89387
PlayStation3
  • öregharcsa
    nem jól gondolod...

tessék a HD felbontások:

1280x720 @ 50 és 60Hz progresszív („720p”), és
    1920x1080 @ 50 és 60Hz váltott-soros („1080i”)
  • DarkSector
    Amblokk....
    Megint az/ár érték.......
    Remélem ez nem volt komoly.....
    Bármennyire is jo az X360, nem lehet a technika és az eltelt 1 év korkülönbség felett szemethunyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jó az X360 főleg ha megveszed a GoW.....
    De ár/érték-ről beszélve még mindig a PS3 a maga 160e forintjával.....
    Az ár/érték szerintem nem 1-2 játék alapján kell eldönteni, mert akkor a PS2 a legjobb ár/érték-ben!!!!!!!!!!!!!
    Remélem érted, hogy nem az fura hogy X360 tetszik, neked.....
    Hanem az ár/érték jelzőt találom egy kicsit felszínesnek......
    Tudod, hogy mi az ár érték......a 299000FT-os bolti BR lejátszó, ami alapból a PS3-ban van......
    Remélem nem veszed rosz néven, mert nem lecseszés képpen mondtam, csak én úgy érzem, hogy mindent lehet mondani az X360-ra csak ezt nem....
    Mégha eddig tv-n keresztül nem látható a különbség.....
    Ok???
  • DarkSector
    Én biciklivel estem egyet a PS2-meg a hónom alatt.....
    A sarka letört a műanyag borításnak, de még ma is műkszik.....
    Valszeg az xbox is bírná a strapát.......
  • DarkSector
    Jah.....
  • DarkSector
    Az biztos igaz, de a DVD5 és 9 biztos hogy vörös.....
  • Jimanszky
    persze,azért írtam,hogy HD közeli lesz a kép!
  • DarkSector
    Az hogy nincsen játék a PS3-ra azzal nem kell komolyan foglalkozni, még csak most kerül a boltokba és mindenki elvárja hogy alapba legyen hozzá 200-300 játék.....
    Röhelyesnek tartom, úgyhogy ezt én nem tulajdonítom komoly vádnak....

A másik, hogy néhány ember szerint drága a PS3...!!!
    És mihez képest???
    Talán az X360-hoz képest???
    Talán ugyanazt tudja mint az X360???
    Ha nem akkor mihez képest drága.....????
    Ennyi erővel mondhatnánk, hogy egy 20e ft-os PS2-höz képest meg az X360 nagyon drága...!
    És mikor kijött a Carbon nagyjából, akkor is majdnem olyan szép volt mint x360-on.....akkor meg minek vegyek gépet 3-szor annyiért, ha 20e ft közel annyi minőséget kapok.....
    Na valami ilyen van a PS3 esetében is játék szempontjából!
  • DarkSector
    Sajna nem az 1280x768 a monitor felbontása a sima hd felbontás 1366x720....
    A 16:9-es képméret miatt gondolom....
  • DarkSector
    Tudomásom szerint a BR filmek full hd-sek, és 720p csak néhány játék esetében van....nem tuom
    De akkor is megy monitoron....
  • lamase
    RidgeRacer7 10 ezer körül van
  • lamase
    nembiztos, külföldről magyarországra nem drága a posta
  • dinomano
    Nah midnegy, ha most kellene azonnal next-gen gépet vennem , valoszinü en is 360at vennék; mivel ár/érték arányban a még kiforratlan PS3-hoz képest vezet (egyelöre...)
    De hat PS1+PS2ön nöttem fel+még rakat jo game vár PS2-ön; ugyhogy várok, és max. szemlélödök next-gen-iranyban...
  • dinomano
    Sokat lehetett hallani hibakrol a 360 eseteben, az tény... Anno egyik PC-s ismerös mondogatta, h. ugy latszik nem tul megbizhtoak a konzolok; mivel vmelyik külföldi TV-s gamemüsorban allandoan kifagy az X360... Fel kellett vilagositanom, hogy azééé' mer' Májkrószoft... :-| Vagy én nem járok nyitott szemmel, és elkerülnek az ilyen hirek; vagy egyszerüen megbizhatobbak a PS3-ak..Igaz, nem adtak el belöle tul sokat, de valahogy nem hallani behaló gépekröl... X360-nal meg már launchnál volt pár (megalapozott) hir a (kezdeti)minöseget illetöen...
  • Ewergo
    Nem hiszem hogy én ennyire szerencsés lennék. : még soha nem volt piros ledes hibám. 4 kontrollert vettem a géphez, mindegyik tökéletes nem recseg, nem akad,... Pedig már lezavartunk pár négyes Cod3-at meg PDZ-t!
    5-6 ora egyhuzamban.
  • dinomano
    Slimmel total meg vagyok elegedve, korabban konstrukciora azt hittem; ill. a mérete alapjan, hogy minden tekintetben gyengebb mint a régi vastag kivitel..Igaz, picit jobban melegszik; nem tudom hogy bir-e egyhuzamban annyit üzemelni mint a régi tipus, de gond még sohasem volt vele... Igaz, altalabn 1-2orat jatszom, ahogy idöm engedi...
  • guardian hero
    Na azért a Slim változat előtti PS2 se volt az a kecses jószág... ráadásul annak a driveja is tudott érdekes hangokat kiadni.
    A PS2 slim viszont tényleg a második legjobban dizájnolt konzol az előző generációból a Gamecube után.
  • dinomano
    ...Nah, egy nem elfogult comment... Volt nalam anno (csak "sima" X), tetszett is; jo a graf. - faxa kis menürendszer stb...(360hoz nem tudok hozzaszolni, azt még nem lattam élöben...) ... De maga a game, RONDA volt ugy ahogy van... Egy PS2 slimhez hasonlitva, oylan mintha egy bányarémet hasonlitananak egy topmodellhez... Zugott, nehez volt, hangos volt mint allat+batár nagy+fröcsöntött müanyagnak tünt az anyaga... Tipikusan oylan gép, mint az igénytelen házú olcsóPC-k: késztetést érez az ember, h. mod-oljon rajt valamit; hogy mégis kinézzen valahogy... :-| En meg egy konzolnal nem szeretem ezt érezni...
    Szoval egy nehéz, kerregő, zugó valami minden csak nem konzol... :-D
    Japan precizitas, vagy semmi... Tegnapelött veletlen leejtettem kb.1méterröl üzem közben a PS2esem... Of course semmi baja nem lett.. Nah, ezt várom el minden géptöl... :-P
  • Super DANTE
    A HD-DVD is kék lézeres meghajtót használ.
  • Jimanszky
    az a lényeg,hogy még mindig nem tudom melyik játékot vegyem meg
    de nagyon szemezek egy Motorstorm-mal..
  • NEXUS6
    Ó, csak tanulok tőled!;)
  • guardian hero
    Még jó, hogy Te olyan okos vagy!
  • NEXUS6
    És azt sem értem hogy mi azon a felfoghatatalan, hogy van egy gép amibe sokkal többet beleépítenek, mint a x360kór verziójába és akkor az sokkal drágább is. Hmmm, nahát, felfoghatatalan!!!;)))
    De gondolom, aki megveszi az tudja mit vesz és nem csak sznobizmusból ad ki érte több pénzt. Legalább is a saját esetemben remélem, hogy így van.

