48078
-
G_ArchAngel #12466 de egy két gigás CF-re nyomott összeg az egy csomó SÖR!!!
SZEMETEK! -
#12465 nekem is piros tűzőgép van melóhelyen + a főnökkel megnézettem a filmet :) -
#12464 ....a tűzőgéppel együtt!!!! :-) -
#12463 szerintük a mem kártyákon elsősorban illegális mp3-at tárolnak stb... -
G_ArchAngel #12462 mert azt még elfogadom, hogy leterhelik az mp3-as eszközöket, de mi a f@szom közük van a SAJÁT FOTÓIM jogdíjaihoz??? -
#12461 nem analóg, hanem kanna benzin kell ide (esetleg 2) ha felgyújtom az egész hivatalt majd gondolkoznak. -
G_ArchAngel #12460 akkor a saját kártyámon tárolt, saját képeimért miért nem saját magamnak fizetek jogdíjat? Az ArtisJus-nak mi köze van az én alkotókedvem termékeihez? Vagy a kártyagyártók fizetnek nekem, mert hajlandó vagyok beleegyezni, hogy tárolhassák az alkotásaimat?
Szóval, analóg rulez!:P -
G_ArchAngel #12459 Helyes ifjú padavan, Téged még nem térített el a fotózás sötét oldala - még igaz Jedi lehet belőled! -
Cat #12458 sztm drága -
#12457 -
obe #12456 analog rulezzz:) -
#12455 256/512-es Kingstone SD még van raktáron :)
ne aggódj lesz ebből is csempész mint a lemezekből, vagy ha kimész bárhova külföldre úgyis olcsóbb, eddig csak a DVD-t rendeltem külföldről ezentúl majd az ilyeneket is. -
#12454 Thx!
Hát elég nagy a kezem, úgyhogy akkor elöte mindenképp kézbe veszem. -
#12453 mindegy, sztem kamu, ha meg nem vegyél nekem is -
#12452 valahol volt lista a régi árakról, nem tom hány százalékot emeltek -
#12451 na de ennyire... -
#12450 ja es nem erdemes itt megvenni ... csak kicsivel kerul kevesebbe mint mondjuk itt es ott mar helyben a kezedbe is foghatod stb stb ... a PixManian csak azt erdemes megvenni amit nalunk tenyleg nem vagy csak sokkal dragabban lehet kapni. -
#12449 mindenkeppen csak ajanlani tudom ^.^ En 107ert vettem es nagyon jo vetel volt. Egy esetben nem ajanlom, ha nagy meretu a kezed ^.^ Nem a munkas vasokolbe tervezett keszulek, sokkal inkabb egy kecses noi kacsoba. -
#12448 miből gondolod? nagykerből jött hivatalos mail + már régóta mondják hogy emelik az adót mert kozsó lemezei nem fogynak kell valami + bevétel :( -
#12447 kamu -
#12446 -
#12445 hétfőtől emelik a jogdíjjat a mem kártyákra :((( -
#12444 Hozzáértőktől kérdezném, ez a gép ennyiért milyen vétel és úgy általában egy amatőrnek jó vétel-e? itt
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Cat #12443 Az IDC legfrissebb jelentése szerint a felhasználók már nem a megapixelek számát figyelik, a hangsúly az egyre csökkenő árra helyeződött át. -
#12442 több Canon-t adtam el mint HP-t :)
amit nem is hoznak vissza, ellenben a környék összes HP hulladéka ide áramlik be -
#12441 mit lepődsz meg ezen? HP szervízben dolgozol, jóhogy nem visznek Canon-t! -
#12440 2 hét alatt 4 vagy 5 HP fényképező (ebből 2 törött), a mainak hetedikén járna le a garja :)
-
#12439 Hat a Leicara tenyleg csak jot ^.^
Tegnap vettem egy Lumix FZ5-t ... (baratnomnek ajandekba ^.^) ... Nagyon ugyes kis joszag az. bar nem az en kezembe terveztek, azert en is elsutogettem vele egyet kettot. Az IS eleg jo benne, az optika is kivalo (bar meg csak lovoldoztem vele ide oda ... tuzetesebben nem neztem meg meg a kepeket ^.^), es ami a legjobb, hogy iszonyat gyors. Bekapcs es mar mukodik is. ^.^ -
G_ArchAngel #12438 amúgy ha már elbeszélünk a Leica mellett, akkor fényezhetem a céget: M7-es köröshegyi szakaszán mi csináljuk a völgyhídat:)))
Ezért is M7 rulez:) -
#12437 M5 bekoto-szakasz rulez ^.^ -
#12436 1x volt bent egy manusz fotózott meg azt mondta hozz majd promo anyagokat stb, azóta se jött vissza pedig Canon gépeket szivesebben ajánlanám a pa..... illetve kedves vevőknek :) -
G_ArchAngel #12435 a CANON-nál akarok dolgozni, most!!!!!!!!! -
#12434 szafááári
DFM magazint viszont nem veszek. -
G_ArchAngel #12433 amúgy az új DigitálisFotó magazinban elég bő PS suli van, és afrikai szafari 350D-vel - az egyik fotón egy bennszülött DigitálisFotó magazint olvas:) -
#12432 Énis megnéztem a CS 2-t, egyelőre nem találtam benne olyan frenetikus újításokat, de ez nem jelent semmit, cask 1 fotónál próbálgattam -
G_ArchAngel #12431 Egész délelőtt a PS 9-et próbálgatom, de nekem még mindig a Jasc PaintShop Pro fekszik jobban...
-
G_ArchAngel #12430 még azt is? már így is tele van barlangrajzokkal:) -
#12429 véss bele HP logót :) -
G_ArchAngel #12428 van egy EOS 300-asom, eredetileg EOS 3-as, de valaki rákarcolt két 0-át, kicserélitek? :P -
#12427 HP ismét bizonyította alaposságát, múlthéten manusz hozott be gépet hogy leejtette, próba szerencse alapon elküldtük, szó nélkül küldtek 1 újat, azért elgondolkodtató hogy miylen lehet a hiba arány ha így cserélnek :)