13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
BYpsilon #2620 amit csinaltal es csinalsz az jo, mert szuletik egy egyseges nyelvezetu forditas, amit szepen beirkalunk majd a dat file-ba
munka megosztas :) -
#2619 SEHOL!! DE HA SEGITESZ FORDITANI AKKOR LESZ NEKED IS!! HA OLVASOD A FORUMOT AKKOR TUDOD MIROL BESZELUNK 3 HOZZASZOLASSAL LEJJEBB!! -
ATISoft #2617 Igen, valószínűleg ez volt a probléma.
Most kezd helyreállni ez a dolog.
Már csak a munkanélküliség és a tömegközlekedés kiépítése a gond, de azt majd megoldom valahogy. :)
Felhúztak egy akkora lakóházat, hogy 6000 ember költözött be. A környező iskolák pedig belerokkantak a sok emberbe. :)
-
Mayan #2616 Most akkor nem megy, amit csinaltam?
Mindossze egy file hosszat vettem nagyobbra, ott az elso byte-ot is atirtam. A tobbinel csak hexa editorral atirtam a szoveget. -
BYpsilon #2615 probaltam vissza rakni nem sikerult
szepen egyenkent atkellesz irni a locale.dat-ban
mindenegyes atiras utan ujra kell indexelni es menteni, valamint ellenorizni hogy tipuse LVTEXT maradt-e
tovabba az LVTEXT elso byte-ja tarolja a karakterek szamat hexa-ban, FIGYELEM nem FILE HOSSZAT, az mindig ketszerese a karakterszamnak + 4 byte -
#2614 es hogy kell vissza applikalni! engem igazan ez erdekelne, mert ki is probalnam, felteve ha osszetudom hozni a forditasokat hozza! :( -
#2613 jah most hogy applikáljuk vissza! MErt eddig énis eljutotam hogy fileok ki átír --- -
#2612 Leszedtem csak egy a problemam, hogy tudom ezt vissza tenni a locale.dat-ba? BYpsilon segitenel kerlek! -
#2611 nah segítenék ha megmondanátok hogy kell! -
#2610 Ok megnezem oket es referalok jo? -
BYpsilon #2609 esetleg a Főnök -
Mayan #2608 Nem lehet, hogy keves a penzed? Asszem nehany honapnyinak meg kell lennie mindig. -
Mayan #2607 Megcsinaltam nehanyat, innen letoltheto. Jo lenne ha valaki megnezne, rendben vannak-e, mielott folytatom.
Ezenkivul sokat segitene, ha ki tudnatok keresni, hogy melyik sorszamu fileokban vannak a lenyegesebb szovegek, mert akkor ezeket elore vennem.
A 'Mayor'-re nem tud valaki rovidebb szot a !polgarmester'-nel? -
#2606 Az gaz! el kell olvasni minden infot! ki tudja melyik mire jo!? -
ATISoft #2605 Csak egy szomszédos város van.
Pontosabban ott csak ipari létesítmények vannak.
Eddig onnan vettem az energiát és oda szállítottam a szemetet. Most mind a kettő szerződés megszűnt, csak a víz eladása maradt.
Biztos írta, hogy mitől van, de nem olvastam el.
-
#2604 nem lehet, hogy elnezted? tobb varossal allsz osszekottetesben es nem jo varost nezel akitol veszed az energiat? -
ATISoft #2603 Mitől van az, hogy a szomszéd várossal való, energiavásárlási szerződés megszűnik?
Energia van bőven a másik városban, 43% a felhasználás, a vezetékek is rendben vannak.
Mi lehet ez? -
#2602 Szerintem ezek a katasztrofak, mint pl. a vonat vs. akarmi, az kell bele! ettol eletszagubb az egesz nem? annak a par kepnek az alapjan ami megjelent, szerintem lenyegesen jobb lesz a jatek! ugytunik mintha konyebb lenne valtani a regiok kozott,stb. mindenesetre en mar nagyon varom! -
#2601 Hello! Sikerul a forditassal jutni valamire? -
#2600 Sziasztok! ez a Rush Hour kiegeszito mikor jelenik meg varhatoan? tud valaki rola valamit? -
#2598 A Sim City 4 készülő kiegészítőjéből, a Rush Hour-ból jelent meg pár új kép.
http://www.pcdome.hu/game.php?id=1805 -
BYpsilon #2597 vegul is igen, lehet igy is felfogni :)
de mondjuk engem irritalt hogy egy altalanos iskola csa 550 fos lehet
legabbis Mo-n realisabb a 800-1200 fo kozotti
-
#2596 Epp en is ezt akartam, de megeloztel! :) Egyebkent szerinted ez a mod nem cheat szagu egy kicsit? -
Mayan #2595 Szep nagy lett. :) A karakterszam megkotes miatt kicsit nehezebb lesz, utalok igy forditani. -
BYpsilon #2594 464k lesz, mehet? -
BYpsilon #2593 oks, akkor kikapom a file-bol a szovegeket es el kuldom zipben -
Mayan #2592 Ha adtok txt-ben szoveget, akkor en forditok. Napkozben elegge raerek, de nem tudom felrakni a jatekot/egyeb programokat. -
#2591 Hat ezaz! hogy senkinek sincs ideje forditani, meg nem tud annyira angolul hozza! :(( -
#2590 Hát ennyi azért nem tudok angolul. Meg most időme se nagyon van. -
#2589 Akkor ok. akkor neki tudsz esni boszen forditani? :) -
#2588 hát izé :) megvan
azt a filet nyitottam ki csak nem éppen azt hanem egy másikat :o) -
#2587 Kiprobaltam tegnap este a mod-ot. Nem semmi eredmenyt produkalt. volt eddig egy szinte teljesen voros csik. na az a mod felrakasa utan teljesen kizoldult, az autok szaguldanak, alig birom kovetni oket szemmel szinte! :) (na jo, ez egy kicsit tulzas) -
#2586 Hello! ez nagyon erdekes! en egy csomo ertelmes dolgot talaltam benne, biztos, hogy jot olvasol?
en a legelso sorba ertelmes szoveget talaltam! A SimCityLocale.dat-ot nyitottad meg? nekem ez van az elso sorban, a teljesseg igenye nelkul:
Connect to SimCityscape...stb.stb. nezd meg ujra ok? -
#2585 Szia! Ez nagyon kiraly! :) -
#2584 Én mindenhol csak olyan olvashatatlan baromságot talállok mint amit nemrég irtam de miért? hol van ebbe egy olvasható szöveg? -
#2583 Én mindenhol csak olyan olvashatatlan baromságot talállok mint amit nemrég irtam de miért? hol van ebbe egy olvasható szöveg? -
BYpsilon #2582
ennyi az eredmeny eddig -
#2581 Segítsetek! Mért nem jönnek a városomba 30k-fölé? -
#2580 Akkor nem mindegyik sorban van olvasható szöveg mert van ahol ilyen van csak: 2#"@4"6I"-"2#"
3@%7-"!-"A"#9I"1'"@4H!"6I "3% "C"5"5H"A%I' -
#2579 Azert egy jo kis Budapest es Magyarorszag regioert faj a szivem! :(