40038
-
Aspyrin #5330 Ja és mégvalami: letöltésvezérlők mennek alatta(flashget pl.)? -
#5329 nforce410/430 illetve Go 7600 -tud valaki működő drivert RC1-hez? -
ent #5328 AC'97-re egyáltalán nincs driver még...stereoban minden, rulz (msi) -
Inquisitor #5327 Új verziót még nem raktam fel, de Realtek ALC8xx sorozattal eddig (kop-kop) nem volt gáz. -
Tomy Lee #5326 Abszolult nem kezeli a Multimedia Audio Controllert,semelyiket.Szedem le!!! -
Aspyrin #5325 Ne ijesztegess, éppen ma délután szeretném feltenni a 64-es változatot :S
Off
Office2007 bétát merre találhatok?:)
On
-
Tomy Lee #5324 Nem tudok mit kezdeni semelyik Hangkártyámmal.A Windows nem látja nem is frissíti ezáltal.Kinél van hang 64 bit-es rendszer alatt??Azthiszem vissza kell raknom 32 bit-es verzióra.NAH persze az is profi de még jobban mükszik a 64 bit-es Vista csak hang nélkül sajna felejtős.Aki tud esetleg segíteni légyszi válaszoljon.Thx -
Inquisitor #5323 Jól vettem észre, hogy egy csomó beépülő dolog CSAK a 32 bites IE-re megy fel? A 64 bites Vista alatt a 64 bites IE-t használva nem megy a Flash, és sok egyébb. És ha jól értem nem csináltak 64 bites verziót ezekből? Mert ez elég gáz. -
ent #5322 Virusírtó Vistara
Más: sikertelen 2 próbálkozás után sikerrel feltelepült 2 kékhalál után a client security firewall 8.0. Végre vizuálisan is látom ki mikor akarja drágán megfizetett sávszélességemet kihasználni. A restartnál azért kétszer safe modba le kellett kézi betöltésre tennem a progit, de után a ok volt. Rinyált egyszer a vista, hogy nem kompatibilis software akar betörni rendszerébe, de szartam a fejére, azért a jó felállt rendszert restartolni nem mertem még... Kíváncsi leszek -
Rasti #5321 Van már 4.06 verzió ami állitolag megy vista alatt.Bár nekem feltelepül de mikor használnám hibával kilép a Daemon -
#5320 Melyik Daemon? Én a Daemon Tools v. 4.03 próbáltam, de az program-kompatibilitási hibát jelzett. -
Tomy Lee #5319 Hajjaj!Nem tudok hangot varázsolni az új build 64 bit-es változatára:(Valakinek sikerült?? -
horitazi #5318 az új deamon müxik a RC1 build 5600 alatt -
#5317 Csak 1 féle kód létezik, nincs külön aktiváló és telepítő kód. -
Tomy Lee #5316 Ok,megvan!Látom ugyanúgy jó a régebbi Build Serial-ja. -
Tomy Lee #5315 A Vista aktiváló kódot kell megadni installnál is amikor kéri telepítésnél a key-t??
-
#5314 Valakinek valamilyen vírusírtó megy? NOD32, Kaspersky stb... ? -
FLeK0 #5313 http://www.microsoft.com/hun/windowsvista/ -
#5312 A Daemon Tools nekem sem megy (build 5600 RC1 x86), viszont a Clone Drive igen . -
Tomy Lee #5311 Build 5728-as 64 bit-es Vista-hoz szeretnék kulcsot amit installnál kér!Honnan tudom beszerezni?Ha leírná valaki az szuper lenne.Köszönöm -
Rasti #5310 humm akkor nem értem :(
na mindegy megprobálom ujratelepiten daemont -
#5309 Nem fog menni aero ATI 9250-el, mert az csak Directx 8.1-et támogatja hardveresen... és ugyebár 9.0 kell, nekem 9200-van azzal se megy sajnos!! -
#5308 okidoky
Szóval.Nekem qrvára tetszik a vista és meglátásom szerint gyorsabb mint az xp.
Viszont amíg nemlesz az sb livomhoz oylan driver ami kezeli a géééémSportot addig nemfogom tudni használni csak az xp mellett.Elég nehéz ugyanis a IL2-ben vagy a LokkkkOn-ban repkedni és valamit elérni joy nélkül.Ennél már csak az lesz idegesítőbb ha a jó öreg MS Sidewinder FFB Pro joy kimarad a támogatott eszközök listájából. -
AnonymouS #5307 értem mire gondolsz, lehet benne valami, de mostmár ON :) -
#5306 Félreértettél.Nem az összeg a gáz hanem az ahogy a gyerekekből// fiatalokból pénzt próbálnak kisajtolni. -
FLeK0 #5305 www.ati.com windows vista driver, csak egy van. -
cicamisa #5304 Help! Az aero-hoz a képes driver-nek pontosan mi a neve ATI Radeon 9250 128Mb TV out -hoz? -
baca01 #5303 nekem is megy rendesen :) rc1 x64 -
#5302 Nekem műxik. -
Rasti #5301 Daemon Tools tapasztalatok valakinek?
Nálam feltelepül de mikor probálnék valamit is kezdeni vele " Virtual SCSI driver net detected " hibaüzenettel elszál :( -
AnonymouS #5300 ahogy gondolod, de szerintem nem olyan vészes az az sms :) -
#5299 off
egyetértek
on -
laliking #5298 és akkor is csak 4 percig :D -
#5297 Igen, tudom.Ha rámböksz láthatod, hogy nem ma kezdtem sg-n az ipart.De már neis haragudjon meg a dicső sg csapat nemfogok fizetni oylan szarért mint az editálás lehetősége.A többi meg ami a viphez jár nemérdekel. -
AnonymouS #5296 khm... -
#5295 Ja.És július 1-én jár le. < a faxért nemlehet editálni a hszt... > -
#5294 Pontosabban nem biztos, hogy lehet.De az ember reménykedik. -
#5293 Az 5600-át lehet majd frissíteni a véglegesre. -
Inquisitor #5292 https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=19933
Innen leszeded a 32 vagy 64 bites drivert, esetleg egyben és felteszed. Ha minden jól sikerült, akkor menni fog az Aero. -
FLeK0 #5291 azzal alapból kellene, hogy menjen.