40038
-
#5370 AVG Professional (van tűzfala verziója is) -
Aspyrin #5369 Nos, virusírtó és tűzfal gyanánt a Trend Pc-cilin internet securityt töltöttem le. Kár, hogy csak 30 napos :/
Nálatok mi megy a háttérben? -
FLeK0 #5368 akkor meg a vistabootpro -val ki tudod majd törölni a menüt. -
FLeK0 #5367 inkább örülj neki, így gyorsabb :) -
shiftáj #5366 ja így van :/ -
AnonymouS #5365 Még így sem lett gennuine a Vista, így nincs Aero... ez azt jelenti hogy most meg kéne vennem, amikor az 5600-asnál működött minden? -
dashed_ #5364 lehet hogy kulon particion van neki xp es vista .. es ha vistas particiot legyalulja akkor meg mindig ottmarad neki a bootmenuben a pista -
FLeK0 #5363 ha formatalod akkor nem marad meg a boot menu sem, es az xp installja is felulirja. -
dashed_ #5362 xp cdrol bootolj be es ott lehet javitani a boot beallitasokon..
nemugrik be vmi fix boot parancs?? vki okosabb majd leirja neked -
shiftáj #5361 vki plz... helpp -
AnonymouS #5360 köszönöm! -
Renesans #5359 "\Windows\System32\SLUI.exe" az Activation client -
AnonymouS #5358 Most update-eltem 5728-ra és minden működik, csak kiírja hogy nem genuine változat és hogy az Aero-t nem lehet használni. Én aktiválnám, de amikor rányomok az rendszerben akkor nem csinál semmit. Nem értem, nincs valami parancs amivel elő lehet hozni az aktiváló panelt a rendszer tulajdonságokon kívül? -
#5357 de én Go-ra gondoltam, notebook-omban van -
#5356 FJ7PQ-W4CPB-VKGM8-PMQ67-Y64XD
Lehet, hogy ez. -
#5355 Remek, én holnap tervezem a telepítést! Addig ki kell még menteni a legfontosabb dolgokat, utána Windows Vista :) -
#5354 Hááát, FlashGet 1.3 megy simán x64 alatt nálam. -
shiftáj #5353 vista off
mivel az usbport.sys nekem naon fontos lenne h 1000hz n mennyen az egér, el szeretném távolítani a pistát, de ha leformatálnám a cuccot, akkor a bootnál még mindig választani kéne, ez h oldható meg? -
dashed_ #5352 ehehh igen a linket siman lehagytam de realtek oldalan nem nehez ralelni..
szerk: Kozbe Aspyrin belinkelte -
Aspyrin #5351 Most találtam, ha lefelé görgetsz ott lesz.
Ent: Flashget nálam sem jó :(
-
#5350 Pontos linket nem tudnál adni :)
Nem találom... -
dashed_ #5349 van beta vista driver ac97es hangjkarikhoz.. dehogy ezzel csak stereo van e azt nem tom, csak raakadtam hatha vkinek kellhet
enis probaltam de az en gondomat nem oldotta meg.. ami Lfsnel jelentkezik hogy nincs motorhang.. vki probalkozott mar lfs el vista alatt? minden szepen szol meg a zene is a menuben de autohang nincs egyszeruen.. -
FLeK0 #5348 www.windowsvista.com -
#5347 kérni :) -
#5346 kérni :) -
#5345 Honnan lehet aktivációs kódot a 5728-as vistához? -
Caterpillar #5344 Egy infót én is tudok mondani... Audigy 4 el nem lesz hangod legalább is én akárhogy vakarództam nem lett...
Viszont kicsit meglepődtem mikor gond nélkül bele tudtam túrni az XP doc & settings/user mappába (ugye ide elvileg nem lehet...) -
#5343 Még infóó, kompatibilitás, stb! :) -
Aspyrin #5342 Köszi, próbálgatom. -
Aspyrin #5341 Nos ebben a pillanatban fejeztem be a telepítését a 64 bites változatnak.
Első benyomásom: remek külső, tetszetős kezelőfelületek. A media player kifejezetten tetszik, a widgetes megoldás pokolian jó :) Egyenlőre az ie7-et használom böngészésre, kellemes csalódást okozott a füles böngészője és az egyéb kiegek hozzá. Kékhalállal még nem találkoztam(amd64-3200/1gbram/6600gt), a konfigom 4-es osztályzatot kapott.
[nekiesik] -
#5340 Sziasztok Logitech kormányhoz találtatok már drivert??? Mert én nem, igaz a windows felismeri de egy tengellyel többet lát miért?? -
ent #5339 De most kipróbáltam, nálam nem műxik, másnál? sry -
Inquisitor #5338 "hát a 7600GT drivere érdekesen ment fel (najo mellette ment a Realtek hangkari telepítője is) szal kb 1-2percre nem volt kép csak CTRL+ALT+DEL után..."
Elárulom, hogy elvilega többi VGA drivernél is így van. Catalyst konkrétan 3x adott 1,5-2 percre fekete képernyőt. Ez nem hiba. -
ent #5337 Vista Flashget -
#5336 Sajnos sose ment 64 biten a flash.... -
camp david #5335 csáó!
a vista rc1 magyarítása! felkeresed az alábbi címet:
http://rapidshare.de/files/33625025/vista_5600.16384.060829-2230_x86fre-LR1LIP_HU_CD.iso.html
megvárod amíg a lap közepén abbamarad a visszaszámolás..majd,látni fogsz egy
3 karakterből álló A"kód"-ot azt beírod a mellette lévő mezőbe és katt a dowloadra ..és feldobja classikus letöltő ablakot...ennyi!!!!!!!!
-
#5334 hali
na. felraktam az 5728 x64es változatát...
hát a 7600GT drivere érdekesen ment fel (najo mellette ment a Realtek hangkari telepítője is) szal kb 1-2percre nem volt kép csak CTRL+ALT+DEL után...
működni jól működik, még nem vettem észre különbséget ez ill. a 32bites verzio között. Najo nem is kerestem :-)
hang nekem van, najo én csak 2.0ban használom, de működik (kip-kip-kopp)
#5329 --> nekem nem kellet driver az nForcehoz, a videokarihoz pedig az nvidia honlapot tudom ajánlani ;-) -
Janmester #5333 Nvidia föoldal,Tecnologies fül, Windows Vita, Download. 7600 GT-van müködik a driver-rel. -
#5332 +van! -
#5331 Sziasztok! GeForce 7300 GT-hez keresek drivert a Vistához! Kerestem de nem találtam, légyszi segítsetek! Előre is köszi!