89387
PlayStation3
-
Jimanszky #8403 persze,jövő hónaptól meg csak 100.000ft lesz:D -
Jimanszky #8402 szép jó estét mindenkinek!!engem még nem hívtak a Media-ból és kezdek ideges lenni:) -
#8401 Nekem ezt mondták, ez nem 100%.....
Akkor a haverom nézte félre....de majd utána nézek.....igérem.... -
#8400 Már meg is kapta a bannocskáját -
Richard90 #8399 jah, csak kár hogy nem működik, mert nem elég meghívni, vásárolni is kell :/
amúgy tuti kapsz egy kis babánt :P -
ballor #8397 ezt nem benézted? "Electro World-ben meg már csak 146e"
164 az nem? -
#8396 JC mindenkinek.... -
#8395 A konzol egy kifejezetten játékra specializálódott gép.....
A többi csak +......
Én ha dolgozni akarok, akkor kimegyek a kertbe..... -
#8394 Jah ez a szerencsém meg a td unlimited mellet a God of war 2-őt akartad ugye megemlíteni.... -
#8393 Én is kipróbáltam, bár nem szeretem az F1 szériát, de ilyen köntösben, mintha a tv-ben nézné az ember a közvetítést.....looll -
#8392 Nálunk a médiában 119e ft környékén volt mikor megláttam először a gépet... most 89 ezer asszem és 576 üzletben láttam 69e ft-ért.....
Ps3 is jó úton halad, mert 576-ban asszem 160ezer ft és Electro World-ben meg már csak 146e ft.......!!!
Részletre meg 6700ft környékén van, de én várok vele, mert 100-120e ért simán hozzá lehet jutni a gépért néhány hónapon bellül, és addigra a kedvenc játékaim is kijönnek jórész, asz asszem addig bőven elleszek pc- meg ps2-őn ha meg tudom venni eredetibe a GOW2-őt....
Én így terveztem be......
Elképzelhető, sőt én még el is tudom képzelni, hogy ha pesten laksz akkor ott lehet, hogy az induló ára nem 119e volt, de én kurta falván lakok ami messze van budapesttől, és én ezt az árat láttam, és ez nem csak neten olvastam.....
De lényegtelen, mert nem az induló ár a fontos, meg nem az hogy fillérre pontossan mennyibe kerül, hanem bár jó volna egy X360 a Gears of War miatt, de csak azért nem veszem meg, hogy 3-4 hónap múlva meg eladjam és akkor annyit bukok rajta, hogy a PS3-at utána meg nem tudnám megvenni....
Csak ez az egy ok, amiért nem vettem meg az X360-at kezdéskor....mert és egy NextGen konzolért, nem sajnálok 100000-ft-ot.......de ha egyszer nem tudom 2x eljátszani, akkor kénytelen vagyok lemondani az egyikről....
De ha lesz addigra Resident Evil 5 meg God of War 3 meg néhány játék X360-ra is és az olcsóbb lesz akkor természetessen azt veszem meg.....
Tehát nekem mint azt már a többieknek mondtam, nincs bajom az X360-nal, csak a játékok miatt vagyok PS3-fan...Meg egy cseppet GC-fan a 2 csodaszép Resident Evil részért, amit sajnos csak kipróbálni volt szerencsém, de állítom, hogy a GC-s Resident Evil Remake, Zero és még a 4.......valamint a God of War 1 és 2.....simán megállná a helyét az újgenerációs játékok között ami eddig megjelent......
Húhh ez hosszúra sikeredett....
További szép napot!
És JC........ -
#8391 PSSG Enviroinment demo -
#8390 Jah LOOOL.... -
Dave0092 #8389 :P
csak irigykedek rád :P -
#8388 Jézusom, ezexerint női agyam van!
Illetve nincs! Vagy hogy van ez?;) -
#8387 Múltkor az egyik csaj ismerősömmel közöltem,hogy megrendeltem a masint...mondom biztos örülnél ha füstölne mikor benyomom.
Aszonta nem.
De reméli hogy megráz :)) -
#8386 -
Dave0092 #8385 :P -
#8384 Micsoda jóindulat!
