48078
-
#9679 feltételezem angolul 1 szót se értesz... -
#9678 kérdezz bátran, nem harapunk -
#9677 1.azt sem tudod mire kell
2.ok, nyomd be a durcát ha attol jobban érzed magad
3.szted. azért kell mert nem tudok rájönni hogy kell az alapokat beálitani, fényképezni, letölteni róla stb. -
#9676 jó, ne haragudj, véletlenül megvan nekem pdf-ben az összes Oly manual magyarul C40-től C40000-ig, csak vagyok olyan geci, hogy nem adom oda
főleg, hogy ilyen durván szóltál hozzám, inkább benyomom a durcát
amúgy amit előszőr írtam, tényleg működik, de ha értelmi fogyatékosnak kell, akkor lehet hogy kicsit túl bonyolultan fogalmaztam -
#9675 Köcce, de azon már túl vagyok sehol-semmi.Ott kezdtem, csak utána probáltam digitgép fórumon, gondoltam vkinek hátha megvan. -
#9674 " ha tudtok " - ha tudunk, segítünk. de azon kívül, hogy menj el az olympos oldalára vagy nyúzd a google-t mit lehet erre mondani? -
#9673 Akkor talán segiteni kellene ha tudtok vazze, ha meg nem akkor ilyen mümájer dumával már nem kellene a jónépet kényszeredett mosolygásra ösztökélni. -
#9672 Csillapodj, itt béke van -
#9671 én csak segíteni akartam, de ha ez nem elég, csinálhatok hozzá grafikus illusztrációt is -
#9670 Hehe
Milyen szellemes gyerek vagy, temető mellet születtél? -
#9669 írok neked egyet
"Nézz bele, és ha tetszik a látvány, nyomd meg a gombot"
-
#9668 Sziasztok.Tudna vki segiteni? Olympus c-460-hoz kellene magyar nyelvü leirás.SOS!!!! Thnx. -
#9667 szegényt miért bántjátok már? :) olyan szép tiszta matek az ott lent :D -
Lateralus #9666 Hát ezt a képletet én sem értem.
Ezek szerint egy nagyon olcsó kínai digigép az akámilyen objektívjével ugyanannyit ér, mint pl. egy EOS 1Ds mark II, semmilyen objektívvel ?
Mert szerintem a kínai digi ez esetben többet ér, mert az 1Ds objektív nélkül nem fényképezőgép, csak egy váz. Annyira lehet fényképezni vele, mint a lentebb tárgyalt arannyal, csak az árát nem tartja úgy :)
-
#9665 az ára egy dolog, de funkcionálisan sem túl egyenlő :D -
G_ArchAngel #9664 nem, lehet olcsóbb és lehet k.drága:) -
#9663 biztos, hogy egyenlő?? :DDDD -
G_ArchAngel #9662 azzal nehéz fotózni:)
amúgy pont ezért írtam lentebb: olcsóbb gép + objektív = drága gép + no objektív:) -
Lateralus #9661 Persze, csak ha ezek a szempontok vezetnek, hogy mit tudsz jó áron eladni, akkor valóban fél év múlva adhatod el a 10D-t, mert lehet, hogy csak annyit kapsz érte, mint most a D30ért, egy éven belül pedig a 20D-n is túladhatsz, mert az se fog érni semmit. Aztán jön a 30D.
Lószart sem érnek ezek a gépek, csak bolti értékük van, ha megvetted utána már csak szinte eszmei, vagy az érzelmi kötődés miatt tartod meg. Amúgy értéktelen hardver, mivel a cégek évenkénti termékfrissítései és a vásárlókra kényszerített szemlélet hardverré degradálja őket. Már rég nem ezek a vázak a mérvadók egy DSLR szettben, hanem az objektívek. Ezek fogyócikkek.
Miért nem aranyba fektetsz ? :) -
G_ArchAngel #9660 megkönnyíted az ember dolgát:(
igazából a gond, hogy így még jó áron tudtam eladni a vázat, és tudom, hogy ha türelmes vagyok, akkor 20D-t 300e körül kapnék Bécsben karácsony után - ez pedig már elfogadható ár.
