40038
-
#5410 A hamachi nem megy vista alatt? -
#5409 ez a baj, 1x az MS árai (nem csak ő tehet róla Magyarországon )
Illetve az emberek hozzállása, csak a warez a törés a "lopás"! -
#5408 sehogy -
expander #5407 Hogyan lehet a Vistát eltávolítani egy winyóról formatálás nélkül?
Más adat is van rajta és nem akarnám áttenni máshova.
- XL Delete nem törli...
- Unlocker nem törli...
Ötlet? -
#5406 Lehet rajta netezni nyugodtan!
Szted hányan használják(fogják használni) tisztán??
inkább csak azok akik vagy gépekkel dolgoznak vagy nemtom! :)
De egy átlagember ugysem fogja megvenni a 20ezer forintért! (vagy mégtöbbért)!
Szal mindenki törten fogja használni!
A Windiws XP-nél sem voltak ijenek emlékeim szerint!:D
-
Newfronter #5405 Semmi bajod nem lesz, az MS nem foglalkozik ilyennel, hogy kalóz, vagy nem. :) -
raymond01 #5404 lehet hülye kérdés de megkérdezem: ha warezos vistát felteszem a gépre az nem jelentkezik be a microsoftnál hogy kalóz verziót használok és valami bajom lehet belőle, vagy normálisan lehet netezni is rajta? -
#5403 Nvidia Go7600 van valakinek működő driver-e 64bites Vistához?
Sehol nem találok, kéne az uj notebook miatt! -
#5402 Esetleg a 5728 bulid-et a Microsoft oldaláról. -
FLeK0 #5401 nem lehet. -
#5400 Sziasztok! Tudna nekem adni valaki egy cimet honnan lehet letölteni az 5734-es buildot? Köszike! -
ent #5399 Apropó kékhalál. A vista alatt a kékhalál nálatok is olyan, hogy kék a képernyő és semmi szöveg? Mert xp alatt legalább kiírta melyik fájl okozta... És ezeket a hibákat hol tudom megnézni vmint tovább küldeni? -
ent #5398 Ezt az usbport.syst ugyan úgy próbáltad hekkelni mint xp alatt? És nem műxik? -
#5397 A 7. sorozatból nekem egyik változat sem ment. Jelenleg a 6.6.0.16 van fennt. A programkompatibilitási ablak folyamatosan feljön indításnál, azonban ha ennek ellenére elindítom, akkor indul és működik. :) -
vernyuszi #5396 Köcce,ezt nem tudtam
4.06-os daemon megy nekem tutira, viszont 6.6.1.4-es Néróra dobnátok egy linket honnan tölthetném, mert amit letöltötem, az nem megy, legalább is kulcsokat hiába írom be, bezárja a progit.7-es Nérót próbált valaki ? -
Newfronter #5395 Rendszer-visszaállítással meg lehet oldani a problémát. -
AnonymouS #5394 5600-n nekem is ment a daemon, neroval meg az a baj, hogy elkezdtem felrakni egy verziót, ami valszeg nem kompatibilis, és ugye 99%-nál leállt, de a Vista szerint fenn van és nem lehet leszedni sem így nem tudok újat felrakni :S -
#5393 Hát, pedig 4.06-os démon és 6.6.14-es néró gond nélkül fut 5600 x64-en. -
horitazi #5392 vernyuszi: billentyűzeten nyomva tartod a windows gombot folyamatosan és közbe nyomkodod a tab billentyűt ;) -
AnonymouS #5391 Nem megy a Daemon (nem lehet beállítani meghajtó címkét), se a Clone Drive (semmit nem csinál ha beállítok egy meghajtót), se semmilyen Nero-t nem tudok működésre bírni (telepítés 99%-nál lefagy). Ez egy ilyen nyafogós nap :( -
FLeK0 #5390 milyen plusz? -
vernyuszi #5389 Most konkrétan hogy néz ki az Aero megjelenítés ?
Mert nekem gyönyörű, meg minden, de ezen kívül valami plussz ?
-
vernyuszi #5388 Sziasztok !
AC97 hangkarihoz ezt használjátok 64-es vistához ! Tesztelve !http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=71
Egyébként mindenkinek ajánlom ezt az oldalt :http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=123&Itemid=71 -
expander #5387 Audigy 4 Vista x86 alatt nekem simán ment persze az új béta Sound Blaster driverrel... -
AnonymouS #5386 a legtöbbet, ezt speciel nem küldtem, de biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet tapasztalhat... najó, megígérem hogy a következő kékhalálkor küldök :) -
Newfronter #5385 De ugye elküldöd az MS-nek ezeket a jelentéseket? -
AnonymouS #5384 ja, és a legnagyobb poén, hogy az evaluation-höz csak egy linket kellett megnyomnom és kész volt...
[] -
AnonymouS #5383 na, ügyes vagyok? :S
egyébként nem csináltam semmit csak csatlakoztattam egy usb-s vincsit, amit már többször használtam Vista alatt -
Newfronter #5382 Lehet ki sem kerül a netre. Amúgy is tegnap írtak nekem az MS-től kérdeztek a bugommal kapcsolatban, szal még az is javítás alatt van. -
#5381 mindössze 3 nappal késöbbi verzó... tehát sokat nem javíthattak benne... -
lampard99 #5380 hoói eb. van magyar nyelv a vistahoz?
-
#5379 fixmbr valamint a fixboot -
AnonymouS #5378 már rájöttem mivel az 5600 nekem is alapból olyan volt, ez meg alapból nem és nem is tudom hogy lehetne az... -
#5377 én most a 5728ast töltöm, ugye ez nem rossz?? 32biteset -
#5376 Semi köze a geniunieiuniuenak vagy minek az Aerohoz.
Feltettemaz 5600, és aktiválás nélkül alapból AERO-s... -
shiftáj #5375 uram isten, mit javítottak 1 pixelt a start gomba vagy mi a faszt?
usbport.sys es problémára még mindig nem tud semmit javasolni? :( -
AnonymouS #5374 ez igaz :) de most mégis, nekem mért nem megy? :P ugyanazt töltöttem le elvileg mint ti, van aktiváló kódom és el is fogadta... -
FLeK0 #5373 ez nem nagyon lesz nyilvános -
#5372 Nem fogom kibírni! De pedig már telepíteni akartam a 5728-at. De ha már úgyis van jobb, akkor felteszem azt, csak újra le kell töltenem :) -
Newfronter #5371 Windows vista Build 5734 is accessible to the chosen testers
Some programs of testing Microsoft obtained at their disposal new assembling, namely 5734. Thus far no additional information is located.
vista_5734.0.060920-1805_.x64fre_.client-LRMCxFRE_.EN_.DVD.iso, 3,610.98 mb
vista_5734.0.060920-1805_.x86fre_.client-LRMccFRE_.EN_.DVD.iso, 2,604.54 mb