89387
PlayStation3
-
partizan182 #8242 Annyira várom már a Theoretic Peak Performance Test 2-t!
Az első résszel hozzú heteket toltam és szerintem örökre megváltoztatta a játékipar és játék mint művészeti ág egészét... :)
Sorry... -
#8241 Amúgy térjünk már kicsit vissza a motivációkra! Miért akarsz mindenkit lebeszélni a PS3-ról, azt is aki megteheti, és most akar játszani nem 1 év múlva. És nem akar x-et venni 100-ért mert 1 év múlva csak a feléért tudná eladni, hogy akkor vegye meg a Sony-t kb 100 ért.
Vagy is most ad ki 50-60 ezerrel többet, vagy félév múlva a két gép különbözeteként???
Nem hiszed el hogy vannak olyanok akiket nem érdekelnek az X exluzívak, viszont a BD meg a PS exkluzívak meg igen! -
#8240 Aha. Gondolom egy multiplatformot tekíntesz valós alkalmazásnak, az exluzívot meg theoretic peak performance test-nek.;)))
Szal igazad van, nyertél! -
#8239 A Xenon kihasználtsága sokkal jobb lehet valós alkalmazások esetén, mint a CELL-é, így a 2x-es különbség minimálisra redukálódik a releváns esetekben.
Persze ha theoretic peak performance teszteket akarsz futtatni, feltétlen a PS3-at vedd meg! -
#8238 "A BD-t szintén a jövő zenéjének tekintem, persze ha valaki 8eFt-ért akar filmeket venni, és rendelkezik 1080p-s kijelzővel, az más tészta, de inkább 1-2-3 év múlva fogja ez az átlag felhasználót érinteni."
Te figyelj! Én nem egy statisztikailag képzett átlagfelhasználó vagyok. Annyit idegesítessz az agymenéseddel, hogy most már komolyan gondolkodom, hogy bemegyek a médiamarktba és 2 éves részletre veszek egy PS3-mat, egy olcsóbb HD ready tévét (nem 1080p, de kezdetnek mögteszi), valami nézhető BD filmet, a Resistance-t, meg egy karton sört. Oszt elkezdek vidózni, a barátokkal ökörködni és iszok egy dobozzal az egészségedre!
Igazad van, ez a jövő, de ha nagyon felhergelsz és folytatod kb 3 napra vagyok tőle!
Amúgy a PS3 CPU-jából csak annyira nehéz kihozni a maximális 2X teljesítményt, mint az X CPU-jából az 1X-est. Szal akár az elméleti akár a gyakorlati maximumot nézzük a 2X különbség meglesz! Sorry. -
#8237 Most ezzel mit akarsz mondani? -
#8236 God of War 3!!!
God of War 3 -
#8235 "olyan szoftverek mint Home, MotorStorm, GT, Lair"
Ebből egyedül a Motorstorm jelent meg... Jah, hogy hirtelen átminősítetted demókká őket? Bocs, hogy nem látom előre a gondolataidat! Mellesleg a PS-fanboyok demókra "verik a nyálukat", ahogy Te mondanád? Szomorú, szomorú...
A BD-t szintén a jövő zenéjének tekintem, persze ha valaki 8eFt-ért akar filmeket venni, és rendelkezik 1080p-s kijelzővel, az más tészta, de inkább 1-2-3 év múlva fogja ez az átlag felhasználót érinteni.
A 2x-es processzorerőből pedig semmit sem láttunk eddig, és nem is igen fogunk, hiszen ezek elméleti maximumok, és nagyrészt az eltérő architektúrából adódik a nagy különbség. -
#8234 Én frusztrált? Annak tünnék? Hmmm...
Végül is lehet, ahogy így visszaolvasom a beírásáaimat.
Csak már nem szórakoztatnak annyira azok a hülyeségek, amiket az X-boyok egy Ps3-boyoknak indított fórumba írogatnak.
"2x CPU teljesítmény" :D
Ugye! Szerintem is kúl dolog és ezt még a szaksajtó is elismeri!;))))
Ja bocs, te nem úgy értettedd! oooups...
