40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Aspyrin
    Ja és mégvalami: letöltésvezérlők mennek alatta(flashget pl.)?
  • Mr Manson
    nforce410/430 illetve Go 7600 -tud valaki működő drivert RC1-hez?
  • ent
    AC'97-re egyáltalán nincs driver még...stereoban minden, rulz (msi)
  • Inquisitor
    Új verziót még nem raktam fel, de Realtek ALC8xx sorozattal eddig (kop-kop) nem volt gáz.
  • Tomy Lee
    Abszolult nem kezeli a Multimedia Audio Controllert,semelyiket.Szedem le!!!
  • Aspyrin
    Ne ijesztegess, éppen ma délután szeretném feltenni a 64-es változatot :S

Off
    Office2007 bétát merre találhatok?:)
    On
  • Tomy Lee
    Nem tudok mit kezdeni semelyik Hangkártyámmal.A Windows nem látja nem is frissíti ezáltal.Kinél van hang 64 bit-es rendszer alatt??Azthiszem vissza kell raknom 32 bit-es verzióra.NAH persze az is profi de még jobban mükszik a 64 bit-es Vista csak hang nélkül sajna felejtős.Aki tud esetleg segíteni légyszi válaszoljon.Thx
  • Inquisitor
    Jól vettem észre, hogy egy csomó beépülő dolog CSAK a 32 bites IE-re megy fel? A 64 bites Vista alatt a 64 bites IE-t használva nem megy a Flash, és sok egyébb. És ha jól értem nem csináltak 64 bites verziót ezekből? Mert ez elég gáz.
  • ent
    Virusírtó Vistara

Más: sikertelen 2 próbálkozás után sikerrel feltelepült 2 kékhalál után a client security firewall 8.0. Végre vizuálisan is látom ki mikor akarja drágán megfizetett sávszélességemet kihasználni. A restartnál azért kétszer safe modba le kellett kézi betöltésre tennem a progit, de után a ok volt. Rinyált egyszer a vista, hogy nem kompatibilis software akar betörni rendszerébe, de szartam a fejére, azért a jó felállt rendszert restartolni nem mertem még... Kíváncsi leszek
  • Rasti
    Van már 4.06 verzió ami állitolag megy vista alatt.Bár nekem feltelepül de mikor használnám hibával kilép a Daemon
  • csipcsala
    Melyik Daemon? Én a Daemon Tools v. 4.03 próbáltam, de az program-kompatibilitási hibát jelzett.
  • Tomy Lee
    Hajjaj!Nem tudok hangot varázsolni az új build 64 bit-es változatára:(Valakinek sikerült??
  • horitazi
    az új deamon müxik a RC1 build 5600 alatt
  • bon
    Csak 1 féle kód létezik, nincs külön aktiváló és telepítő kód.
  • Tomy Lee
    Ok,megvan!Látom ugyanúgy jó a régebbi Build Serial-ja.
  • Tomy Lee
    A Vista aktiváló kódot kell megadni installnál is amikor kéri telepítésnél a key-t??
  • csipcsala
    Valakinek valamilyen vírusírtó megy? NOD32, Kaspersky stb... ?
  • FLeK0
    http://www.microsoft.com/hun/windowsvista/
  • csipcsala
    A Daemon Tools nekem sem megy (build 5600 RC1 x86), viszont a Clone Drive igen .
  • Tomy Lee
    Build 5728-as 64 bit-es Vista-hoz szeretnék kulcsot amit installnál kér!Honnan tudom beszerezni?Ha leírná valaki az szuper lenne.Köszönöm
  • Rasti
    humm akkor nem értem :(
    na mindegy megprobálom ujratelepiten daemont
  • DjDano
    Nem fog menni aero ATI 9250-el, mert az csak Directx 8.1-et támogatja hardveresen... és ugyebár 9.0 kell, nekem 9200-van azzal se megy sajnos!!
  • LeonSilver
    okidoky

Szóval.Nekem qrvára tetszik a vista és meglátásom szerint gyorsabb mint az xp.
    Viszont amíg nemlesz az sb livomhoz oylan driver ami kezeli a géééémSportot addig nemfogom tudni használni csak az xp mellett.Elég nehéz ugyanis a IL2-ben vagy a LokkkkOn-ban repkedni és valamit elérni joy nélkül.Ennél már csak az lesz idegesítőbb ha a jó öreg MS Sidewinder FFB Pro joy kimarad a támogatott eszközök listájából.
  • AnonymouS
    értem mire gondolsz, lehet benne valami, de mostmár ON :)
  • LeonSilver
    Félreértettél.Nem az összeg a gáz hanem az ahogy a gyerekekből// fiatalokból pénzt próbálnak kisajtolni.
  • FLeK0
    www.ati.com windows vista driver, csak egy van.
  • cicamisa
    Help! Az aero-hoz a képes driver-nek pontosan mi a neve ATI Radeon 9250 128Mb TV out -hoz?
  • baca01
    nekem is megy rendesen :) rc1 x64
  • NeoMaN
    Nekem műxik.
  • Rasti
    Daemon Tools tapasztalatok valakinek?
    Nálam feltelepül de mikor probálnék valamit is kezdeni vele " Virtual SCSI driver net detected " hibaüzenettel elszál :(
  • AnonymouS
    ahogy gondolod, de szerintem nem olyan vészes az az sms :)
  • NeoMaN
    off
    egyetértek
    on
  • laliking
    és akkor is csak 4 percig :D
  • LeonSilver
    Igen, tudom.Ha rámböksz láthatod, hogy nem ma kezdtem sg-n az ipart.De már neis haragudjon meg a dicső sg csapat nemfogok fizetni oylan szarért mint az editálás lehetősége.A többi meg ami a viphez jár nemérdekel.
  • AnonymouS
    khm...
  • LeonSilver
    Ja.És július 1-én jár le. < a faxért nemlehet editálni a hszt... >
  • LeonSilver
    Pontosabban nem biztos, hogy lehet.De az ember reménykedik.
  • LeonSilver
    Az 5600-át lehet majd frissíteni a véglegesre.
  • Inquisitor
    https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=19933
    Innen leszeded a 32 vagy 64 bites drivert, esetleg egyben és felteszed. Ha minden jól sikerült, akkor menni fog az Aero.
  • FLeK0
    azzal alapból kellene, hogy menjen.