A másik ilyen sztenderd agybetegség, amikor jön valaki, hogy nincs gáme a PS3-ra!
    Milyen gáme nincs?
    Autóverseny?
    Lődözös, verekedős RPG, sport vagy mi nincs?
    Ja hogy nem adják ki a Fifát visszamenőleg 1968-ig bezárólag? Uraim ez van, ezzel a tudattal együtt kell élni!!!

Na ez a cell-es, meg hardvert fikázó sztenderd duma sajnos a ugynevezettt szaksajtótól ered, akkora baromságokat tudnak kitalálni, hogy az fáj. Adják a lovat az emberek alá direkt hergelik őket.
    Azzal a negatív kampánnyal, amiből itt a "bennfentesek" divatot csináltak, csak jól lejáratták magukat.
  • Multikiller
    Végig gondoltad amit leírtál? Egy nyikorgó kontroller miatt miért vennék egy új gépet? Legroszabb esetben is elég lenne egy új irányító! Te sem gondoltad komolyan?! Visszavittem az irányítót, még 3 napon belül volt a gép vásárlása és azt mondták, hogy nem tudnak új joyt adni, hanem vissza kell küldeni az egész gépet. Így volt 2 nap alatt 2 új gépem. A 3 gépen jó volt minden, csak 3 ledes lett. Nem szoktam kamu dolgokat írni + szerintem mindenki sík hülyének nézne, ha egy irányító hiba miatt vettem volna egy új gépet. Gondolkozz kolléga mielőtt lehurrogsz.
  • Jimanszky
    bocs,de szerintem ezt nem mindenki tudja!
  • Jimanszky
    bocsi,valóban,elírtam.köszi.1280x720
    http://mpeg.gaia.hu/
    ezt ajánlom mindenkinek!!!
    minden a HD felbontásról!!
  • guardian hero
    1280x720
  • tejföl
    Basszus, ha ezt nem írtad volna le, hülyén halok meg.
  • Jimanszky
    jaja,viszont a hd felbontás 1366x720-nál kezdődik.amit te írtál az a full HD felbontás.ennél beszélhetünk a legmagasabb felbontásről konzolon,ami minden egyes részletet kiad.az 1366x720 pedig közel lesz a HD felbontáshoz.azért azt ne feledjétek,hogy a HD/High Definition/-nak azért ez a neve mert nagy felbontással bír 16:9-en.semmi több!!
  • DarkSector
    Looooooooooool.....
    Kár hogy sorba zárnak be a korházak...
  • DarkSector
    Persze hogy (a legtöbb monitoron) monitorokon is ugyanaz mint HDtv-n.....
    Itt mindössze a felbontáson van a hangsúly, hogy "1080p legyen" paraszti nyelven 1920x1080.........!!!!
    Ha a tetriszemen lenne 1900-as felbontás akkor ott is menne.....
  • NEXUS6
    Aztat nem értem, hogy egyesek miért csodálkoznak azon, ha bejönnek egy fórumra, aminek PS3 a címe, és amikor nekiállnak fikázni a rendszert, akkor elküldik őket melegebb égtájakra.;)))

Uraim, a hiba az önök készülékében van!

