48078
-
#9879 Nem rossz otlet, de utana nem lenne egy ismerosom se :( :D -
#9878 Voltam egy boltban is. Hát a nő nagyon húzta a Minoltára a száját, de amikor meghallotta, hogy Olympus C-725 UZ egyből felvidult. :) -
#9877 kétlem, hogy bármi komoly hiányossága lenne, ismerőseidet baszd tarkón egy lapáttal :D -
#9876 a kettő közül egyértelműen -
#9875 De. Olympus? -
#9874 En valszleg S1 IS-t hozatok. (Nem 120-ert itthon, mert az kicsit nevetseges ar). Eddig minden ismerosom leszolta, de egyreszt nekem csak utazashoz, csaladi fotokhoz kell, masreszt olcson tudok hozza buvartokot szerezni. :D -
#9873 szerintem a legközelebbi fúkuszpont távolságát jelenti, általában parasztvakítás, figyelmen kívül kell hagyni
makro leképezés már lényeges adat, ezt aránypárban adják meg pl. 1:4 vagy 1:7 vagy 1:2
1:1 azt jelenti, hogy az érzékelőn keletkező kép megfelel a valóságos méretnek -
#9872 nem neked mondtam már el egyszer, mi az állás? -
#9871 Egy láma kérdés: MI az a makróképesség? -
#9870 Szerintetek Minolta Dimage Z2 vagy Olympus C-725 UZ? Vagy Ti milyen gépet ajánlotok amik hasonlóak ezekhez? Mármint tudásban. -
#9869 Köszi, de sajnos fogalmam sincs, hogy melyik adatnál melyik a jobb :( -
#9868 kb. 1500 kép után éri meg az árát sazl... -
#9867 gyanítom, hogy a két gépben ugyanaz a ccd dolgozik, de az L obi azért mégiscsak L obi
-
#9866 check this -
#9865 egyik gép sem volt még a kezemben, csak a képek alapján mondtam, amit mondtam
-
#9864 Tehát, akkor azt jobban tartod, mint a Coolpix 8400-at? -
G_ArchAngel #9863 Megéri? Epson PictureMate
...szerintem igen! -
#9862 hát hajrá!
-
G_ArchAngel #9861 a magyar díler, Optiform, a VII.kerületi FotóLand-ot ajánlotta... -
#9860 én meg igen, de ettől függetlenül komolyan megveszem annyiért, ha esetleg ki akarnád dobni :)
majd retusálgatom a képeket :P -
G_ArchAngel #9859 most komolyan, légyszíves, nem vagyok vicces kedvemben... -
#9858 én azért megvárnám legalább még1 szakértő véleményét ;) -
#9857 elromlott, vége
de jófej leszek, kapsz érte egy huszast, na kell vagy nem? :) -
G_ArchAngel #9856 Aloha,
kérdés, mert bajban vagyok:
vagy egy Tokina 24-200 zoomobjektívem (Canon-hoz), aminek a tisztítását az egekig magasztalt Camera Kft. nem vállalja: ha átnézek rajta, akkor látok 3 fekete foltot, amit kívülről nem tudok eltávolítani...
Melyik cégnél próbálkozzak?
Előre is köszi a segítséget! -
#9855 , csak a kis érzékelő miatt zajos (magasabb iso-n mindenképp), viszont USM L obi van benne, tekerhető-forgatható LCD, meg ilyenek
-
#9854 és a Canon Pro1-ről mi a véleményetek? -
#9853 pixelszám/érzékelőfelület-terület a fontos (a több rosszabb)
mondjuk ebben a G6 sem túl jó, mert igaz csak 7mpx, de kisebb is a CCD-je
tesztképeket kell nézegetni vakulásik -
#9852 Az a baj, hogy én hiába nézem meg, nekem azok csak számok :) Megpixelnél nálam megáll a tudomány :) -
#9851 Arculat tervezés, stb. Ezekhez kell. Nem igazán tudom így elmagyarázni :) -
#9850 24mm tényleg elég széles, ez elég jónak mondható (sőt), de aligha lesz olyan problémád vele, hogy valami emiatt nem fér a képbe
nézegesd a G6-ot, és mutasd meg faternak -
#9849 milyen célra használjátok a gépet? miért kellene az a pár mm-nyi plusz látószög, amiért érdemes a plusz zajt elviselni? -
#9848 vagy ott a Powershot G6
egyedül a keresője száksz (cserébe nagyobb az LCD), amúgy egyértelműen komolyabb gépnek tűnik, és olcsóbb is -
#9847 Én nem nagyon értek hozzá, ezért fordultam hozzátok tánácsért.
Éds'apa akarja lecserélni, merthogy a coolpixnek nagyobb a látószöge, én ebből nem nagyon értek sokat, kb arra tippelek, hogy közelebbről is lehet nágylátószögű képet cisnálni, és nem kell kizoomolni.
5Mpvel nem lenne különösebb gond. -
#9846 vagy van rá lehet dobni egy konvertert - de szerintem a G5 túl jó masina, hogy le kellene cserélni - főleg másik kompaktra -
#9845 "Ez a coolpix azért jó, mert nagyobb a látószöge sokkal mint a G5-nek."
Ha ez számít, még akkor is kapsz jobbat, mint egy körömnyi helyre zsúfolt 8 megás CCD-s gép. Nem elég az 5mpx? -
#9844 passz... nekem alapbol menti raw nál is az exifet.exportálás stb után is. -
#9843 kiegészítem: a RAW-ban készült képeknél nem ment exif-et, ami eleve jpg volt, abban benne van -
#9842 PS8-nál hol kell bekapcsolni, hogy beleírja a mentett file-ba az exif-et? -
#9841 Akkor OK.
Így képzeltem énis -
#9840 dede, az.