89387
PlayStation3
-
#8322 Ma este volta a westendben a Media Marktban , és mit látok egy Ps3 as állványt benne a gép , és a program az F1 challenge . Igy jól meg is néztem , mert ezért a programért lehet hogy megveszem a Ps3 at.
Akit érdekel annak kötelező megnézni , bitang jol néz ki a progi , föleg essőben -
#8321 Köszi, közben asszem én is megtaláltam;)))
-
#8320 Jah ok. :) Link.
-
#8319 Izé, kaphatnánk a béka helyett egy másik képet, esetleg egy link is megteszi. -
#8318 Gráf bejárási algoritmus Cellre optimalizálva + összehasonlítva más architektúrákkal -
"this algorithm is important because it is a building block of many applications in computer graphics, artificial intelligence, astrophysics, national security, genomics, robotics, and the like"
-
#8317 én nem tudom te honnan szeded az információidat de nagyon tévesek
a 360 sose nem ment le 120.000-ról 69-re akkora badarságogat tudsz mondani-.- -
#8316 jah az jó rész volt :) csak idegesített h nem látok semmit :) de megadta a hangulatot :) és az tetszett h ezeket a részeket mint pl belefúj a kürtbe és a homok kettémegy nem keverik le egy videoval hanem még azt is neked kell csinálni :) hülyén hangzik és nem is nagy cucc, de játékok közt ritkán van ilyen :) beleszerettem abba a játékba :)
a kedvencem az a rohadtnagy bikaszerű lény amit le kellett nyomni és megkapod azokat a lényeket amiket varázslatként használhatok :D
ÁÁÁÁ egyszerűen fasza :) kész -
#8315 JC mindenkinek..... -
Jimanszky #8314 de még mennyire!!!!!valószínű,hogy már csütörtökön megkapják,akik ott rendelték elő.az király lenne!!! -
#8313 Iggen..........csak mikó gyün mán a boltokba a 2.rész.....
Megveszem eredetibe....mint a szél....1-et meg rongyosra játszottam...
Volt mikor csak mindig egy bizonyos részt töltögettem vissza oszt gyilkoltam a bikaszerű lényeket.....
Meg nekem a végén az az epizód maradt meg a legjobban, mikor a faszi egy sivatagban gyüjti össze a 3 lúvnyát oszt béfúj egyet a nagy kűrtbe.....
Régi szép napok.... -
#8312 YES.... -
#8311 PS2-őm nekem is van 3 éve :)
le a fejjel a gép előtt...
soha nem volt semmi baja
még csak meg sem riccent :) pedig régi típusú, nem Slim
sőt... a gép olyan stabil, hogy volt képem totál szétszedni úgy h semmi nem kapcsolódott semmihez :D és semmi baja ;)
PS2 RULEZ!
jah és persze God of War 2! ;)
1-et is sokszor végigvittem :) Király játék lett naon! :) és itt látszik h mennyit számít a játékélmény :) -
EasyLife #8310 hajjaj mikor vettem a 360 am előtte való nap én se naon tudtam aludni :)) god of war 2-t szívesen kipróbálnám :P in game videók alapján bejön :) -
#8309 Én át tudom érezni hogy milyen lehet akár 2-3 órát úgy eltölteni, hogy nemsokára mehet az ember a boltba a gépéért.....
Én sem tudtam aludni este, mikor összeszedtem régen a ps2-re a lóvét és már csak néhány nap volt vissza, hogy eljussak az üzletbe.....
Kegyetlen érzés....
GOW2.....dagdazgdazsbxhsb xnsam xnshvxdajsxsx..... -
#8308 Persze köszönöm...
De belátom, hogy ez nem volt túl szép dolog, hogy így mondtan, és hogy 22barna22 hozzászólásaként nyomtam be a szöveget, miközben ezt úgy mindenre gondoltam összességében....
Én visszaszívtam és nem szeretnék, többet ezzel foglalkozni, mert engem más dolgok is nagyon érdekelnének.....és igazat megvalva már lassan kimegyek pisilni és mire visszajövök, addigra lemaradok 1-2 érdekes dologról, mert 2-3 oldalak lesznek addigra tele a vitatémával, úgyhogy én megállok itt és most ebben a témában....
God of war 2 ...... jajj mikor jösssszzz.... -
#8307 Már mondtam hogy nincs gond felejtsd el a #8293-as.....
Az nem teljessen neked szólt, hanem úgy általában amit olvasgattam a napokban...
Az nem személyeskedés volt, úgyhogy bocs.... -
#8306 Jimanszky te is várod már, mi?:) -
#8305 3 nap és itt van 23.-a, gondolom akik előrendelték és akik nem, de premierkor megveszik már tűkön ülve várják hogy megkaparintság az új gépet:) -
EasyLife #8304 sztem igazad van :)
fölösleges azon tépelődni h meik a jobb, mindenki azt vesz amit akar vagy amire telik, de ha elég elszánt valaki akkor az anyagiak sem lehetnek akadály :)
-
#8303 erre viszont csak annyit mondok h sikerült megjövendölnöm azt amit tenni fogsz :)
megmondtam h az csak egy PÉLDA mondat bakker! :D ezt nem lehet érteni? példamondat=nem az én véleményem, csak egy példa
és hogy ekkora hülyeséget követtél el azt bizonyítja h nem is gondolkodsz csak osztod az "észt" :) -
#8302 Menni fog az...meglátod.... -
#8301 Bocs....
Visszaszívom, de azért engem sértegettek már.....
