48078
-
Lateralus #9559 Ezt írja róla a DCResource (lefordítva):
Ami tetszett benne:
Nagyon jó képminőség
Stílusos, teljesen fém váz
Szuper gyors működés
Nagy, 2.5" átmérőjű LCD kijelző
Több kézi beállítás
VGA nagyságú (640*480), 30 fps mozgókép
Kiegészítő lencsék és külső vaku felhelyezésének lehetősége
USB 2.0
Autofókusz segédfény
Képkészítésénél és visszanézésnél is van hisztogram funkció
És, ami nem tetszett:
Vörösszemre hajlamos
Lehetne azért még benne több kézi beállítás
A LCD sötétben alig látható
Szegényes szoftvertámogatás; Mac-re sincs sok minden
Gyenge műanyag ajtaja van a memóriakártya tartónak
-
#9558 Bocs de ezt nem értem
-
#9557 Én semmit, de Steve így vélekedik róla:
"Bottom line the Sony Cyber-shot DSC-W1 is an all around great camera. It makes a perfect choice for those wanting a compact, durable, and easy to use digicam. The 5-megapixel images it yields have plenty of resolution to make photo-quality 8x10-inch prints from home or you're local digital photo lab. It offers various shooting modes, which makes it usable by any member of the family. With a suggested list price of $400, it makes a great choice for your holiday gift list." -
#9556 majd valaki rólad is csináljon egy fotót, amint behatolsz a barlangba nyakadban három géppel, a hátadon meg a kezedben három állvánnyal :DDD -
#9555 nem ismerem. -
#9554 Ezek szerint fel sem tűnne, ha az egyiket nem kapnák vissza! -
#9553 jah es ilyenbol 1 et 1-et minden gephez :DDD:D:D:D -
#9552 tudom, az allvany mar bekeszitve :)
mar le se merem irni milyen allvanyokat kaptunk a sulitol...
(nagyon fullos panasonic alvanyok fokbeozstassal vizszintmero. 4 tekerovel forgathato fej stb... :D KOMOLYSAG. -
#9551 Mit szóltok a Sony DSPC W1-es készülékhez? -
#9550 "barlangban csak állvánnyal!!" + direkt vaku nélkül, hosszú expóval ofkorsz -
#9549 1600 default, hekkel 3200 van
barlangban csak állvánnyal!! -
#9548 300D n csak haxxal lehet iso1600 at?
Mert megyunk cseppkobarlangba, de megijednek a cseppkovek a vakutol :/ -
#9547 ha nem formatálod közben, akkor nem hiszem, hogy gond adódhat vele. a felmásolást pedig kártyaolvasóra bízd, és akkor biztos látni fogod mappánként a mentett képeket. -
#9546 gyakorlatilag semmi baja nem lesz (sőt, a 300D-n meg is tudod nézni a többi géppel készült képet), de ELVILEG nem tesz jót a kártyának
ez most nem szempont, mivel nem a tied, hajrá :D -
#9545 ha van 1 Cf kártya amire fotozok 300d vel aztán átteszem a kártyát a1 be, és azzal is fotozok rá, akkor áttudom gond nélkül másolni mind2 géppel készüllt képet a sz.gépre?
Azt tudom hogyha a hid felrobban mellette, nem lesz semmi baja, de ezzel mi a helyzet?
(a 300d ben 1 gigas cf van :O ) -
#9544 miért, moire teszt is lesz? -
#9543 mielott belekezdesz szerezz be egy Nikon D70-t is ... anelkul nem teszt a teszt ^.^ -
#9542 alap, természetesen az Amazonas partján :) -
#9541 ja és aktfotó legyen a téma!:D -
#9540 nem az a kérdés, hanem, hogy MENNYIVEL -
#9539 freak: ilyet mondtam is hogy fogok csinalni, mert engem is erdekel melyik a jobb ;) -
#9538 az ilyenre szokták reagálni, hogy "feleségül ne vegyelek?" ;))) de tényleg érdekes lenne látni, hogy melyik mit tud így :) -
#9537 majd azt az A1-FZ10-300D tesztet csináld meg plz, nagy isten lennél
ugyanolyan beállításokkal ugyarról a tárgyról (pl. ISO100-50mm-f5.6-1/xxx), mondjuk 2-3 ISO értéken, és ha nagyon ráérsz, talán érdekes lenne egy beépített vakus teszt is -
#9536 az Af kurva lassu, ez mar most laccik :/ -
#9535 hogy legyen kis "on" is ezzel az Fz10 el egész öszebarátkoztunk ;]
Spártaian egyszerű ez egész gép, viszont itt tényleg a menuben kell mindent állítani.
