89387
PlayStation3
-
Jimanszky #8483 gratulálok item a géphez!!!!használd egészséggel!!!!majd a Home-on találkozunk.engem még mindig nem hívtak a Media-ból -
#8482 Ööö, hát van 1-2 dolog, ami pontosításra szorul abban amit írtál!;)
De a lényeg, hogy a PS3 teljesítményébe a GPU lebegőpontos teljesítményét is beszámolják, így jön ki a nagyságrendileg nagyobb érték a blade szerverekhez képest.
Ilyen szempontból viszont kb egálban vannak pl az XBoxszal.
De azért a cell még így is kb 2X olyan erős mint a box Xenon CPU-ja, bár eggyesek vitatják, hogy ezt valóban ki lehet belőle hozni. Ez egy teljesen más architektúra.
Habár van aki tiltakozik ellene, de valszeg tényleg ez a jövő. Az intel is csinált egy CPU prototípust 128 maggal. Azok a magok is hasonlóan a cell SPU-ihoz egyszerűsített képességekkel rendelkeznek.
Na most ha a cell néhány magjánál hisztiznek a programozók, akkor mit szolnának egy ilyen 128 magos állathoz?;) -
#8481 Valszeg hamarabb fény derül arra amit már régebben megjósoltam.........!!
Talán nem is kell fél évet adnom a PS3-nak mint ahhogy azt terveztem?????
Talán nemhogy felzárkózik a játékok világában, de még.....
És nem is kell hozzá új játék???
Majd kiderül!!!!!!!
Ilyenkor 1 mondat is sokat elárul....:D -
#8480 Ezt eddig is tudtuk, mert ez egy teljessen újj fejlesztés ami a sima pc-ben lévő procikat hivatott leváltani......én eddig csak annyit halottam, hogy úgymond "szuperszámítógépekbe" építenek be cell-t, pl egy újságban olvastam hogy a kórházakba is került vagy kerülni fog ilyen multifunkciós kütyü......amibe a cell végzi a piszkos munkát.....
Tavaly készítettek 2 speciális IBM pc-t.... Blade néven....
Ezek közül egy kissebb 2 cell-es változatot, és egy olyat ami 14!!!!!! db cell-t tartalmaz, amit szuperszámítógépként neveztek meg a maga 6 gigaflops-os (lebegőpontos) számításaival........
Érdekesség a cikk elolvasása előtt, hogy a PS3-ban tudomásom szerint 8 cell van....és míg a 14 cell-es BLADE PC 6 gigaflops számításra képes, ezzel ellentétben a PS3 meg 2tflops-ra (2000 gigaflops) képes, ami nem véletlenül elismert.....még a gép fejlesztése alatt találkoztam az "eszméletlen teljesítmény" jelzővel egy újságban...
Most akkor ezek szerint a PS3 olyasmiféle "szuperszámítógépnek" számít????????
És ez is egyfajta megoldás arra, hogy mi a picsáért fizetünk mi "poton" 170000ft-ot????????????????????????
Mindenképpen érdekes dolog....
Érdemes elolvasni!!!!!!! -
Dave0092 #8479 miez? -
#8478 A PS3 ugye mai adat -
#8477 Nah tegnap kezdtem :)
PC:
-
#8476 köszi -
#8475 Mégegyszer bocsi de nem ugrik be hogy mivel kapcs. az 1 unit....? -
#8474 170e -
#8473 Nem gyenge teljesítmény :) Ez a Cell nem semmi! -
#8472 Én mondtam már 11000-szer, hogy egy Blue Ray lejátszó 299000ft az árkádban.....
Ezzel az ár misztéria remélem letudva!!!!!!!!!..... -
#8471 Sőt, talán egész Európában? :) -
#8470 Nagykib.szás. A Sony sajna ért az ilyenekhez!;(
Bár azt írták valahol, hogy a HDMI kimeneten jön ki az 5.1 SACD jel.
Csak mibe dugja be ugye az ember? -
#8469 mennyibe került a gép? -
#8468 Igen az! Nekem is pont ez jutott eszembe!;)
És télleg, bakker lehet hogy Magyarországon tényleg te voltál az első hívatalos PS3 vásárló!!!! -
#8467 Amúgy van egy philips SA763 as SACD/DVD playerem azzal szoktam SACD-t hallgatni mert ugye a SACD nem megy ki a digitális kimeneten.
Erre meg nincs kedvem most ráfaragni a stereo kábelt... -
#8466 Köszi... -
#8465 Mondta a főnök, hogy elvileg csak holnaptól lett volna! Aztmondta mikor jöttünk ki haverral "Ez egy történelmi pillanat" -
#8464 Az nem gyenge :) Hogyhogy odaadták már? Nem csak 3óra 15 perc múlva szabadna értékesíteni? :) -
#8463 ;)))
Szisssz... (ez a söröm volt)
Hát akkor egészségedre!;)
Amúgy hogy szól? -
#8462 Kábelt megkapod hozzá, amúgy olyan mint egy kiherélt UTP (4ér) -
Dave0092 #8461 nem értem, -
#8460 Folding@Home néven ismert projekt a proteinek molekuláris szintű kialakulását, felépítését szimulálja elosztott rendszerben, hogy az eredmények révén tudósok jobban megérthessék viselkedésüket, hatásukat, és egyes kórok kialakulásának mikéntjét. A tudomány szerint bizonyos betegségek, például az az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór, valószínűleg proteinek hibás kialakulásának és felhalmozódásának a következményei.
Folding@Home -
#8459 Köszi.. -
#8458 Mi lenne ez a progi amúgy? -
#8457 Gratula a ps3 madhoz. -
#8456 van pár SACD-m Mike Oldfield, Pink Floyd. :)
-
#8455 Amig nem lesz gamád, addig tudnád modingóni.: az aljára kék neon, a tetejét kivágod és egy ezüst fém sárkány embléma ami forog, tökélete összhatást eredményez.
Amugy Gratula én is. (szóbeli vállveregetés) -
#8454 71 óra / 9 óra ~= 8
1.68 GHz * 8 = 14.88 GHz...
:)
-
#8453 Látom a hanggal nem lesz probléma!;)
Ha jól tudom SACD-t is lejátsza, csak kár hogy nem nagyon terjedt el. -
Richard90 #8452 wow mert van ilyen program pc-re is?
és ha van akkor honnan lehet letölteni? -
#8451 LG 26" 26LC2R... -
#8450 Na a Folding@Home project fut, gyerekek egy unit kiszámitása 9 óra!
Ezzel szemben a Core 2 E6300 proci-s gépemmel 1.86Ghz : 2 nap 23 óra
-
Richard90 #8449 kira :D
amúgy milyen tévéd van? -
#8448 Képek.
-
#8447 Már csináltam pár képet, nemsokára fenyomom ide a galériába... -
#8446 egy fényképet csinálj má' pls -
#8445 Folyamatban...
1.60 firm upgrade megvolt
Playstation networkre reggeltem
Folding@Home Letöltve, még nem kipróbálva
-
#8444 Csak a gépet egyelőre mert nem volt nekik játékuk még azt holnapra várták!