Amúgy hogy érted, hogy majd egyszer lesznek ezek a dolgok, a Motorstorm nyitócím, a GT/Lair demók letölthetők, kipróbálhatók a játékok is hamarosan várhatók. Vagy valamit tudsz, hogy miért nem jelennek meg????? Jézus! Mondjad, ne kímélj!
Amúgy a mesevilág nem rossz, felébredni a szar.
De psszt, most ezért nem is zavarlak tovább, tentikélj csak! -
#8233 Ez nekem annyit tesz, hogy ebben különbözik egy PS3 fan egy X360 fan-tól!!!!!!!!!!!
És hogy nem csak magyarországon zárnak be a kórházak és sajnos ez elég szomorú, nem hogy elküldte volna nekem és én szívessen szétvertem volna helyette..... -
#8232 Jah de a God of War-ban megérte szerintem szenvedni vele....
Az egy durva gém lett......
Ne is hozzuk szóba a címét, mert már csorog a nyálam a 2rész miatt... -
#8231 Miért vagy ilyen frusztrált?
Talán mert már csak kiforgatni tudod a szavaimat, értelmesen hozzászólni nem?
Talán mert csak olyan dolgokat tudsz felhozni magadnak érvként a PS3 mellett, amik a "talán, majd, egyszer" mesevilágába tartoznak? Abba a mesevilágba, ami pár hónapja még sokkal terjedelmesebb volt, csak azóta megjelent a gép...
Nyugi, engem nem kell meggyőznöd. Én jól elvagyok a 360-ammal és a DS-emmel, majd lesz PS3-am is, ha egyszer megéri. Emiatt igazán ne kapj agyvérzést Mr. "2x CPU teljesítmény" :D -
#8230 Valahogy a fiatalabbaknak jobban mennek az ügyességi feladatok, én pl. a God of War-ban szívtam egy-két helyen, mert ki kellett centizni nagyon az ugrást, ezeken a helyeken öcsém hiba nélkül első nekifutásra átment. -
#8229 Remélem a Resident Ewiil is rendes GC játék lesz......
Viszont a jó pont talán az, hogy majd könnyen lehet emulátorral játszani velük pc-n nem?..... -
#8228 Nem ez a gazdag kisgyerekeknek van akik nem bírják a joy-t a kezükben megfogni, de már a csörgővel elbánnak.....
De tréfát félretéve az egyik ismerősömnek van egy 9 éves kisfia aki még a piaci nintendó és ps korszakon kezdte és a ps-nek az irányítóján nem érte át a jobb oldali iránygombot, ezért autós játékokban ugy ment balra, hogy jobbra kormányzott a kanyaroknál és tolatott....
Most meg igaz, hogy pc-n billentyűzetet nem tudja rendessen használni, de vett az apja neki egy joy-t pc-hez és nagy nehezen végigvitte a tomb raider legend-et....!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz hogy easy-n és segített az apja hogy merre menjen és hogy nagyjából mit kell csinálnia, de a játékot végig a kissrác irányította!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi...én is padlót fogtam mikor átnéztem hozzájuk....
Meg a másik nagy kedvence a GTA amit nemtuom hányadik küldetésig megcsinált, én meg bakkaer a motoros részeknél kikészültem.....tuom nem mentség,de a motorral télleg gázos volt, azt felidegesítettem magam azt felkutattam a PROGRAMOK TELEPÍTÉSE/TÖRLÉSE opciót....... -
#8227 Na azért csak átütött a politikailag korrekt imidzseden az Xbox fanság!;)))
Amúgy a betűkkel hogy állsz, olvasod is őket rendesen?
És ezt olvastad, figyelem most klasszikustól idézek: "A sajtó persze nem felelős, mert az olyan amilyen. A Sonynak kellene végre értelmes marketinget folytatni.""Ez egy öngerjesztő folyamat, sajnos, illetve a Nintendónak szerencsére."
Hol a francba írtam, hogy ez a kis X-edre nem vonatkozik????
Az X-ed ugyan ezért bukta el az előző generációt, és ugyan ezért nem megy most sem a japóknál.
Had kérdezzek vissza, ha az x-edet szíggyák az vérforraló, ha meg s Sony-t, akkor az csak a cég hibája, aki nagy hájp-lendülettel lepattant a falról?
"Amúgy persze, lehet hájpolni, csak valamit fel is kéne mutatni mellé, különben visszacsap a nagy hájp."
