48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • The Garrett
    ne is mondd az 1 gomb még ok lenne, de iszonyu pontatln , és neha össze vissza ugral. keptelenseg vele dolgozni :/

Meg HW kulcs kell a programokoz :/
  • FREAK
    egy gomb nem gomb? :P
  • FREAK
    ez csak látszólag hátrány, ugyanis ilyen módon tudja megőrizni a "tisztaságát", a szakértő userek nem barmolnak bele, amúgy elég ritkán romlik el
  • Laalee
    na de azt az 1 gombos egeret nem lehet megszeretni :D
  • The Garrett
    magyar bill átkapcsoló már megvan csak nem tudtam ohgy minden ablaknak külön kell. amugy télleg gyorsabb mint win. csak nem olyan jóó :P
  • Dzsini
    ezt az én gépem is simán megcsinálja :)

a mac iránti tiszteletem akkor ugrott meg, amikor anno volt párszáz kép amit le kellett kezelni, és a pc 512mega rammal elakadt a betöltése alatt, a mac meg a saját kis 256 megájával és ugyanazzal a photoshoppal berántotta az összes képet mikor szegény pc-ke olyan 10-15 képnél tartott...
    viszont bent a cégnél azért kapott szidást is az almás gép :) vannak egetverő butaságai, és ha egyszer elszáll valami, csak a szervizesek tudják helyreállítani, mert semmit nem árul el a usernek arról, hogy mivel van gond :(
  • FREAK
    idő kell megszokni, utána jön rá az ember, hogy eddig átbaszták

főleg, amikor egyszer azt veszed észre, hogy eltelt egy év és egyszer sem fagyott vagy lépett ki, nem volt error msg, egyszerűen csak működik :)
  • FREAK
    te=de
  • FREAK
    érdekes, én azóta szidom, mióta volt szerencsém Mac-en dolgozni

ez olyan, mint amikor évekig rejszolsz, aztán egyszer végre dughatsz egyet, igaz, a kezed olyan, amilyennek te szeretnéd, te a pina az igazi :)
  • Dzsini
    látom a magyar billentyűzet átkapcsolót megtaláltad :)))))

GP bemutatta a 2500mAh-s (AA) aksikat... 40perces töltési idővel. fincsi :)
  • The Garrett
    off: itt ulok 1 mac g;p el[tt tobet nem szidom a windozt >D

on >D
  • FREAK
    megvárlak :D
  • Blasta
    Amíg nyomozol, addig elhúzok a mediaba álványért :-D
  • FREAK
    már csak aztatatatat kéne kinyomozni, hogy anno melyikről volt szó :)
  • Blasta
    Hmmm?
  • FREAK
    thx!

figyi, majd szólj, ha a bringa ára 50 alá ment, érdekel :D
  • G_ArchAngel #9503
    amúgy az Optifom oldalán vannak Slik tripodok...
  • G_ArchAngel #9502
    http://www.slik.com/ ?
  • FREAK
    nem, szerintem Slik volt :)

de volt valami bolt cím is, nem?
  • G_ArchAngel #9500
    nem Silk volt?
  • G_ArchAngel #9499
    KIrályréti Fotós Hétvége - Kiállítás és vásár

Regisztrációs lap

sok érdekes dolog, PhotoKina 2004 újdonságai, októbar 29-31.

ha addigra eltudom adni a D30 vázat, akkor ott megveszem a 20D-t, ha már egyszer ilyenkor akciós:)
  • FREAK
    volt szó pár hónapja állványokról

volt egy kivehető rudas full terpeszes 10-20 rugó közötti áron, nem emlékszik valaki a márkájára? (mondjuk aki belinkelte :)
  • FREAK
    amit Okt. 12-ig kellett volna kiválogatni, persze az is lehet, hogy nem nyilvános az eredményhirdetés, ebben az esetben köcsögül fogalmaztak a honlapon
  • G_ArchAngel #9496
    Itt nem a pályázatról van szó, hanem az oda beküldött képekből lesz egy kiállítás...
  • FREAK
    A Lumix pályázat zsűrije apró időzavarral küzd, náluk a 2004 Okt. 12 még mindig egy jövőbeli időpont :)
  • G_ArchAngel #9494
    World Press Photo 2004

továbbá:
    - Magyar Fotóművészek Szövetsége
    - Magyar Fotóriporterek Társasága
    - LUMIX 2004 digitális fotópályázat
    - Az ember
    - Természet
    - Lendületben
    - Űton
  • FREAK
    "vitafórumot rendezünk neves természetfotósok és fotóművészek közreműködésével"

FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!!!!!!!!365$
  • G_ArchAngel #9492
    Fényecset Természetfotós Napok
  • Blasta
    Mittud? Nemism

[AZÉ TŐTI JÓL]
  • G_ArchAngel #9490
    Picture Window Pro 3.5 - download

3,9 MByte összesen és nagyon okos program

password a registerhez: ewrpiusamdip
  • Blasta
    Dehogynem árthat, nem is voltunk többet max 1 órát!
    Sőt a kezed melegétől a zacsiban kezd lecsapódni a pára vagy mittom én.
    Lényeg, hogy nem ajánlott még védőfelszkóval se sokáig flangálni.
    Kimész, kattintasz párat (a téma adja magát, nehéz nagyon elrontani) és tűz haza "előhívni" :-)
  • The Garrett
    Btw az ilyen sűrű köd se árthat a gépnek? (ugy ahogy blasta poruljart szigeten?)

MErt azert csak nagyobb a nedvesseg a levegoben, meg lecsapodik a gepre stb?
  • FREAK
    ott logikus, hogy a redőny miatt, de az E széria nem túl régóta cserélhető obis, persze ettől még én fogalmaztam hiányosan
  • Timber
    No en csak a cserelheto obis SLR gepekrol olvastam ezeket. Irtak valami nagyon ott van a szeren technikai magyarazatot arra, hogy miert is nem megoldhato ... de mar elfelejtettem ^.^
  • The Garrett
    jah már átlátom mi merre van benne. Amikor irtam kb 2 perce volt kezembe a gép :D már kicsit egyszerübb kezelni ;)

jövőhéten meg bevetés :D
  • FREAK
    nem vagyok benne 100% biztos, de azt hiszem, most te tévedsz, mert pont egy Oly E szériához láttam egyszer házilag barkácsolt keresőt, amit az LCD-re kell szerelni és ilyen nagyítós (asszem dianézegetős) cucc

legalábbis E-10 E-20 esetén tuti ez van, mert ott a fix obi miatt nem létkérdés a redőny, gyakorlatilag kompakt módon működik, "virtuális" redőnnyel
  • Timber
    nem ertem ... minek kapcsolgatsz a menuben?
    ha M modban vagy akkor a tarcsa allitja a zaridot, de ha hozzanyomod az AV+/- gombot akkor tudod a blendet allitani.

En menubol szinte csak azt allitom, hogy legyen mirror lock up vagy ne ^.^
  • Timber
    tudtommal az olimpusok sem, hiszen a shutter meg mindig ott van! Ott a kulonbseg, hogy
    - nincs mirror slap -> nincs bemozdulas
    - mig kesziti a kepet addig is bele lehet nezni.
  • The Garrett
    vidd vissza a boltba ha még garis, ha nem akkor
  • Trade
    az ixusom hatso gombja megadta magat.
    allandoan csak a kemeny tokjaban tartottam pedig.
    nem tudok a fenykepezo es a visszanezo mod kozott valtani alighanem a rugo elpattant