Én meg remélem, hogy te zárod majd az áramkört;) -
Dave0092 #8383 remélem amikor bedugod a 220ba leolvad az egész burkolat! -
#8382 Ma hívtak fel,pénteken érkezik a cuccos.
Hétvégén már tolom a Motorstormot,meg a DefJamet:ugral -
#8381 Azt látom az M$ nagyon bekeményített, szépen emeli a téteket. A Sonynak meg illene felvennie a kesztyűt, mert nem csak a PS3-múlik rajta, hanem a BD sikere és végső soron maga a cég is.
Közben BG meg cégeket vásárolgat, meg ad néhány milkót a japán cégeknek, hogy gyárcsanak neki X exluzív címeket, mikor Japánban a sz.rban sincs a box. Úgy látszik idén az AIDS-esek nem kapnak adományt BG-től, a mester ne ér rá, játszik az X-boxával!
És ha a japán divízió ki is írja hogy gémover legfeljebb inzertálja a köv coint! -
#8380 Az szánalmas jövőkép lenne, és akkor az MS lépne az EA helyébe, rossz belegondolni. A japánok nem érdeklődnek iránta, vagy az EA? -
#8379 Közben az 576 konzol oldalán olvasom, hogy úgy néz ki eladják a Take2-t, ezen belül a Rockstart is.
Hát lehet izgulni, merha az M$ erre is ráteszi a kezét, akkor nuku több új GTA a PS-ekre!;((( -
Kétszer annyit? Alig több 10W-al... -
#8377 Tök karácsonyi hangulat van a Mamutban, rakják ki mindenhol a szép kis PS3 dobozokat, hírdetőtáblákat, az eladók ismerketdnek a kütyüvel. Néha még vásárlókat is a közelébe engednek.
Nagyon kúlcsár!;) -
Papesz #8376 Igen, tegnap a Sony boltban. -
#8375 Te láttad? -
Papesz #8374 Akkor is bitang jól néz ki, ha kimész a boxba kerékcserére? Ha azt nem láttad, nem láttál semmit. -
#8373 Eddigmég énsem hallottam hogy gond lenne velük. -
#8372 az első szériák már külföldön megjelentek kétlem hogy bármi is lenne -
Jimanszky #8371 majd kiderül..szted nem lesz gond az 1. szériákkal? -
#8370 Gondolom egy USB-s átalakítóval azt is gond nélkül felismeri. -
Jimanszky #8369 nekem PS/2-es billentyűm van.az is jó lesz hozzá átalakítóval? -
#8368 Holnaptól Bluetooth billek (nem a volt MS vezér:-) is támogatva lesznek a PS3-on. -
#8367 Nekem picit az; jol példázza Billiék extraköcsög üzletpolitikajat... :-P Tudom, hogy már nem PS2-re készülnek a nagy nevek; ill. butitott next-gen game-ek jönnek ki még PS2-re (uj Mercenaries, Star Wars stb.); de akkor is összeteheti a kezét minden PS2-tulaj; h. igy elkényeztetik, gyakorlatilag ingyééé' (ugy értem, gépvasarlas nélkül kap egy kis izelitöt a next-genböl...)... Szo mi szo, igy a PS2 élete vége felé eleg sok álleejtös cim van..Test drive unlimited pl. ... :-D -
Jimanszky #8366 van 2 billentyűzetem is:).muszáj aludni mer délutános vagyok:)de nem tudom h érdemes-e az 1. szériából venni.. -
#8365 Alszol rendesen, szemek karikásak már?;))) -
#8364 Szerintem igen, de ha meg nem akkor kell venni egy billentyűt 1000 Ft-ért!;)
A sima csatlakozó átalakító nem tudom mennyibe lehet, de ha 500 Ft szerintem akkor már jobban megéri valami olcsóbb billenytűbe beruházni. Nem kell huzogatni, meg dugdosni a PC-be. -
#8363 A munka nálam: OpenOffice.
Szal arra is tökre jó lesz ez a "célhardver"!;)
Amire amúgy egy 400MHz-es 64MB-os gép is megfelel. És ennél sokkal rosszabbakkal is szenvedtem, sajna már az irodai progikat sem optimalizálják.