64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • barret
    Nézd meg a venti "bordáját",és hasonlítsd össze egy p3 bordával! Kb 50x-es a felület növekedése! Ventis olcsóbb...Azért rakják rá. Most nekem 29 fokos a csipszet! Minek venti?
  • nemcsakfeel
    az északi híd nak a ventije az ott, ugye? megnézem hogy a másik lapomon milyen csip volt északi hídnak.. ha uaz akkor bingó, és megmutatom mekkora nagy borda volt rajta :D
  • Falconer
    pici elég
  • nemcsakfeel
    mekkora borda kell az alaplapi csipre? ami másik nforce os lapon volt az nem lehet jó rá? msi ről át is pakolomrá..
  • Falconer
    Na megvan, sikerült túlírni, és úgy néz ki hogy megy
  • adam17
    Ja nemis, Abit AN7!
  • adam17
    Mi? Akkor nem kell venti se? De az azért gondolom nem véletlenül van rajta...
  • adam17
    azbiza'! :D Honnan tudtad :)
    Lehet akkor énis így fogok tenni...!
  • barret
    Nekem meg egy p3 borda van rátéve kábelkötegelövel,TÖKÉLETES!
  • barret
    Szedd le a ventit,hátul matrica leszed,és egy kis kenöanyag alá! Kész is vagy!
  • Narancs
    Gondolom NF7, igaz?
    Nekem is kinyiffant, 1 évet se bírt az a szar...~1K ért vettem passzív Zalman bordát, kicsit macerás volt föltenni (kikellett venni a deszkát a házból), de megért...azóta nincs hang, meghibásodni meg egy darab fém tuti nem fog...
  • adam17
    Na tökjó volt a mai eset.
    Miután visszavittem a Radeon 9800 Pro-mat, kitisztították a ventijét, szép csendben ment, beraktam ittthon erre ugyanúgy zúg mint egy kávédaráló. Arohadt mondom...
    ...aztán jobban meghallgattam, és leesett hogy az alaplap nForce cuccos ventilátora darál... á kurvajó
  • [HUN]PAStheLoD
    Akkor próbáld meg kiírni mással .. esetleg legújabb nero-val próbálkozz.
  • [HUN]PAStheLoD
    abit.com ról vadássz le egyet az NFS-7 v2 -höz ... egy zip et vagy egy bin-t fogsz majd letölteni , azt belódolod winflash-be majd uccuneki
  • [HUN]PAStheLoD
    ne azt nézd .. az nem számít , inkább a grafikont nézd meg , ha az van folyton 100%-on , akkor van baj .. persze , ha közbe nem fut semmi ilyen SETI@Home .. Folding@Home .. UnitedDevices .. na ha semmi nem fut , és még mindig izzad a CPU-d akkor nézd meg a folyamatokat , hogy mi okozza ... és az üresjárati "szálat" a winnek nem is szabad figyelembe vennie a grafikonfestésnél .. szal ha nálad ez okozza , akkor sima bug ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    ha csendben maradtál volna ...
  • Aspyrin
    nincs mit
  • Falconer
    Azért kösz
  • Falconer
    Ehj, tudom, fel is ajánlotta, be is állítottam 90percig, de aztán letettem róla, hogy túlírjam 34 megával
  • Aspyrin
    Nemtom, de egy próbát talán megér.
    Túlírás neroban:
    Fájl/Beállítások
    Különleges fül, Túlírás blokk
    CD túlírás lemez-egymenetben/Dao engedélyezése.
    (Beállíthatod a max méretet is.)
    Az "Általános" lapon meg beállíthatod, hogy milyen kapacitásokat jelöljön sárgával és pirossal.
  • Falconer
    Na mindegy, miklandban van 800megás CD, majd veszek
    De azt fel fogja ismerni az asztali DVD játékos?
    Vagy ha túlírom a 700ast, azt tudja majd olvasni?
  • Aspyrin
    Dehogynem, sztem még 50-el is, az a helyzet, hogy már vagy 3 éve volt hasonló problémám és épp ezért nem tudom felidézni a pontos méretet.
  • Falconer
    Hát persze hogy lehet, de 31 megával az azért nemhiszem hogy menne
  • Aspyrin
    lehet, hogy rosszul emlékszem, de létezik egy lehetőség a lemez túlírására a neroban
  • Falconer
    De az alap fájl a kisebb!
    És amikor encodolja VCDhez, akkor lesz 30megával nagyobb! És akkor már nem fér rá a CD re, mert 734 megás lesz
    Valaki segítsen, plz!
  • Falconer
    750megás CD létezik?
  • Tufa16
    Mező Érték
    Alaplap tulajdonságai
    Alaplap azonosítója 07/06/2004-nVidia-nForce-6A61BA1BC-25
    Alaplap neve Abit NF7-S v2.0

Nekem melyik bios kell pontosan a WinFlashez? :S
  • kbx
    Ok köszi!
  • Punkerwork
    vírus lesz
  • Zsömbi
    Sziasztok! Nekem a gépem folyamatosan 100%-osan használja a procimat pedig semmi nem megy rajta. Azt írja hogy a rendszer üresjárati folyamata okozza. Ez miért van? Valaki tud segíteni? Kérem segítsen valaki! Előre is köszönöm. [email protected]
  • nemcsakfeel
    nekem mindent feltett.. meg minek külön agp -driver ? vagy még a mostani VIA-knál is ez van ?
  • Perba
    VIA 4in1 Hyperion ezt is felraktam

865PE Neo 2
  • [HUN]PAStheLoD
    winflasht szedd le innen aztán meg a bios bináriást acorp oldalról .. aztán süsd meg ^.^
  • [HUN]PAStheLoD
    GART drivert se ?
    milyen lap ? MSI oldalán semmi nincs ? milyen csipszettel van , mert akkor mondjuk VIA 4in1 Hyperion pack kell .. vagy intel agp driver ,, vagy nforce-os .. esetleg SISes ..
  • Perba
    Fent van!
    Mindent le frissitett de AGP Drivert nem talált
  • nemcsakfeel
    videó cédénél a fájl méretileg nagyobb, ez szabványos. elvileg ha néróból kiválasztod hogy Videó CD-t akarsz írni ( nem a adatcédé !!! ) akkor azzal rá tudod majd írni..
  • nemcsakfeel
    "Vlki tud adni egy linket MSI AGP Driverhoz?Létezik ilyen?"
    nekem msi hez volt egy AutoUpdate vagy Update Live szoftver, tedd fel egyszer, kiírja hogy milyen új cuccok jöttek ki az alaplapodhoz / driver, bios frissítés / onnan indulj el!!
    akkor nem kell túl sokmindent tenned..
  • kbx
    Azt vágom, de hogy kell frissíteni, még nem csináltam!
  • Falconer

Szeretnék egy 701 megás DivX avi filmet kiírni VCD-be, de amikor encodolja a néró, a végén csinál belőle egy 734 megást
    Ez a film 2es Cdje, az előzőt az szerencsére kisebb volt, szal ez is nagyon kéne
    Most mit lehetne csinálni, hogy rá is férjen egy CDre?
    Valaki help, plz!
  • [HUN]PAStheLoD
    meg ajánlott hozzá WinFlash , ha nem akarsz floppyval szarakodni..