A hájp nem csap vissza, a hájp jó, ez viszi el most az X-edet is, és méginkább a kis Wii-t.
A kedvedért 1000000000X-szer is röviden leírom, mit mutatott fel a Sony ami az X-edben nincs:
BD meghajtó, 2X CPU teljesítmény, olyan szoftverek mint Home, MotorStorm, GT, Lair stb. -
#8226 Itt
Van hozzá normális joy is, de ha jól tudom az csak a GC játékokkal megy. -
#8225 Jah a technika csak az ára miatt gáz, mert az nem minden esetben fontos....
Eljátszok én a Resi1-el és 2-vel meg 3-al kicsit csúnyácskábban, de a wii-nél az irányításon van a probléma.....
Télleg van hozzá joy???.....
Mert az viszont iszonyat durva ahhogy megcsinálták......
Bakker egy pillanatra azt hittem, hogy egy futurisztikus discman-t látok a boltban az élére állítva.........
Apám hogy ez milyen kicsi!!!!
Szerintem ebbe a mütyür dolgok lehetnek drágák......
Egyébb vélemény????
Van valakinek ilyen???? -
#8224 Mi az, hogy nem szólták le? Red Steel mindenütt 5-6 pontokat kapott, meg gyakorlatilag egy játék se ment 8 fölé a Zeldát kivéve.
Ráadásul a szaksajtóból mindenki értetlenkedve és rossz szájízzel figyeli a Wii szereplését, mert ha nem pukkan ki nagyon gyorsan a lufi, akkor minden fejlesztőcég Wii-re akar majd fejleszteni, ezt pedig egy hardcore gamer sem akarja. -
#8223 Másik dolog a Wii-vel kapcsolatban, ott vajon miért nem "szólják le" a játékfelhozatalt, van rá 1 Zelda (ami port) meg egy közepes Red Steel, azon kívül mindenki a Sport és Play játékokért veszi, amely gamékat a másik két gépen kb. ingyen demo formájában letölthetnél. Egyébiránt valami hú de nagyon exkluzív megjelenik rá idén? -
#8222 Bakker, nem vagy te egy nagyon perverz állat? Már megbocsás az erős kifejezésért. Monnyuk a személyiségedet látva ezt valszeg dícséretnek veszed.
Mégegyszer leírom: ez egy PS3-as fórum!
Amikor az X-et törik, azt miért nem linkelted be, vagy azt az x-es fórumba raktad be?
Ott mit szoltak a kis szmájliaidhoz?
Ja amúgy lerágott csont, akit érdekelt már rég megnézte. -
#8221 Én annyit szólnék, hogy adjunk egy évet a ps3-nak és utána visszatérhetünk erre a dologra..... -
#8220 A Wii-t az előző generációban kellett volna bevetni, most technikailag nem nagy valami. -
#8219 Szóval ha a PS3-at hűvösen fogadja a szaksajtó, az a szaksajtót minősíti, de ha az Xbox360-at hűvösen fogadják a japánok, az a gépet minősíti, véletlen sem a belterjes, minden nyugati dologtól írtozó japánokat. Értem... vagy nem?
Amúgy persze, lehet hájpolni, csak valamit fel is kéne mutatni mellé, különben visszacsap a nagy hájp. Láttunk már rá ezer példát, nem a PS3 az első eset. -
#8218 Háát a Wii-t én például számba sem veszem, nekem a Nintendo ds meg ezek jutnak eszembe.....
Szerintem az nem igazi konzol...több embert halottam már hogy poénos a botokkal hadonászni meg újszerű de azért egy mondjuk komolyabb játéknál, tegyük fel egy fps-nél meg egy aútós játéknál egyszerűen kezelhetetlennek tűnhet....
Én ezzel egyet értek, én wii-t csak akkor vennék ha a RESIDENT EWIIL kijönne, mert azt egy fogpiszkálóvan is végignyomnám.....Zoombienéssőn... -
#8217 Pont erről beszélek!
Mikor hallottál a Wii-ről egy árva szapuló szót?
Nem igen, csak hogy mennyire fogy.
Ez egy öngerjesztő folyamat, sajnos, illetve a Nintendónak szerencsére.
