48078
-
#11466 Zsír. -
Cat #11465 Sigma objektívek Konica Minolta DSLR gépekhez -
#11464 NA bélehet..:D -
#11463 nem a keniről? -
#11462 Az E-1ről még mindig! :-) -
#11461 Össze vissza kevertétek má az egészet. :-D -
#11460 én is kipróbáltam már egy lekvárzsibbasztó gépet, ami órákon át tartotta a lekvárt kénylemetlen helyzetbe majd kigyulladt a zöldlámpa ami azt jelentette hogy zsibbadt már a lekvár rendesen, szal elviekben működött, letesztelni csak úgy tudtam hogy szúrkodtam a lekvárt gombostűvel, elmebeteg ovodásként semmi reakció szal elviekben zsibbadt volt a lekvár. A baj csak az hogy egy zsibbasztatlan lekvárral is elvégeztem a kisérletet ami ugyan ezzel az eredménnyel zárult, igaz meg megremegett néha ami elbizonytalanított, de ezt betuttam a tudóstársam figyelmetlen mozdulatának amivel meglökte az asztalt. Szal mi a faszról is beszéltek ti itt most? -
#11459 LOL :-DDDDDDDD
Faszkivan, lebuGtam :-D -
#11458 az a CF-SD-re vonatkozik -
#11457 működik ez :) ki mondta hogy nem :)
(öreg dzsini nem felejt, meg logja is van: "
200410122219 Blasta:a progi kurvajól megy, most próbáltam ki
200410122219 Blasta: örök hálám!!!!!!!4") -
#11456 11448?:) -
#11455 Nemis vagyok, a mútkó se tuttál segíteni :)))))
Namost mi a gáz ezzel? Szarul müxik? Miért? -
#11454 nye (nem mintha már nem lennél amúgy is örökre hálás) -
#11453 Árulni kevés... műköggyön!
ja és E-1 rulez. -
#11452 gondolom miutan timber megkerdezte, dzsini editelte a kommentjét és betette a végére?... -
#11451 :D ja akkor ezért volt ilyen nehéz felfogni. -
#11450 Most mivan???
"(meg van SD-CF átalakító)"
"es SD-CF atalakito nincs?"
Mit nem értek???
-
#11449 Na ha mutatsz egy boltot, ahol árulnak SD-CF átalakítót, örökre hálás lennék!!!!!!!!!! :-D -
#11448 van, csak veszteséges tömörítéssel működik... elveszti a működőképességét.
-
#11447 es SD-CF atalakito nincs? ^.^ -
#11446 ok :) -
#11445 mert pár hónappal ezelőttig a CF volt a legolcsóbb kártya, és az volt a legelterjedtebb/legegyszerűbben kezelhető/legnagyobb rendelkezésre álló kapacitású
(meg van SD-CF átalakító) -
#11444 valamiből pénzt kell csinálni, mikor sógorom vette a gépet pont azt nem értettem miért nem SD van benne :) -
#11443 Canon PoweShot A510
az A75 "újrakiadása" - CF helyett SD-vel, 4 helyett 2 AA-val, kisebb, formásabb(?), gyors, ügyes, satöbbi... megkezdődik a Canon rókabőr futama? -
#11442 Áj tink disz iz a bigining... -
Lateralus #11441 Hogyne, ez a topic a megfelelő iromány.
Kérdezz, Galy majd megválaszolja ! :) -
#11440 mi a kérdés?
-
akos #11439 Sziasztok srácok,
egy kis segítség kéne. Tudtok-e olyan magyarnyelvű irományt a neten, ahol egy kicsit felhomályosodhatnék polárszűrő ügyben.
(Szüleim szeretnének venni egy A75-öt, ehhez kéne a szűrő is.)
Magam is elég kezdő vagyok a témában, de szívesen tanulok :o)
Köszi! -
#11438 Az se lett volna jobb!
Ezek a kompaktok majd mind ilyen gyenge minőségü CCD-vel vannak szerelve.
-
mechorg #11437 De az több dologtól is lehet, nem?
Csak azért kérdem, mert nekem c725-ösöm van, ami bár véletlenül alakult így (jóval olcsóbbat akartam venni, szal nem számítottam rá), de utólag a Minolta Dimage Z10 elgondolkodtatott, és most végképp elgondolkodtam rajta hogy rossz választás volt-e... -
#11436 Zajos nagyon -
mechorg #11435 Valaki elmondja hogy ezen mit kell észrevenni hogy rossz? : ) -
Lateralus #11434 Jók hát és idén kb. 7-8 új obit akar kihozni az Olympus. Meg vannak ígérgetések a Sigmától is - hónapok óta ígérnek 2 objektívet E-rendszerhez, amiből egy talán már meg is jelent (18-50mm).
A konkurenciával összevetve amúgy nem olyan drágák a Zuiko-k, sőt !
Csak ott lehet választani több minőségi szintet is, így olcsóbb, gyengébb objektívet is. Az eddig megjelentek mind profi lencsék voltak, a most kiadott 2 új obi pedig már az E-300 olcsóbb árszintjén van. -
#11433 ...és azok jók az E-1-hez is, nem? -
#11432 Nem olyan sokkal, de nagyobbat lehet :)
Zuiko obik elég drágák ja, de azért mert nagyon jók. A konkurens gyártóknál is drágák a jó (értsd: jó fényerő, meggdöbbentően jó közelpont stb) obik. Olympus az E-1hez csak ilyeneket kínált eddig, de az E-300al jelentek meg gyengébbek/olcsóbbak is ha jól tudom. -
#11431 Mé, 6-tal már megy?
(amúgy nem akar)
De az Zuiko obis dolgot megértem, azok dulván drágák! -
#11430 Jóvanna csak vicceltem.
Igazad van, E-1 profibb gép, és diákkal télleg azt éri meg venni... hacsak nem akar jó minőségben nagyot nagyítani a képeiről, mert az 5mekapikszellel nem fog menni... -
#11429 Biztos rulez, de akkor is egy belépőszintü dSLR, az E-1 meg profi kategória tudtommal... -
#11428 Na majd leteszteljük :-) -
#11427 Mébeszélted le? D70 rulez :D