48078
-
#8073 igen -
#8072 s5000 is tud menteni rawot?
[ÉRDEKLŐDIK] -
#8071 nagyon off, de szerintem, ha KOMOLYAN munkát akarsz szerezni, hagyd a picsába az önéletrajzokat, kopogj be személyesen a cégek HR-éhez
önéletrajz mindenhol annyi van, hogy még a két évvel ezelőttieket olvassák -
#8070 ha meg hátszeled van, akkor el se kellene küldeni :)
és szerintem azért olcsóbb, mert olcsóbban tudták beszerezni :D -
G_ArchAngel #8069 nem, mert nagyon kíválogatm a helyeket, é bízok az "erős hátszélben" is:)
ez kicsit érdekes:
DMC FZ10 Silver vs. DMC FZ10 Black
miért olcsóbb ennyivel a fekete (ami általában a profibb gépet jelöli - by Freak)? -
#8068 "elküldözgettem az önéletrajzomat pár helyre" - ha ez a szám _már_most_ 100 felett van, akkor elhiszem. -
G_ArchAngel #8067 én aktívabban akarom csinálni, mint Te:) -
#8066 ja, olyasmi... bár volt hogy kevésbé hajtottam :) -
G_ArchAngel #8065 ...a munkakeresést??? -
#8064 mhm... hát, soksikert.
[január óta csinálja] -
G_ArchAngel #8063 elküldözgettem az önéletrajzomat pár helyre, meg haverok és rokonnok is nézegetnek körbe... -
#8062 van már ajánlat/valami vagy "csak" szeretnél? -
G_ArchAngel #8061 először legyen melóm, aztán majd jöhet a többi...:) -
#8060 aham - hát, ha ehhez a város végeire kell utazni, akkor tökmindegy, hogy hogy akarsz közlekedni :P -
G_ArchAngel #8059 így is parázok:
elvileg szeretnék egy főállást, hogy a vállalkozást másodállásban csináljam, a kettő közötti utazásra így is sok időm elfog menni - ez az idő ugye a másodállásból fog levonódni, és mellette szeretnék matek/fizika felkészítőre járni...
nem lesz időm tekerni...:( -
#8058 nem is fogod megismerni, ha nem gyalogolsz/biciklizel egy adagot... és ha nem a város egyik végéből a másikba kell menni, tényleg nincs gyorsabb. -
G_ArchAngel #8057 nem ismerem még annyira a várost, örülök, ha BMV-vel eljutok A-ból B-be... -
#8056 miért ne használhatnád a biciklit budapesten? a legértelmesebb közlekedési lehetőség a föld fölött... -
#8055 akartad=akartak -
#8054 lol
"an assortment of Canon "L" lenses" ehhez képest a G2 a legjobb neki makrózni, biztos épp akkor fogyott el a hitelkeret, amikor L-es makro obit akartad venni az 1D-hez :DDDDD -
G_ArchAngel #8053 szerény:
"My equipment includes professional Digital SLR camera bodies, the EOS 1D digital body, the EOS 10D digital body, Canon G2 and an assortment of Canon "L" lenses. The Canon G2 is the first digital camera that we bought in may 2002, and for macrowork its still my favorite camera."
-
G_ArchAngel #8052 Naturephoto Monique - egy szőke belga lány képei... -
G_ArchAngel #8051 rémlik vmi... -
#8050 webshop -
G_ArchAngel #8049 vidéki vagyok, mi az a "ccs"? -
G_ArchAngel #8048 az lesz:)
asszony Olympus UltraZoom 760-asát lenyúlom:) -
#8047 123 e Ft a ccs-ben 2 nappal ezelőtt vettem egyet...:) -
#8046 még jó, hogy van fényképezős telefonod....
-
#8045 kérj kölcsön egyet :) -
G_ArchAngel #8044 nah, most fizették ki:)
erről ennyit egy hónapig nincs fotó:( -
G_ArchAngel #8043 150e -
G_ArchAngel #8042 nem, szerintem kerékpárosat csinálok, mert a Meridámat is elakarom adni - felköltözöm Pestre, akkor ne álljon benne a pénz...:) -
#8041 grat - mennyiért viszi el, hogy utazni is hajlandó érte? (ha nem titok)
gyárthatsz új logot :) baloldalt üres, és a felirat "most épp semmilyen :(" :))) -
G_ArchAngel #8040 úton van a srác Bp-ről az FZ10-esemért - nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar elmegy, most egy hónapig nem lesz gépem...
ja, most láttam Metro katalógusban: Fuji FinePix S7000 bruttó 125e... -
#8039 vettem egy wide napellenzőt (gumi) a kit obira, elég meredek látvány :DDDD -
#8038 Sajnos nagyon gyenge az idegen nyelvtudásom, és nem is értek az e-bay és a hozzá hasonló oldalakról való rendeléshez, ezért nem mernék belevágni, inkább egy üzletben szeretném megvenni. -
#8037 A Sony Magyarország már a 2. e-mail-emre sem válaszolt, biztos nincs állandó internet kapcsolatuk. :(
A bp-i Sony kereskedők állításuk szerint sohasem kapnak ebből a típusból, rendelni természetesen nem tudnak kintről, így 2004-hez képest eléggé vicces, vagy inkább elszomorító. -
G_ArchAngel #8036 nicket akartam váltani, hogy szívassam kicsit a HP-kel, de itt is "archangel"-es logó volt fent, a fenébe:DDD -
#8035 minden "kedves vásárló" engem szid amiért hulladék a gépe, holott nem én adtam el neki és nem én tettem tönkre, kénytelen leszek beszerezni a boltba egy lefűrészelt csövű sörétest -
#8034 sorry