Az X-esek, meg nem értem mire verik a nyálukat. Mindenhol max 3. helyen van a kis konzoljuk az eladások tekíntetében és pl japánban nem csak hogy megelőzi a PS3. Hanem gyakorlatilag ugyan úgy megbukott, mint az előző X! -
#8216 Naaa!
Azért egy cégnek az a dolga, hogy hájpolja a saját termékét.
Másrészt, amikor a szaksajtó divatot csinál abból, hogy minden hülyeséget leírnak a PS3-mal kappcsolatban, amit csak vérpistike-friss-xbox-tulaj kitalál, és mint az internetről megszerezhető meg nem erősített infót ad tovább. És marhára leszarják, hogy a cég mit mond.
Monnyuk nem is mondtak sokat.
A sajtó persze nem felelős, mert az olyan amilyen. A Sonynak kellene végre értelmes marketinget folytatni. Ha megkérdezik őket csak azt mondják, a termék jó (ami igaz), több évre tervezünk, jó úton haladunk (ami nem biztos hogy így van ha senki nem hiszi el). És kb ennyi. -
#8215 Next-gen: Keves embernek van meg egyaltalan a kellö technikai hattere egy next-gen géphez... Ezalatt értem a TV-t... :-D Külföldön nem nagy wasistdas... Igaz, monitorra is lehet kötni a next-gen cuccokat...
A WII meg nem next-gen; én inkabb atbaxasnak tekintem... Föleg azert, mivel PS2 game-eket protolnak at WIIre... Pl. PoP-al, CoD3al, MOH-vanguardal gameezni (ugyanolyan graffal!) mint PS2-ön 70ezerért...nem tudom... :-P -
#8214 xDDD
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=26217 -
#8213 A negatív hullámokat nem a szaksajtó gerjeszti.
A Sony gerjesztette a hype hullámait, amik a tények tükrén szépen visszaverődtek, és kioltották saját magukat.
Nehogy már a sajtó legyen ezért a felelős... -
#8212 Semmi baj ezzel.....azért mondom hogy aki most akar játszani, az xboxot vegyen.....
Erre a PC-knél van a legjobb példa, hogy ha egy videókártyát megveszel 1x teljesítménnyel...20000ft-ért, az nem azt jelenti, hogy 40000ft-ért 2x teljesítményt kapsz, hanem mondjuk 3xet....
És ugye minek vegyél egy 40000-ért egy 3x-es kártyát, mikor a mostani játékok, lehet hogy 1,5x teljesítményen mennek és mindkét kártyán ugyanazt látod.....
De később mikor a 40e -es kártyára nyomnak egy 3x-es játékot, akkor neked mondjuk kell 3xes kártya, ami mondjuk lemegy 20000-30000-re....
tehát mig valaki előre megveszi a 40000-est, addig más 2 kártyát vesz 40000 vagy 50000-ért.......
Nagyjából ezért érdekel engem a teljesítmény.....
És mást meg az aktuális dolgok....
Ezzel nincs baj mint már sokszor említettem....
Itt néhány emberrel van a baj....aki nem hogy nyugiba játszana otthon az újonnan vett konzolgépével, hanem inkább feljön az internetre kötöszködni..... -
#8211 Én viszont nem csak láttam, hanem élőben használtam is mindhárom gépet, illetve PS2-ből kétfélét is.
A GC-nél nem elsősorban a kinézetről beszélek (bár abban is a legjobb szerintem, de ez szubjektív), hanem a kompaktságról, a működés közben zajról, az ergonómiáról, az anyagok minőségéről, stb... -
#8210 Ja, ha az ár/értéket nézzük akkor a ps2 a legjobb.
Az x360 szerintem éppen, hogy szar ár/értékben, pláne a core verzió! Viszont olcsó!
A legolcsóbb cuccosoknál általában viszont ez szokott lenni, nem kerül sokba de annál is jóval kevesebbet kapsz.
A wii-t meg nem igazán sorolnám a nextgen konzolok közé. Ha azt nézzük, hogy egy előző generációs grafikát kapsz egy fura kontrollerrel majdnem a core x árában, akkor nem igazán tűnik jó üzletnek.