12x zoomra kivancsi leszek bevetésen mit produkál ;) -
#9534 A Profot csesztette egy másik Prof, aki hobbiból volt rendszergazda, és nem nézte jó szemmel a különcöket. :D -
#9533 miért akarták lebeszélni? -
#9532 SOTE-n egy doki egyes egyedül az épületben Mac-et használt, nem lehetett lebeszélni róla, pedig a Prof igen erőteljesen próbálta. 2 gépe volt, egy őslelet, és egy zsír új G4 (asszem), szépen hálóba kötve, ment rajta minden, ami kellett neki, mindent elért a hálón, netezett, és tényleg az Istennek se lehetett eltántorítani, hogy ne Mac-kel dolgozzon. -
#9531 lesz mit lopni billéknek :D winen az uninstall katasztrófa -
#9530 nekem minden adatom hálozaton van, és gyanitom nt szerveren :D -
#9529 itt 2 van hálózatban (xppro angol + xphome hun), cégnél bent kb 15 gép volt 2 win és 1 linux szerverrel, és leállás meg hibaelhárítás miatt nem nagyon kellett állni.
a 2k óta nagyon jók ezek a masinák :) csak nem szabad minden szemetet felpakolni rá :) (a macet is tökjól ki lehet nyuvasztani ezzel, szerencsére osX óta az uninstall/rendszerkarbantartó automatika félelmetesen profi) -
#9528 ott azért kicsit nagyobb a techsupportja a mac-eknek... itt magyarországon van kb 3 budapesti cég. -
#9527 hááááát
régi szép IW-s időkben volt bőven dolgom, pedig minden gépen NT és 2000 volt... a Windows addig stabil, amíg el nem indul, ezt akár alá ís írom :D de ha már kettő van, és kommunikálnak, akkor lehet készülni a hibaelhárításra :D -
#9526 USA-ban mégis ezzel dolgoznak, mert jobban megéri várni a "szervízre", mint folyamatosan szopni a napi szinten felmerülő bugokkal
hosszú távon az a kimaradt X óra nem jelentős, mivel cserébe folyamatos hatékony munka folyik Mac rendszereken
Windows jobbára ott divat, ahol a gépeken és szoftvereken akarnak spórolni, sokat olcsón, oszt majd szívjon vele a rencergazda.... -
#9525 hehe ebben van valami :) amugy nem ps hanem Avid dal vágunk videjót jól ::) -
#9524 mondjuk ez a sosem fagy le dolog pcnél ugyugy megvan, még windowsal is. amióta van NT nem volt ilyennel gondom. a melóhelyi gépet utoljára az sp2 telepítésekor inditottam ujra. az meg van vagy 2 hónapja. -
#9523 rossz felületen van az egér, pakolj alá valami rendeset.
a hardverkulcs meg ugyanúgy kell pc-n is az adott progikhoz, mint ott :D (csak pc-n otthon ritkán veszel magadnak eredeti full photoshopot...) -
#9522 biztos igy volt olcso :D -
#9521 "de iszonyu pontatln" - nyilván hibás.... -
#9520 persze, de tudod amikor 1 buta apró hiba van, amit elméletileg nem lenne gond megjavítani (egy áramszünet következtében nem-lezárt file például) - akkor is el kell zavarni a gépet a szervizeshez, hogy ő bebootoljon a szervizcdről, és 2 perc alatt lefuttasson valami scandisk félét... és mindez sok órás munkakimaradást okoz.
az 1gombos egérkét én meg csak kihúzva láttam, rögtön volt hozzá rendes 3+görgős :)