48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • GregSB
    Kíváncsi leszek a Minolta vs Oly DSLR testekre..
  • The Garrett
    olyan mitha ott a kezelő tárcsáknál meghámozták volna félig :D
  • Dzsini
    kövezzetek meg, nekem nemteccik :) tudásra persze nagyon fincsi meg minden, de kinézetre mintha ráültek volna :)
  • G_ArchAngel #9276
    nah, jó hetet mindenkinek, húzok vissza a NagyFaluba:)
    Aloha!
  • G_ArchAngel #9275
    az a gond, hogy most ért el a digitfényképezőgép piac oda, ahová a mobilpiac is jutott - önzönlenek ki a termékek a piacra, de vhogy az ember ebben a nagy választék rengetegben mindinkább bizonytalan...
    DMC-LC1 az egyetlen gép számomra, melyet 2. vonalbeli riportergépnek elfogadnék, és hosszú ideig nem is cserélném le. A profi/félprofi DSLR gépek közül pedig majd mindet szívesen kipróbálnám, már csak egy kis lottó5-ös kellene:)
  • FREAK
    nekem is tetszik, nagyon kíváncsi vagyok az árára

jó obik vannak hozzá, elvileg a CCD is elég nagy 8mpx-hez, csak mintha azt olvastam volna, hogy Kodak, az viszont bekaphassa tövig
  • G_ArchAngel #9273
    kellemes kis háziállat, elférne a szekrényemben:)
  • FREAK
    utsó

http://www.olympus.co.jp/en/news/2004b/nr040928e300e.cfm
  • FREAK
    sry

• FREAK
  • FREAK
    http://www.olympus-esystem.jp/
  • FREAK
    ha alsógatyát is ilyen ütemben cserélsz, elterjesztem rólad, hogy higiénia-mániás vagy :)

keresed az igazit, vagy mindig szart veszel?
  • szacsi
    (;

htx, nem.maj máskor...[mostkezdte]
  • G_ArchAngel #9266
    ez a beszéd, öcsém:)

D30 váz nem kell 150k kincsért?:)
  • szacsi
    mondjuk igaz. ráadásul a netshoppokba 60e forintér láttam,ami +20e lenne, szal kakilok a garanciára. 20e forintból kéccer megjavíttatom (:
  • G_ArchAngel #9263
    nem, mert én inkább fizetek 5-10e forintot, mindhogy félévet várjak ajavításra - de állj hozzá pozítivan: soha nem lesz baja
  • szacsi
    jah. szted a gari hiánya nagy probléma?
  • G_ArchAngel #9261
    szerintem simán megéri, vedd meg:)
  • szacsi
    hm, vaterán találtam A75öst újonnan, 40e forintér, asszem elviszem. Bár gari nincs rá :P
  • mEkLaU
    Na megkaptam az A80-at :) Elsö fényképezö gépem nagyon tetszik.Csak még nem igen értek ezt azt.Van hozzá egy 32 mb-os meg egy 256 mb-os Kingston memoriakártya.Jo képeket csinál aranyos
  • szacsi
    ok, köszi. akkor hétfőn meg is rendelem (;
  • Dzsini
    egy kicsit jobb a filmfelvételi képessége és nagyobb a hátsó lcd-je

dpreview side by side
    itt lehet összehasonlítgatni - az A60 csak akkor jelenik meg, ha lent átkapcsolsz "show all"-ra
  • szacsi
    Canon A60 és Canon A75 között csak a megapixelek száma a különbség? :o
    [agyatookramegy]
  • szacsi
    jah,néztem, 3e forintos cf kártya is van már. 3 hónapja meg 15 is volt
  • The Garrett
    mondjuk az ott lévő linkek mind drpreview ra mutatnak szal ott is megkeresheted :DD így könnyebb cím alapján kutatni :)
  • The Garrett
    nemtudom nemvagyok regelve, index forumon volt a link a faq hoz
  • Blasta
    VÁÓ, minolta klub :-DDD

Holkell regelni? :-D
  • The Garrett
    már kijött hozzá eddig 3 frissítés.

jah meg érdemes elolvasni ezt a faq -t mert sok kérdésre választ ad, ami nembiztos hogy egyértelmű mindenkinek. Én pl okltam belőle jól :)
  • FREAK
    szeretem az indexeseket, abszolút nem tapló geciarcúak
  • The Garrett
    dimage capturet külön lehet megvenni. de index fórumon aztírták 1x már volt ott hozzá link és olvassak vissza vagy 3000 hozzászólást :D

• FREAK
    ha nincs leírva, akkor ne szarakodj vele, ha benne van, akkor sem szentírás, de ha nagyon ráérsz, vidd be
  • FREAK
    eleve hangerő kérdése, hogy érvényes-e a garancia, pont a napokban cseréltek be nekünk egy CD-Romot, amit kiszedtünk a leragasztott új gépből, mert totál halott volt

ha az ember csúnyán néz, és hangosan bassza a pultra a gagyi cuccot, akkor van gari, ha csókolommal köszön, akkor átbasszák... ugyanez egy hete megvolt ruhaboltban is, blokk már sehol, de pár morcos pillantás után ki lett cserélve a cucc

• Blasta
    Én nem kétlem, hogy így van.
    Na majd beviszem és megcsináltatom minoltáékkal
  • Dzsini
    szervizes ismerős mondta, hogy ők dobtak már vissza emiatt garanciális gépet, és elméletileg mindenkor vizsgálniuk kel, és minden eszköznél(fényképezőgép, telefon, stb...)

persze nem szoktak ezzel szórakozni ők sem, csak nem árt tudni mivel járhat a dolog.
  • Blasta
    Ennyi van:
    dimage capture
  • FREAK
    el kell olvasni, mit írnak a garipapíron, de amúgy nem hiszem, hogy ezzel leállnak szarozni
  • Dzsini
    a frissítéssel nem szűnik meg a garancia, HA azt a szerviz csinálja - ha van új, akkor be lehet vinni, és elméletileg díjmentesen megcsinálják. - ez így van minden firmware-es dolognál, ugyanaz a kategória, mint ha szétcsavarozod és kézzel állítgatsz rajta... még ha a kezedben van a teljes leírás, és tudod mit csinálsz, akkor is.

(persze valamennyire kikerülhető a dolog, ha elrakod az eredetit, és ha gond van visszapakolod rá (ha tudod))
  • Blasta
    megcsekkolom
  • Blasta
    Azt írják a sztív oldalán is, hogy OPCIONÁLIS

Driver van a cd-n, de progi sehol
    Csak a VIEWER van fenn, meg ACDSEE 5, stb...
  • FREAK
    nem letölthető?