PL hülyegyerek....meg ilyesmi, de nagyon ideges voltam oszt elszált egy pillanatra az agyam....
Úgyhogy bocsesz.....a "tahó"-ért mindenkitől.... -
#8300 és ez DarkSectornak ment -
#8299 jah ez nem is erre ment? jóvan :D bocs
de így is hülyeséget írtál :D én próbálok normális hangnemben beszélni csak nem biztosh ezentúl sikerülni fog ;) -
#8298 Jah későn néztem a levelet megvan bocsátva.... -
#8297 Még egyik sincs....
Csak játék üzletekben volt szerencsém kipróbálni őket.....
Én még várok egy kicsit....és nekem még megvan a régi ps2-őm....amin szarrá fogom majd jáccani a god of war 2-őt.....
De régóta gondolkodtam azon, hogy kölcsönbe szerezzek egy GC-t, mert Resident fan vagyok és kellene a Resident Evil Zero és a Resident Evil Remake-al nyomnom.....Xbox-on meg a régi Dino Crisis 3-t, meg a 2db Ninja Gaiden-t tolnám ha tudnék kölcsönbe gépet szerválni....
Bárcsak tudnék ilyen havert aki kölcsönadná....!!! -
Papesz #8296 Értem, hogy valamiért haragszol a világra, meg azokra, akiknek más a véleményük.
Viszont a tahót kikérem magamnak, a többiek nevében is. Javaslom, hogy vegyél vissza egy kicsit az arcodból. Téged sem sérteget senki. -
#8295 ezt végig se olvasom mert már az nem tetszik h "én értettem megint félre valamit" :)
direkt mondtam h nincs értelme annak amit írtam csak jólesett leírni :) sőt egy olyan is ott volt h Bocs :)
és most elolvasom -
partizan182 #8294 Kis korrekció: X ára megjelenése úta ugyannyi (399/299 USD/EUR).
Az hogy margyar forgalmazásban mit variálnak az árral nem mérvadó -
#8293 bakker megint valamit félreértettél, mert én egy szóval sem mondtam, hogy vegyél PS3-at, én vagyok az aki a leginkább leszarja az anyagi helyzetedet, és azt, hogy veled együtt ki milyen konzolt vesz és nem is akarok rábeszélni semkit, én annak örülnék ha ti nem beszélnétek tele hülyeségekkel néhány ember fejét, mert eddig mindig azt nyomatja minden tahó aki unalomból idetéved, hogy emberek drága a PS3....!
És ki a faszt érdekel az X360 tudtommal 120000ft volt mikor kiadták, és 1,5 év alatt ment le 69999ft-ra!!!
Akkor meg miért aggódjak, vagy bárki aki PS3-at akar venni, ezt ne úgy vegyétek, hogy egy PS3-fan berohan az üzletbe és mindjárt letép egyet a polcról bakker....
Én például várni tudok vele akár fél-egy évet is hogy lemenjen kicsit az ára....és még ettől lehetek PS3 fan.....
Mikor valami jót mondtok az X360-ról az nem gáz és én is egyetértek vele, de kurvára unom ezt a "drága, nincs hozzá játék, meg ugyanolyan mint az x360" cseszett szövegeket, amiben egyeltalán nics semmi valós alapja a dolognak......
Az hogy van pár olyan játék x360 ra amit már nagyon sokan elismernek, mint a gears of war, vagy a lost planet amit kb 1000x hallottam....meg olcsó is , meg minden.....de ennyi......
A többi dolgot valszeg bemeséltétek magatoknak......
Jobban örülnék ha hanyagolnál és mással vitatkoznál mert kezdem unni és én nem ezért jöttem ebbe a topicba.....
Cső és jó éjszakát....
Részemről nincs harag, és te sem haragudj meg,de én ebben többet már nem fogok szólni...
Más témában partner vagyok.... -
#8292 neked melyik van? :D vagy akár Scorpeeonnak? :)
nem akarok kötekedni csak észrevettem h PS3-al ide, XBox360-al oda, de egyikkel se hová? ;)
nem tom miért de jó volt ezt leírni :D
bocs! :D -
#8291 Ez a lényeg.... -
Papesz #8290 A Famitsu (általában) elég szavahihető, de ezt a hírt minden komoly külföldi játékoldal pletykaként kezeli, hiszen az összes ilyen cikk úgy kezdődik, hogy RUMOR kettőspont. A Gamer-es srácok meg vagy nem tudták lefordítani, vagy nem is akarták. Még mindig azt mondom, hogy egyelőre semmiféle hivatalos információ nincs róla, de még mindig mondom azt is, hogy nem zörög a haraszt. -
#8289 Nos így már tiszta kép számomra. -
#8288 A Famitsu-ban jelent meg. -
#8287 Japán újságban jelent meg, vannak belőle screenshotok is. -
Papesz #8286 Én is úgy tudom, hogy még nincs hivatalosan bejelentve. Az egész mizériát egy pár mobiltelefonnal készült fénykép keltette, amelyeken a Blockbuster nevű kölcsönző adatbázisában látni az Ace Combat 6 Xbox 360 verzióját. Természetesen nem zörög a haraszt. A Sony egyre több exkluzívot veszít. Ez(ek) fájni fog(nak) nekik, van jelenleg is elég bajuk. -
#8285 A RUMOR-t nem tudom komolyan venni. -
#8284 Én ma ezt egy oldalon sem láttam, tudsz valami hivatalos közleményt linkelni? -
#8283 Ne keverd össze a fosfröccsögést az értelmes párbeszéddel.
Mármint részemről értelmes