Ár/árték arányban a PS3 nem rossz. A gond inkább az, látva a Wii/PS2 slim sikerét, hogy a piac nem igényli azokat a plusz szolgáltatásokat, amit a Sony belerakott a gépbe. (Lásd továbbá DS vs. PSP esete.)
A konzol valójában tömegtermék. Nem a világ megváltásáról szól, hanem egy olyan eszközről, amit oda lehet a tv mellé rakni. Vagy ha a gyerek nagyon nyűgös, hogy számítógépezni akar, akkor át lehet küldeni vele a másik szobába a haverjaival.
Az eredeti PS2 elég batár volt, és az is inkább a technikai megszállottaknak készült. A slim-mel viszont más a helyzet ezért még mindíg viszik mint a cukrot.
A Sony ilyen szempontból mellé lőtt. Ami monnyuk engem nem zavar mert én pont ilyen termékre vágyom.
A gond az hogy miközben a PS3 nem esik egybe a tömegigényekkel, a Sony nem folytat aktív kommunikációt a piaccal, nem próbálja alakítani (nem marketinggel).
Sajnos jelen esetben nem csak az ellenfelek marketingjét kéne túlszárnyalni, hanem azt a negatív hullámot is a mit a "szaksajtó" gerjeszt és ami szájhagyomány útján terjed. -
#8209 1366x768 szokott lenni a panelek natív felbontása, de vannak 1280x720-asak is. -
#8208 Biztos hogy a PS2 nem volt szép és a legszebb a GC dizájnja volt.....
Én nemtuom....
Élőben láttam mindhárom gépet és nekem ez a sorrend lenne.....
PS2->Xbox->GC ha a külsőségeket nézzük, ha pedig a minőséget, akkor fordított sorrendben.....GC->Xbox->PS2....
De nem tuom mert izlések és pofonok, meg nekem tetszett régebben, hogy a PS2 őt állítva is lehetett használni és a Gravírozás is úgy lett a tetején kialakítva, meg a tálcán is át lehettett forgatni a PS jelet!!!
Kis apró részletek..... -
#8207 A magyar fizuhoz képest drága. Amelyik gép sokkal többe kerül mint 100 rugó és a gama meg több mint 10 lepedö. Az xbox gémek is drágák viszont van rá warez. De psssszt!
BR meg hiába van a PS-be ha nem lehet kihasználni!!!!! Sok embert nem a jövö érdekli, (2-3 év) mikor játszani akar...!
Lehet hogy valaki pl. nem szeretne HD lejátszót vagy BR lejátszót és a konzolt nem film nézésre akarja meg onylájnra, hanem egyszerüen csak 1-4 gamerral a szobában játszani, a kornak megfelelö grafikáju gémekkel. -
#8206 ha hddvd vagy blueray lejátszón nyomod akkor nem mert visszabutitja 720p-re(ez csak akkor van ha 1080i-ben jön a jel és azt mivel nem tudja ezért az elektronika visszakorrigálja)
a számítógépből jövő jelet 1366x720 ban látod(full képernyő ezeknél a tvk-nél)de mivel ha DVD-t nézel annak a max felbontása 720x576(pal) ezért csak annyit fogysz látni...(széthúzza a képet)
a játékok viszont fazsán néznek ki rajta.....ez tapasztalat, nekem ilyen tv-m van és most is azon keresztűl nézem a fórumot....(meg irogatok marhaságokat) -
#8205 Én is PS2-nél vagyok mert már tök gáznak tartom a mostanában a PC-s kínálatot is főleg ahhogy szegény STALKER-t ki merték adni!!!!!!!! -
#8204 Jah lehet hogy elírták a papíron amin néztem......
Mindegy a hd ready-s tv-ken viszont valóban 1366x720 pixelt lát a filmekből/játékokból az ember... csak már tudnám megvenni.... -
#8203 Vehetik úgy a többiek, hogy az X360 és PS3 ugyanazt tudják és....
X360-ba van egy 10000 forintos DVD lejátszó.....
Ps3-ban van egy 299000 forintos BR lejátszó a filmekhez, na ezért ilyen drága, hogy mindenki számára érthető legyen.....
Aki úgy érzi, hogy elég neki ha dvd-ket nézhet, akkor egyértelműen az X360-at mondanám, hogy vegye meg....