogy akkor mennyibe került 1 írható lemez........
    Most meg 100FT-ért megkapod darabját ember........
    Kicsit át kéne gondolni a dolgokat!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mikor látott valaki már olyat, hogy bármilyen termék először csekéj áron kerül forgalomba majd utána kezd el drágább lenni......ember ez mindenhol fordítva volt van és lesz...........
    Csak egy példát mondanék, hogy az első BR írót 256000FT-ért láttam az árkádba ami most már 159000FT és ez 2 hónap alatt csökkent ennyit!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Nem akarok igazságot tenni, de mit érdekel egy olyan országban az hogy ki mit lop, meg mit csinál meg mit warez-ol, mikor itt tart magyarország........

Talán a politikusok nem lopnak?........Nem nem lopnak, mert nem törnek be bankokba nem fosztogatnak sarki boltokat és nem törnek be senki házába, hogy elvigyenek valami tulajdont az emberektől....

A warez-olók lopnak?........Nem nem az eddigiek alapján állíthatom hogy nem.........csak kölcsönadják egymásnak a dolgokat a neten keresztül.......
  • DarkSector
    Én is elég jó ingame videókat láttam, úgyhogy PS2-re fel!!!!!!!!!!!!!
    És GOD OF WAR 2-re fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • athlon7
    Azért gáz, mert 5-6.000 Ft egy lemezért Mo.-on a mai átlag fizetést tekintve (köszi Gyurcsány) k*rva SOK!!! Amúgy nincs semmi bajom a BR Lemezzel:)
  • dinomano
    Test drive unlimitedre en is rasasoltam, csak jo kritikat irtak rola; rendesen meghajtja a PS2 hardverét; ahhoz képest h. egy 6-7éves hardverre jelent meg, nem sokban marad el a 360as verziotol allitolag...a törésmodell gázos, ill. nem repkednek a darabkak az X-es verziohoz képest a PS2-esben; de ettöl függetlenül csak jot irtak rola... :-D
  • guardian hero
    Nem tudom, miért akarsz itt esélyegyenlőségi warez-vitát szítani, mikor nem erről volt szó.
  • Ewergo
    Itt mindenki mindenkinek ir! Nem panaszkodtam, hanem tényt közöltem amit Mindenki tud..mi a helyzet nálunk (országunkban). Kicsit irritálonak találtam a mondatodat ennyi. de szerintem nem csak én.
    Aki megteheti, vegyen eredeti progit. Aki meg nem akar kiadni annyi pénzt, az meg warezol. Ez azé mégis csak barátságosabb mondat mint a tied vót.
    De bocs hogy közbe szótam!
  • guardian hero
    Nem vagyok a szociális osztály, ne nekem panaszkodj. Én se veled tárgyalom meg az anyagi gondjaimat.