De iszonyú nehéz gép nélkül:( -
#9659 nekem önmagában a 0.2mp-es bootolás (ha igaz) elég ok a vásárlásra, a jelenlegi ~3mp nagyon sok, a természetben ezzel könnyű lemaradni a dolgokról
a sorozatfelvétele is tetszik, na meg fekete :DDDD -
Lateralus #9658 Lehet, hogy ezzel a 10D dologgal nem jársz rosszabbul. Nyilván van pár - nem túl számottevő - tulajdonság, amiben fejlettebb a 20D. De furcsa és bosszantó hiányosságairól is olvasni. Ez a legutóbbi firmware balhé meg, enyhén nevetséges volt egy ilyen kaliberű cégtől, mint a Canon.
A 20D viszont nagyon okosan úgy van pozícionálva, hogy akkor is ösztönözzön a váltásra, ha nincs rá szükséged.
Persze ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy fél éven belül váltasz :) -
G_ArchAngel #9657 elszívod az agyad öcsém:)
mondjuk én meg eliszom, és az még rosszabb is:) -
#9656 D10=10D -
#9655 múltkor két D60-at is láttam 250 körül, D10-ből fél tucatot
de sajnos ez a sokadik cigi után volt, és nem emlékszem, hogy neten vagy újságban olvastuk, csak hogy Galy tőlem jobbra ült, és asszem nem mondott egy értelmes szót sem, pedig ezek aztán jó hirdetések voltak! -
G_ArchAngel #9654 nah, hosszas tépelődés után megváltoztattam a tervem és a 20D helyett "csak" 10D-re váltok, mert így marad pénz ojektívre is...:)
tehát, ha vki lát 200e (gépváz) - 250e (váz + alap kitt objektív) hírdetéseket, akkor legyenszíves szólni.
Előre is köszi! -
Marco #9653 Köszi az infót. -
#9652 mekkora off...
szvsz az illegális tevékenység és az erre való utalás között (az eget és földet leszámítva) az a nagy különbség, hogy az elsőt büntetik, a másikat nem
MEGÖLNI VALAKIT vagy AZT ÍRNI, HOGY MEGÖLSZ VALAKIT semmilyen szinten nem tartoznak egy kategóriába -
#9651 te = de -
#9650 magánügy, te illegális tevékenységet akkor se szabad itt folytatni, az is meg lett mondva többször.
plusz ott van az apróhirdetés rovat :o) -
Lateralus #9649 Pedig működik, csak vannak akiket MÉG nem kaptak el :) -
#9648 "A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
ez magyarul annyit tesz, MAGÁNÜGY -
#9647 megint más kérdés, de az SG-n akkor sem szerencsés ilyen dolgokat hirdetni... -
#9646 sry csak vicc volt -
#9645 ugyanmár, 16 éves korom óta börtönben ülnék ha ez működne is :) -
#9644 nemkéne, főleg hogy ezt viszont a törvény tényleg bünteti, hiszen közokirat. -
#9643 ---hirdetés---
-------------- -
Lateralus #9642 Bocs, picit félreérthető voltam, de nem néztem utána pontosan. Szóval.
Az Index E-1 topikjában bukkant fel ez a hír. Állítólag a 14-54mm-es optikával együtt 270 bruttó az E-1, ha mutatsz diákigazolványt. Anélkül amúgy a váz ára 338e, a 14-54-el együtt 470e. Mindenesetre a gép így is olcsóbb lett valamivel.
Mindez nem derül ki pontosan, hogy hol, de feltehetően a Medikernél, akik hivatalos magyar forgalmazók és 2 év jótállást is adnak mellé. Ők hirdetik most ezt az "Academic Kit" lehetőséget. Fel kell őket hívni a részletekért.
www.digifenykep.hu -
Marco #9641 Vajon részletfizetési lehetőség van valahol? -
#9640 ez igaz? jó hír!