LoL
  • tejföl
    "Vettem egy xbox 360-at, ami igaz, hogy nagyon jó gép, csak nem tudom, hogy hogy mertek egy ilyen konstrukciót piacra dobni. 3 gépem volt 3 hónap alatt. Az első kettőnek nyikorogtak az analóg karjai, az utolsó meg 3 hónap után 3 ledes lett, a GPU megfőtt."
    Akkor vegyük sorjába!
    1. Vettél egy x360-at, aminek nyikorogtak az analóg karjai.
    2. Vettél még egy gépet, aminek szintén nyikorogtak az analóg karjai.
    3. Vettél egy harmadik gépet, ami ugye 3 ledes lett.
    Amiért kamunak tartom a hozzászólásodat az az, hogy mi a fenének vettél gépet, ha csak a kontrollerrel volt bajod, amint írod kétszer is. A három állítólagos gép árának feléből kijön egy PS3. De szerintem neked egyetlen egy xbox360-ad sem volt. Ennyire azért ne nézz hülyének mindenkit!
  • Jimanszky
    ebben nem értek egyet,mert egy 19es mon itoron is kijönnek a különbségek és simán HD közeli lesz a kép.ezt ma kérdeztem meg szakiktől,meg azért ugye én is LCD-kkel foglalkozok:)
  • DarkSector
    WoW az meg mi a hányás....?
  • NEXUS6
    Nem feltétlenül kell egy játéknak egy bazi szerver, akár valamelyik PS3-is lehet szerver, csak a Sonynak biztosítani kell azt a portált, ahol a szerverek ip címeit le tudja a gémer szedni.

Persze itt nem egy WOW szintű gáméről, hanem valami lődözös vagy ugribugri játékról van szó.
  • DarkSector
    Ez valszeg jórészt igaz, de azért ez nem ilyen rossz.....
    Javíts ki ha tévednék, mert engem a multi dolgok általában hidegen hagynak konzolon, de nem arról volt szó, hogy csak a PS3 HOME ingyenes és ott is bizonyos dolgokért ugyanúgy fizetni kell...mint pl a játékokal kapcsolatos dolgok.....??????
    Erre kiváncsi lennék.....
  • DarkSector
    Nincsenek veled gondjaim, csak topic-ot tévesztettél, én sem az X360-as topic-ba megyek hogy szar X360, meg nem érdemes megvenni, meg kevés játék van rá meg túl drága.......
    Mi az istent hittél hogy belépsz egy PS3-topicba és csupa X360 fan emberrel találkozol, majd .......
    Komolyan mondom hogy az elmúlt egy hét alatt nem halottam ennyi hülyeséget, mint amit 1-2 ember összekapar......
    Ez eléggé borzasztó dolognak tartom, hogy valaki PS3-al szeretne jáccani és akkor meg idejön egy két ember és akkor ráerőszakoljátok, hogy hát te bolond vedd már meg az x360-at mert én is olyat vettem meg .......
    Meg hogy ne várjátok el itt az emberekről, hogy minden hozzászólásban leírják, hogy én "PS3-at szeretnék majd venni habár kibaszott jó az X360".......
    Meg ahhogy elnéztem itt az embereket, mintha kicsit tájékozottabbak lennének......
    Úgyhogy nem kell őket félteni és nem kell a kezüket fogni és az orruknál fogva vezetni őket.......
    Aki akar PS3-at az vesz aki meg nem az X360-at és senki sem fog váltani csak azért, mert valaki idejön és bekiabál, hogy "a PS3 egy SZAR"......

Jó éjszakát.....
  • partizan182
    Kicsit a PSonline vs Live témakörben van egy dolog amit figyelmen kívül hagy sokmindenki:
    Az online játék ingyenessé tétele nagyon kedves és felhasználóbarát lépés volt a sony-tól, viszont egy dolgot sokan elfelejtünk: egy játék PS3-as változata csak akkor lesz online játszató, ha a kiadó hajlandó pénzt és energiát ölni a szerverek fenntartásába. Míg a Live esetén minden az MS központi szerverein keresztül működik, gyakorlatilag azért fizetsz, mert az MS biztosítja neked, hogy ha 4 év múlva neked PDZ-zni van kedved (és találsz akkor még olyat aki hajlandó erre a világon) akkor minden gond nélkül megteheted. Míg a PS-nél ez a kiadó jóindulatától függ.

Ezért van, hogy sok multiplatform (tudom, fujj, de azért van pár jóság ott is) játéknál nincs a PS3 verzióban multi (pl új THPS). Ez azért elég kellemetlen...
  • Multikiller
    Azt hittem válaszba írom, de nem. Mind1, érthető volt kinek írom. Meg amúgyis tessék elolvasni mindenkinek, hogy okuljatok!
  • DarkSector
    Kösz...
    Viszont.....ajtó nyitva neked is.....