48078
-
Lateralus #9639 Az Olympus lejjebb vitte az E-1 árát. Most egy kitűnő Zuiko kitobjektívvel (14-54mm f/2.8-3.5) együtt 338ezer bruttó, de diákigazolvánnyal "csak" 270ezer.
Ha esetleg valaki gondolkodik ilyen gépen. Pár hete a duplája volt.
Jövő ilyenkor a fele sem lesz :))) -
#9638 nem is lesz szvsz, ez kb. olyan fícsör, mint a kilincs nélküli ajtó, jó is meg MINEK IS? :) -
#9637 1. Ja, sry :) Én értem a szöveget.
2. Konkrétan nekem még ezzel nem volt problémám, ezért is írtam hogy nem vészes :) -
#9636 1. nem a szavakat nem értem, thx (ellentétben egyesekkel)
2. konkrétan NEKED ezzel volt már valaha problémád? kerültél már olyan helyzetbe, ahogy azért nem sikerült egy kép, mert nem tudtál metering módot választani? egyáltalán tudsz olyan helyzetet mondani, ahol ennek van bármi jelentősége?
csak érdekelne, mert bár én sem vagyok seggreesve a géptől, de közel 14000 expo után még csak érintőlegesen sem találkoztam ezzel a borzasztó hiányossággal, egyszerűen nem téma
szóval? -
#9635 1.
2. Nem vészes, de ez azért eléggé övön aluli húzás a Canontól.. Ha legolcsóbb filmes tükörreflexes gépeken is lehet ezt állítani minden módban, akkor egy 300 rongyos digigéptől már elvárná az ember hogy tudja ezt... -
G_ArchAngel #9634 egyébként sima: lemegyek halboltba szórok egy kis karbidot a pontyok közé majd csak kattingatk.. kattingatok...:))) -
#9633 ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne
1. a kötőszavakon kívül van olyan, aminek érted a jelentését? (én pl. nem nagyon)
2. valamiféle problémának találod mindezt? :) -
G_ArchAngel #9632 a fotós túlélte vagy csak a kamerát hozták fel?:) -
#9631 de renderelni lehetett? ehh :D -
#9630 loál aláírás
-
#9629 pffff...
[ÖNYGYÚJTÓS KINAIT AKAR] -
Cat #9628 "Emlékesztek, amikor 2007-ben a Samsung bejelentette az első 10 Megapixeles kameráját? Volt, hogy azt hittük, ez sosem jelenik meg. No meg amikor 2006-ban elérték a 8x-os optikai zoom-ot? (jó, nem egy tuti minőségben) Egy évvel előtte még a 2x-zoom is szenzációszámba ment."
Én is akarok ilyet szívni :DDD
http://sg.hu/cikk.php?cid=34176 -
#9627 Dúva pikcsör!!!!
2 nagy fehér egy képen...
Ehh -
Lateralus #9626 A gép egy Canon EOS D60 volt. -
Lateralus #9625 A BBC idei "Év természetfotósa" címet egy digitális géppel készült fotó nyerte. Ezen a versenyen néhány éve nem is indulhatott digitális gép. A kép -
G_ArchAngel #9624 20D-re, eh...:) -
G_ArchAngel #9623 elvan adva:)
igazából ez a használt piaci ára, én is előtte körbenéztem, mielőtt eladtam volna - más is ennyiért hirdeti...
már csak a kerékpártól kellene megszabadulni, bár anélkül is megvan a pénz a D20-ra - mivel nem sürgős lehet, hogy megvárok egy karácsony előtti leárazást. Amúgy a geizhals.at-n kb. 340e köröli árak vannak, de az index fórumon láttam már újat 320e-ért is... -
#9622 "As you can see from the table below the EOS 300D is far more restrictive than the EOS 10D in selection of AF mode and metering for each exposure mode. Indeed if you want (or need) to be able to select AF mode or Metering mode in any of the 'Creative' exposure modes (P, Tv, Av or M) then the EOS 300D is not the camera for you. The availability of options such as drive mode and flash mode are identical to the EOS 10D." -
#9621 Metering modes:
No selection available, depends on exposure mode:
• Evaluative 35-zone (All modes except M)
• Partial 9% at center (Also with AE-Lock in P, Tv, Av, M, A-Dep)
• Center-weighted average (M only) -
#9620 igen, azt én is látom, csak nehezen tudom elhinni
-
#9619 szerintem nem (metering: auto van odaírva). szerintem -
#9618 300D-nél nem állítható a metering?? -
#9617 várjuk!
Blasta, te is nyomathatnál egy et az A2 vignettálásáról is
[KIVÁNCSI] -
#9616 jah és az első csalódásom is megvolt panasonik fz10 el :/ ... hiába 12x es zoom, de 10x felett már eléggé észrevehetően vinyettál a kép. Majd mutatok "tesztképet" soon :) -
#9615 LÁttam ma 1 jó gépet, probálni sajnos nem probálhattam, cserébe elbeszélgettem a fotossal aki használta: Nikon d1h ról van szó, "riportergépnek" tökéletes? :) -
Lateralus #9614 "Akkor mar az ember hozzarakja azt a +50e-t es vesz egy 300D-t"
De ha már vált, akkor miért lépne vissza ? :) -
#9613 A két legfontosabb SZVSZ, ami a 20D mellett szól:
-Magnézium váz
-Állítható metering mode -
#9612 Tessék szépen ideklikkolni. -
#9611 de megis mivel? ^.^ nincs valahol egy 300D vs 20D tablazat? -
#9610 annyival, ja
-
#9609 Remelem az is 150-ert mert akkor mar meg is vettem! ^.^
Amugy tenyleg megeri a 20D-t venni? Annyival tobbet tud mint a 300D? -
#9608 ne izgulj, pár hónap, és az a 20d is eladó lesz :)
-
#9607 nem tul sok a 150 erte? ha belegondolok, hogy egy 4 eves modell, hasznaltan nem is az elso felhasznalotol, raadasul csak 3 Mpixeles ... Akkor mar az ember hozzarakja azt a +50e-t es vesz egy 300D-t. De azert sok sikert es hajra a 20D (bar akkor itt mi mind irigyelni fogunk es nem fogunk szeretni ^.^) -
#9606 na, dobhatjuk ki a 602-t
-
#9605 Samsung has today unveiled the world's first 5MP camera phone with a CCD, the SCH-S250. A spokesman for the company said "the picture quality is good enough to compare with five megapixel digital cameras", but we'll reserve judgement on that one. It has a 92MB internal memory as well as an MP3 player. Samsung, the world's third largest handset maker, said the camera module was jointly developed with Japanese company Asahi Pentax.
Features:
5 million pixels
MP3 player
Video mode
92MB memory
1/1000th sec shutter speed
Focus from 10cm to infinity
Text to speech conversion for text messages
hörg... -
#9604 miért nem adsz fel egy pár hirdetést? -
G_ArchAngel #9603 Srácok,
ha van ismerősötök, akinek el lehet passzolni - netán keres - egy EOS-D30 vázat (Lateratus ex-gépe), akkor szóljon pls!
Ha eladom 150k körül, akkor megvan a 20D...
Szóval szóljatok rám priviben, ha tudtok ilyen madarat!
Thanx! -
#9602 Canon A70, A75 es IXUS V3 usereknek:
http://nostromo.dynalias.org/canonhacking/
Bar lehet mar beraktam egyszer? -
#9601 digi rulez
[HÁJTEK ŐRÜLT] -
#9600 analog rulez