40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bazsi123
    de a 98 idején milyen hardverek/szoftverek voltak? ;-)
  • takraj
    Nekem az USB karimhoz (nem az alaplapra integráltra gondolok) adott driver totál összeomlassza az XP-t is. :) Furamód a Vista jól kezeli.
  • paksi
    háát azé egy drivernek nem szabadna tönkre vágnia, annak idelyéna 98 -al sikerül ilyeneket produkálni
  • Newfronter
    Még nincs rá kiforrott driver, majd csak a véglegesre. Az összes hiba amit felsoroltál az nem az MS miatt van.
  • bertino
    ez csupa olyan rossz, ami RCnél még totál a normál kategóriába tartozik...
  • paksi
    Sziasztok,
    Tapasztalataimat szeretném csupán megosztani.
    2 órája kezdtem el irni ide sok-sok szépet róla, de most nem irok szépet.
    Ugyanis a hangkártyámat zserettem volna közben telepíteni, és eccer csak megállt minden. Egy realtek ac97 (ALC850).
    A telepítés nagyon hamar felment, össze is állt a masina, de a javítás eme crash után 80 percet vett igénybe...:) A lemezen lévő repair móddal.
    Persze azóta sincs hangom.
    én a 64 bites verzióval próbálkozom.
    Nincs rá, vagyis nem megy fel rá pl a DT, annak ellenére hogy a weboldalon külön fel van tüntetve a 64bites Vista verzió, Vista nem engedi telepíteni. Alcohollal is próbálkoztam de az sem vezet sikerre, melleselg igen körülményesen lehet kipucolni amit berak az ujrainditás utáni telepítésre.
    a COD 2 igen fagyogat alatta. De hozzáteszem, hogy a windows alap driverre van fenn, ugyanis a 64 bites verzióra amit a hivatalos oldalra tettem fel aszongya nem kompatibilis ezen verzióval. pff
    egyébbként az RC1 el vergődöm.
    Viszont menet közben SATA hdd le illetve felcsatlakoztatása simán megy :D
  • moonman
    Nálam ez (3.11.1177) működik.
  • Mr Manson
    connect.microsoft.com
  • bon
    Ilyen ügyben nem tudunk segítenni. Esetleg ennyit: www.google.co.hu
  • pedestrian
    Én úgy telepítettem (két vinyó van a gépemben) hogy mielőtt elindítottam volna a vista telepítőt lehúztam az xp-t tartalmazó vinyót és a másikra feltelepítettem a vistát. így a vista nem nyúlt az xp-s rendszer boot részéhez, én meg biosból ki tudom választani melyik bootoljon.
  • ProGabe #4241
    valaki írassa ki lóbaszó nagy betűkkel alcímbe hogy jövő héttől lehet!többször válaszoltam már erre a kérdésre mint ahányszor a nevemet írtam le eddig
  • ent
    Hiall

cfosspeed-et próbálta vki?
  • Janmester
    Szasztok.Tudtok segiteni abban hogy hol találok serialt a Vistához?
  • FLeK0
    microsoft.com, jövő hét
  • Tompie
    Hol tudok olyanra szert tenni? :) Amúgy NOD32 meg Agnitum megy vista alatt ?
  • Extraboy
    Szerintem siman, en XPnel csinaltam egyetlen egyszer csak, hogy mukodo OPrendszerrol telepitettem, tehat ugyebar meglehet adni a helyet ahova rakni akarod, ott megadod egy masik vinyon levo particiod, es mehet is. Ha nagyon nem megy, szolj, es leellenorzom, h megy-e.
  • bon
    Ez fejleszőknek való csomag. Nem vista telepítő.
  • bon
    Nekem megy az audigy 2 RC1-es vista alatt de nem 5.1-ben. a hátsó hangszorókat még nem ahllotam szolni. elvileg a 5.1--be van beállítva.
    Ezt a driver raktam fel: SBAXVSD_PCDRV_US_2_10_0000.exe 2.-ra sikerül. A Creative control paneljét nem szereti a Vista nálam.
  • krisz073
    Audigy 4 van nekem és simán megy 64 Bites RC1 alatt.
  • Zsoltika 007
    Nekem még nincs fent a vista. Előtte el kell mentenem minden fontosat a mostani rendszerről.
  • Alblink
    Nem megy,valami olyat ir ki instalknal miko rupdatel hogy szept2,nov4...
    Neked mukodik?
  • Zsoltika 007
    A bétához készült driverrel nem megy? LINK
  • Alblink
    Valakinek mukodik audigy hangartya,rc1-en?mert en meg nem talaltam mukodo drivert.
  • Zsoltika 007
    Kell.
  • Tompie
    Ehhez az RC1 5600as buildhez kell serial az installhoz? Vagy simán felmegy minden gond nélkül ?
  • TothLaci
    És másik partícióra így lehet telepíteni? :)
  • Zetorg
    hol?
    valami lista nincs, hogy mik vannak benne?
  • bazsi123
    Microsoft.Windows.Driver.Kit.for.Windows.Vista.Build.5600.DVD-BetaInsiders

találtam egy ilyet. a mérete 2,4gb
  • Zetorg
    live 5.1-hez van már valami működő driver?
  • Extraboy
    Ha jol gondolom, akkor ugy igen, hogy Alcholol-lal bemountolod virtual drive-ba, aztan XPn elinditod a telepitot es egy masik vinyora rapakolod.
  • Extraboy
    1 DVD... szeritnem csak 30 commentbe van leirva...
  • Gabesz amd64
    hány lemez ez a winfos?
  • CUCLI
    vinyóról feltudom rakni a vistát? nincs itthon üres dvdm :S
  • pedestrian
    köszi
  • Newfronter
    VirtualDriver vagy DT 3.33 [Feltétel: Ki kell kapcsolni az UAC-t, mert különben nem megy.].
    Ezen az oldalon olvastam ezekről. Amúgy a CloneDrive-ot használom.
  • pedestrian
    végülis lehet valamilyen programmal cd-képet betölteni?
  • LeonSilver
    Igen.
    Kössz.
  • Newfronter
    Sajnos ez van.
    Pl. A forradalmian új ötletek című bekezdést befejezetlennek tartom és fikázósnak, több dolgot kihagyott, de ezt ti is látjátok.
  • ProGabe #4213
    nagyon nem kellett volna,csak arra jó hogy a sok konzolos és a mégtöbb kis idióta (aki még egy egy rohadt vinyót sem formattált soha,nem látott más oprendszert mint xp) mind elkezdjen fikázni,flame-cikk,és egyre több van belőle sg-n

"a tipikus magyar mentalitás...",hát igen,1et értünk,én mostanában már csak azt írom e helyett:ne legyél már ennyire magyar!
  • bazsi123
    szerintem a tipikus sztereotíp emberkék egyike az író. aki csak azért használja a windows-t, mert bizonyos programok más oprendszereken nem futnak el. tehát a szükséges rossza kategóriájának tekinti. és aki számonkéri más oprendszerek feature-jeit. de kérdem én, arról kellene szólnia a dolognak, hogy átlopom a megoldásokat, és egy az egyben felhasználom? jó, persze, lehetne jobb is akár az xp, akár a vista, de könyörgöm, egy picit próbáljuk azt nézni, hogy mit tud, és nem azt, hogy mi a nemjó benne. a tipikus magyar mentalitás...