48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Dreet
    12 mega amugy
  • Dreet
    mar megoldottam kuldom a cimet
  • G_ArchAngel #7909
    Köszi szépen, tárhelyre vadászok, mekkora kell hozzá?
  • Dreet
    megtalaltam kuldtem uzenetet
  • Dzsini
    jól sikerült kis konstrukció az a SuperCCD III na :)
  • FREAK
    de ha mégis zajos, akkor zajszűrőt neki
  • FREAK
    tévedés

Galy is ott volt, csinált képet 1600-on, és ÉN nem láttam rajtuk több zajt, mint az én -fényképeid topigban megtekinthető- 1600-as képeimen (csak ugye a méret...)
  • G_ArchAngel #7904
    hát, én inkább már nem fotóznék akkor zajjal, mert a végén kikell válogatni a pixeleket:)
  • tomsolo
    :)
  • Dzsini
    igen, 1MP-n. de koncerteken életet ment az a zajos mód :)
  • tomsolo
    htx

iso1600-t asszem a 602 is csak kis felbontásba csinál...
  • Dzsini
    néhány apróságban visszafogták, nincs benne pl. ISO1600 és talán az időzárakban se enged 1/10000-t, ezzel szemben javított az autofókusz képessége, TIF helyett RAW-ba tud menteni, és kapott egy xD slotot a régi smartmedia helyett.. ja, és 6(12interpolált)megapixeles újabb generációs SuperCCD-t használ, aminek nagyobb a dinamikatartománya, arról meg viták vannak, hogy ez jobb vagy rosszabb képet csinál :) de nem lett akkora elsöprő sikere, mint a 602nek.
  • tomsolo
    mennyire lett szar/vagy jó a fuji s7000? mondjuk a 602-eshez képest :)

ebből valahogy kimaratam, de kiváncsi vagyok...
  • Dzsini
    hát nekem GP töltőm van, és vartát, gp-t és duracell-t töltök vele... szóval nagyjából mindegynek tűnik :)

ezalól kivétel lehet az SG főoldalon hírként szerepelt (pár hónapja) 15perces töltő, de az gondolom nem az a kategória, amit keresel :)
  • tomsolo
    köszi, gondolom akkor az elemben/aksiban is hasonlóképp kell keresgélnem... vagyis mindegy hogy pl. duracell/varta teszek bele...
  • Dzsini
    nagyjából mindegy szerintem, gyakorlatilag ugyanazt az elvet használja mind, úgyhogy szerintem a kinézet és az ár legyen a döntő... meg megnézed a hátulján a töltőáramot, és hogy mennyi a tipikus töltési ideje.
    varta-duracell-gp-panasonic-... azért nonémet ne, mert abban nem biztos, hogy igazán jó a töltésmegállító elektronika. de a nevesebbekben meg lehet bízni szerintem.
  • tomsolo
    aksitöltő-nek van valami tipp (cerkaelem)?
    varta-duracell-vagy vmi más?

történt egy kis baleset a régivel..:)
  • FREAK
    az én találkozós képeim a fényképeid topigban :D
  • G_ArchAngel #7893
    nem, de engem is érdekel, ha tudod hol van...
  • Dreet
    National.Geographics.Photography.Field.Guide.People.and.Portraits.eBook.Hungarian-PNDBOOK

latta ezt valaki valahol?
  • Madmaxx
    Jah véletlenül elsül az A70 :) Lol!
  • G_ArchAngel #7890
    és miért nem tetted, sunyiban meg mellbimbó makró:)
  • Madmaxx
    Ehh látszik min akad meg a férfiember szeme! Az eredetileg a szexi-automosás volt, de a csókát is lemosták a cicák rendesen. Gondoltam hogy én is a nyakamba akasztok egy rendszámot és átmegyek a mosón :)
  • G_ArchAngel #7888
    jók a csajok, vazze:)
  • Madmaxx
    Nemtom én még mindig a Canon S1 IS-ben gondolkodom :) Bár a Pana is megfontolando :)
  • G_ArchAngel #7886
    Dzsininél a pont!:)
    szebbnek, nem szebb, mert ua. a külseje, de sok új feature van benne, és most még jó áron tudok kiszállni belőle...
  • Madmaxx
    Addig is akit érekel az idei USA Car Találkozó
    Sajna néhány kép nem ment fel tárhely hiányában de majd holnap orvoslom a problémát :)
  • Dzsini
    olvass tovább :)
  • Madmaxx
    de akkor miért azt a trágya sonyt nézegeti? :))
  • Madmaxx
    lol :)
  • Dzsini
    elkapta őt is a menetszél - a 20as sokkal jobb és szebb és annyi mindent tud ami hiányzott a 10esről és most még jó áron el lehet adni a 10est és... soroljam még, vagy ki tudod találni a többit? :)))
  • Madmaxx
    Arkangyal mi a gond Panáddal mi nem tetszik benne? Alig néhány hónapja van meg és már nem kell?
  • Madmaxx
    Ramore sok a pénzed? Miért ne veszel a egy tök egyszerü Hama vagy hasonló tokot. Megkapod kb 2-3000 forintért a gyári valószinüleg ennek a négyszerese.
  • Ramore
    Ismer valaki olyan digiboltot Budapesten, ahol nagy választékban találhatóak Sony gyári tokok? Nekem egy LCM-WA típus kellene, de sehol sincsen és nem is tudnak rendelni, így 2004-ben elszomorító. :(
  • Blasta
    OKés, köszi a tippeket.

A gép exponál, tegnap még tettem egy próbát vele.
    De expo után lefagy. Azaz a készült képet mutatja egyfolytában.
    De amúgy nincs gond vele, menü müxik, zoom-motor megy.

Tegnap óta nem kapcsoltam be, nem is fogom. Csakhogy holnap indulunk Osztriába nyaralni és eléggé szomorú leszek, ha nem lesz jó.

Szerencsére a b.nőmnek van egy Minolta F300-asa,jobb a semminél!!!! :-D

Hát majd beszámolok mi lett...

Pápá!!
  • The Garrett
    hmm mintha valaki említette volna... nem jut eszembe
  • Lateralus
    Fingom nincs hol lehet CD-t iratni Mesteriben.
  • G_ArchAngel #7874
    negatív - sajnos nem tudom, mi az a Mesteri...
  • Dzsini
    elolvastuk, ebben biztos lehetsz.
  • Yoz
    Igen mert akkor tudom hogy elolvastátok a kínom és nem tudtok segíteni...