40038
-
cicamisa #5290 Szia! Eddig bénáztam. nagyon nem vágom ezt. ATI Radeon 9250 128Mb TV out videokártyám van.Tudnál dobni egy linke és elmondani,hogy miután feltettem, mit kell csinálnom? -
Inquisitor #5289 Aktiválás után ha jól emlékszem 2007 június vagy július végéig? (Valami 27-e rémlik)
Egy internetes híroldal szerint nem működik az 5600-ra frissítés (ilyenkor nincs semmi gáz, de az 5600 fog bebootolni), azért én megpróbálom valamelyik nap ráheggeszteni az 5728-at. -
Inquisitor #5288 Elöbb fel kell tenni Aero képes drivert a videokártyádhoz. Ha a videokártya nem tud PixelShader 2.0-át, akkor nem fog menni. ATI és NVidia kártya esetén a gyártó oldalán elérhetőek a Vista driverek, egyébb esetben passz ... -
#5287 Elötte engedélyezd a gyorsindítást (Quick Launch) a tálcán. -
#5286 Tálcán a második ikonra bökj rá... -
#5285 kösz az infót :) -
cicamisa #5284 ok,csak nekem nem jön elő a 3d- grafika, ami a vista oldalán van -
#5283 Huh azért még vannak dx hibák... Pl amikor futtatom a 3dmark05-öt az 1. tesztnél amikor eldől az a nagy tartály nem füst jön ki hamem szines textűra négyzetek. Meg a dods és a css-ben a vízzel is gáz van. -
#5282 Alapból úgy indul el.... -
#5281 Aktiválás után meddig jó az 5600? Lehet majd frissíteni? -
cicamisa #5280 sziasztok!
meg tudná mondani nekem valaki, hogy hol találom, hol indítom el az aero-t a vistában? előre is köszi -
#5279 Nero 6.6.0.13 mégsem jó 5600-os X64 alatt.
6.6.1.4._no_yt viszont már jó!
Nem kell ImgBurn. -
baca01 #5278 office 2007 technical refresh van nekem fenn rc1 5600 x64-en és nagyon zsírul fut. :) gyors mint a villám és jó is a progi viszont alig bírom megszokni az új csilli villi kezelő felületet.:P sztem nagyon túl lett csicsázva -
Inquisitor #5277 "hello mit kell felraknom ahoz hogy müködjön valami world féleség?"
World-öt? OpenOffice-t még nem mertem kipróbálni a 64 bitesen ... Az Office12-t meg nem sikerült még letöltenem (mármint az Open Bétát) -
Inquisitor #5276 "Van opengl támogatás mert akkor ez miért lenne az ati driverben?"
Mert valaki lusta volt kiszedni a köcös Control Centerből eme beállításokat? -
Inquisitor #5275 "Továbbá AC97-es hangkártyán van-e 5.1-es hang? :)"
Tudtommal AC97 hangkártyán Vista alatt csak sztereo vagy 2.1 lesz. Többcsatornás hanghoz jobb hankártya kell (Audigy, Azalia kompatbilis, egyébb 24 bites?) -
#5274 Cfosspeed-x64-v311-build1179 gyakorlatilag hibát jelez telepítéskor, és az ablaka sem műxik, de gyanúsan meggyorsult a HTML böngészés torrent vagy DC közben.
Sztem műxik.
Vagy nem
:P
-
#5273 Firefox 2.0 RC1 HUN műxik rendesen, most tettem fel.
Nero 6.6.0.13 HUN is jó! -
#5272 Nero 6.6.0.16 is megy simán. Ma lett tesztelve (Persze azért rw-re írtam) :D -
#5271 A Nero 6.6 a 64 bitesen is működik? :)
Továbbá AC97-es hangkártyán van-e 5.1-es hang? :) -
horitazi #5270 Fronter : thx ;) -
#5269 mondjuk a wordot,pontosabban az office 2007 betát -
#5268 Nálam is ugyanezek a hibák voltak. Feltettem a legújabb Minesfield Firefoxot, így megszünt az ugrálás, viszont könyvjelző még mindig nem műxik rendesen sajna..
:( -
Newfronter #5267 Ezt ajánljuk! :)
További lehetőségek:
# PowerISO v3.2
# Ahead Nero v6.6.0.18 [NOTE: Gives a warning about incompability but works.] (32bit)
# Ahead Nero v6.6.1.14 [NOTE: Gives a warning about incompability but works.] (not working with Plextor)
# Ahead Nero v6.6.0.4 [NOTE: Gives a warning about incompability but works.] (32bit)
# Ahead Nero v6.6.0.8 [NOTE: Gives a warning about incompability but works.] (32bit)
Ahead Nero Lite v7.2.7.0
-
horitazi #5266 valami cd-író programot mondátok vistára (+link) (nero 6.6.0.3 nem indul el..pedig próbáltam rendszergazdaként sp2 kompatibilisként)..előre is köszi! -
baca01 #5265 köszi szépen :) isten vagy -
FLeK0 #5264 nvidia már megcsinálta ati nem, csak ez a gondom ezzel. -
#5263 Az nagyon jó, h. ott van, de mondjuk próbálj meg egy ATI kártyával CSzni OpenGL -ben. Nem fog menni.
Én anyáztam is emiatt. Már tudok játszani, mert az nVidia karimmal lehet.
De az ATI -val nem ment OpenGLben. -
horitazi #5262 new deamon végree for vistaa! :D -
#5261 Van opengl támogatás mert akkor ez miért lenne az ati driverben? -
lampard99 #5260 hello mit kell felraknom ahoz hogy müködjön valami world féleség? -
#5259 Firefoxban miért nem tudom egérrel fogd és vidd módszerrel mozgatni a könyvjelzőket? Illetve az eszöztárból se tudok kirakni semmit... Az Asztalra se enged semmit kihúzni a Vista, ez valamilyen biztonsági korlát miatt van?
A másik gond, hogy Firefoxban egy idő után elkezd ugrálni az oldal amit betölt. -
#5258 Ati 9200hoz van a vistában driver? mert az ati oldalán nem lehet hozzá catalystot letölteni:( csak 9550től felfele van support :/ -
Inquisitor #5257 Ok, Igazad van, összekevert a dolog, hogy az SDK-ban még csak Techpreview-ot írtak, az viszont nem a DX-re, csak annak SDK-jára vonatkozik. -
Inquisitor #5256 Persze már most is meglehet oldani mindenféle OGL fileok bemásolgatásával, de az akkor is gányolás. -
Inquisitor #5255 "az ati driverben nincs opengl támogatás egyelőre.."
Azt nem tudom, hogy a ForceWare-ban van e OpenGL támogatás, de hivatalosan a végleges Vista driverekben NEM lesz OpenGL. A gyártóktól külön lehet majd leszedni OGL driver, HA akarnak csinálni. -
FLeK0 #5254 megmondták már valahol, hogy csak a dx10 elkészülte után fognak rendes drivereket csinálni. -
_Vegeta_ #5253 Lassan minden progi komatibilis lessz. De az a nyamvadt Creative malmozik vagy micsinal? Még a forumukon se nagyon zajlik az élet. :D ... :( -
#5252 4.06-os! Else hiszem :D -
#5251 ÁÁÁÁÁ a legúújabb DAEMON FELMEGY A VISTÁRA !!!!