48078
-
#9719 hm gondoltam a diagonal noise az nem a sima noise, hanema te eseted ;) nwm akkor -
#9718 Őőőőő ja, az nem volt kérdés, hogy zajos-e az A2.
Azé thx Garrett! -
#9717 akkor nekem azért ment gond nélkül ;) -
#9716 te is elszórakoztál egy ideig vele mi? :) pedig csak egy balkezes kell hozzá :) vagy kétbalkezes... -
#9715 csak tudnam melyik toketlen designer rakta a next-t a bal oldalra es a previous-t a jobbra? Utalok minden designert! ^.^
Ui.: Lehet azert a Digital Reality-s designereket nem ^.^ -
#9714 .. és pontos! :D -
#9713 nekem azért tetcik az a gyorsan pozicionálgató MF rendszer ami automatán végigugrál a távolságokon :) gyors... -
#9712 bár az árából kitelik :) -
#9711 ez is ügyes :) és nem kell hozzá új gépet is venni :D -
#9710 http://helicon.com.ua/pages/index.php?heliconfocus -
#9709 ahogy írja a képek számától függ, a picik meg 2-3 képből vannak max... a nagy kép ami letölthető az egész korrekt szerintem :)
persze kézzel összevagdosva a sorozatot jobb eredményt lehet elérni, ez meg megcsinálja helyetted... kérdés, hogy 10ezer dollárt megér-e az 5MP-s rendszer :) nekem nem, egy termékfotósnak lehet, hogy igen :)) -
#9708 de ritka szar képek vanna a galériában!
és majdnem mindnél látni, hogy buta a program, életlen részletek maradtak csomó helyen.... -
#9707 igen, ami bizonyos témáknál nem egy rossz tulajdonság :) -
#9706 dehát akkor minden éles lesz :D -
#9705 Lehet ezt még focozni? -
#9704 beépített photoshop
ez a móka azt csinálja, hogy automatán készít 1 sor fotót különféle fókusztávolságokkal, és az éles részeket összemontírozza 1 képre, így lényegesen megnöveli a mélységélességet... (lásd depth of field meg what is focoz)
-
#9703 uupsz? akkor nem az eredti helyre teszi vissza? ... Tényleg :D -
#9702 az az A1 en is nagyon melegszik, kár hogy nincs rajta valami kihajtható szellőző... vagy akkor csak telemenne kosszal? (ugyhallottam más gépeken van ilyesmi.) -
#9701 NEM EDITÁLUNK ÉRTEM????????? -
#9700 van aki a CF kártyára gyanakodott, volt akinek csak valamelyik WB módnál jött elő,(o.O) és a k.minolta se mondta egyértelműen hogy a ccd hibája (mondjuk miért is mondanák? :P )
-
#9699 "They tell me that the 'beat noise' described in the review is primarily a
hardware factor, arising from the higher resolution CCD used in the A2,
compared to earlier models."
Ezt a Minolta írta, ha jól értem. A CF kártyának ehhez nem sok köze lehet, bár amilyen hőmérsékleten üzemel az író, semmin nem lepődnék meg :) Garzonlakást be lehetne fűteni Szibériában egy működő A2 markolatával :) -
#9698 "senki nem tudja mitől van az a hiba amit írtál"
egyértelműen leírják, hogy a kis CCD miatt van, de ez eddig sem volt titok
[nemérti mi van] -
#9697 elloptákaszpészt? :) -
#9696 mmm régebben írta blasta hogy valami gond van a képminősséggel. Most meg olvasgattam fórumot és megláttam ezt. -
#9695 ajjajaja -
#9694 nagyazaja -
#9693 mijabaja -
#9692 és a hozzá kapcsolódó teszt
bár nemtudom ez -e a te géped hibája is, de hasznos lehet átnézni ;) -
#9691 Blasta van 1 jó hírem: nem vagy egyedül!
És 1 rossz is, senki nem tudja mitől van az a hiba amit írtál. :(
-
#9690 lehet?:) -
#9689 inkább az a kérdés, mennyivel jobb obit tud venni abból a max százasból, amit megspórol
talán egy IS+USM belefér, de lehet, hogy f2.8-ra már nem elég -
#9688 ez egy állítás, és bólogatni kell neki, hogy a lelkiismerete tiszta legyen :) (plusz hogy ne önmagát tartsa felelősnek azért, mert hülyeséget csinál) -
#9687 "10D jobb obival, mint 20D gyengébbel vagy obi nélkül"
Pontosan, hol itt a kérdés? -
G_ArchAngel #9686 másodikra pedig gép nélkül:) -
#9685 győzd meg magad :) (elsőre próbálj meg obi nélkül fényképezni, aztán a továbbiakban majd még beszélünk :D ) -
G_ArchAngel #9684 eh...:)
inkább értelmesen győzzél meg, hogy jól döntök:
10D jobb obival, mint 20D gyengébbel vagy obi nélkül:)
amúgy manapság mi nem kínai?:) -
#9683 Azt, hogy "nekem megvan"(csak példa, nekem NINCS meg:))
Gondolom azért írt ide hátha megvan valakinek, honnan tudhatná, hogy nincs. -
#9682 Oksa, köszi akkor nekiálok leforditani, ha elakadok majd sikitok -
#9681 a szakkifejezésekben viszont szívesen segítünk - de a legokosabb/legértelmesebb ötlet szerintem a próbálgatás, és meglátod, hogy melyik beállítás mire való -
#9680 Angol az van nekem is,értem is nagyjábol csak a szakkifejezésekkel vagyok bajban.De ezek után lehet nekiálok leforgitani.