48078
-
#12626 de igy majus kornyeken nem keso kicsit a naptarfotozas?
SZVSZ decemberben esedekesebb ^.^ -
#12625 mindenki azt fotózza akit ismer, én eLviRA-t vállalom :) -
G_ArchAngel #12624 és alapvetően, mivel jó célra akarjuk ajánlani a pénzt, ezért "lelkiismereti" kérdésnek is tekinthetjük a felkérést, kicsit zsarolás szaga van, de belefér:)
félek, hogy a Hortobágyi Madárkórház vagy egy Állatmenhely nem mozgatná meg Őket, így vmi egészségügyi alapítvány kellene... -
#12623 megneztem a galeriat ... na jo a 6 meg osszehozhato ^.^ -
#12622 ez max akkor nyero otlet ha meg 4-5 jo csajt raveszel, hogy kezdjen el forumozni ^.^ -
#12621 siman ^.^ csak most kicsit sokan WoWozunk ^.^ -
G_ArchAngel #12620 akkor 6 csaj × 2 hónap... SG-s vizespólóban:DDD -
#12619 Timber, aktív még a code? -
#12618 Összesen irogat ide 12 lány, ebből jó ha a fele "fogyasztható" :-)
Érdekes ötlet ez a naptárfotózás csajokkal! GALY, miccósz?! -
G_ArchAngel #12617 nem csak azokról kellene, akikről fotó van a képtárban...
csak eSzTi-t meg kell kérni, hogy egy főlapos felhívást nyomjanak:)
én vállalom Membrah-t:))) -
#12616 "fórumozó lányok közül a 12 legdekoratívabbat"
Ez igy eleg mereszen hangzik ... eddigi tapasztalat szerint a 12. mar inkabb riogat mint naptarravalo ^.^ -
G_ArchAngel #12615 azon gondolkodom, hogy a fórumozó lányok közül a 12 legdekoratívabbat felkellene kérni egy naptár-fotózáshoz, aztán a költségeken kívüli összeget felajánlani egy alapítványnak... -
G_ArchAngel #12614 én nem viszem soha, nekem nyugalom kell, ha a természetet járom - magányos farkas feeling:) -
#12613 ha' de hanyszo' monnyam nem en viszem! ^.^ Azert van baratno, hogy ne nekem kelljen cipelni ^.^ -
#12612 tévedsz 2 ugyanolyan gonddal még nem hoztak be gépet :) -
G_ArchAngel #12611 pedig jók, csak nekem már kicsi...
a hátizsák, amit néztél praktikus, ha nem hosszabb kirándulásra mész, mert akkor a fotós felszerelésen kívül nem tudsz mást vinni a hátadon, ezt meg hason is lehet:) -
#12610 nem ertem minek ide nagyobb tapasztalat ... a HP gepek szarok. Ez nem vita targya. ^.^ -
#12609 hja, te vagy a mi HP kontaktunk :HP -
#12608 en is azert neztem ... gondoltam biztos Gestalzo ^.^
A gaz az, hogy en nem szeretem az ilyen atvetos taskakat ^.^ -
#12607 ha néha visszaolvasnál akkor láthattad volna hogy az elmúlt 1 évben milyen remek tapasztalatokat szereztem a HP fényképezőgépekkel :) -
G_ArchAngel #12606 vazze, nem:)))
nem ilyenem van, ilyen nekem is kellene 10e-ért:)))
nem vettem észre, hogy az oldal link, mindenhol ugyanaz a Tamrac.com-on:)))
Velocity 9 - Pro Sling Pack, ez van nekem, ebben az e lényeg, hogy bármikor áttudod forgatni a hátadról, ha kell belőle valami: nekem az egyik oldalon egy 90-300-as obi szokott lenni, a másikon egy 24-200-as és egy 28-90-es, középen a váz a 170-500-as obival, a többi cucc meg az első zsebben:)
-
#12605 ez az ajanlatod el meg? Mert en vennek taskat meghozza mondjuk akar most ^.^
Ez pontosan akkor melyik? Az Explorer 7es? -
Cat #12604 nem véletlen a canon vezeti a piacot :) -
#12603 CSatlakozom a HÁPÉ-t szapulók táborához! Még sosenem volt HÁPÉM, [mer Canon fan] de már tartottam a kezemben, fényképeztem vele. Nem teccett! -
#12602 fiók (gy.k:szemetes) kinyit, HP635 beletesz, fiók (gy.k: szemetes) becsuk, új NEM HÁPÉ gép megvásárol, kártya tönkretevés elfelejt -
orkenyid #12601 HP 635-be milyen kártyát lehet tenni amit nem tesz tönkre?
Eddig egy MMC kártyát tett tönkre :(
Ugy hallottam hogy a legtöbb MMC-vel és néhány SD-vel csinálja ezt. -
G_ArchAngel #12600 2 hétig csak a kártya és x tekercs film, van egy 256-osom a 10D-ből megmaradva, így kellene mellé egy 1 vagy 2 GByte-os, csak a 17-20e különbségből majdnem megvan a Tamrac táska (28e) -
obe #12599 Timber: ne foglalkozz a grafikonnal, ha jo nehéz az optika(minél több üveg lencsetag, anná jobb minőség),akkor bátran vedd meg:) -
#12598 Szvsz egy 512-essel prímán érezheted magad.
Feltéve ha van mire menteni a datákokat útközben -
G_ArchAngel #12597 köszi, csak érdekelt, hogy kellene e spórolnom a kártya kárára, hogy táskát tudjak venni:) -
#12596 Erről már írtam a 350D-vel kapcsolatban!
Arról van szó, hogy a Minolta A2-vel egy 256-os kártyára 31 képet írt ki a számláló, ami felugrott kb. 50 képre (témától függően, túl sötét, vagy pl. havas képeknél).
Namost a 350D-vel ugyan arra a kártyára legjobb minőségben 72 képet ír ki a számláló. ISO100-on!!!!!!!
VISZONT!
Ha feljebb állítom az érzékenységet csökken a készíthető képek mennyisége!
Gondolom a szoftver beleszámolja a nagyobb érzékenységnél keletkező képzajt!
Tehát az EOS 350D 1GB-os kártyára kb. 290 képet fog számítani ISO100-on.
Duplázva az ISO-t, olyan 10 képpel csökken a kapacitás. -
G_ArchAngel #12595 Mer' aranyos :-) -
#12594 Én is láttam. Dúva dolgok vannak benne. -
G_ArchAngel #12593 Blasta (vagy más aki tudja): mekkora egy kép v. mennyi fér el egy 1 GByte-os kártyán 8mpixeles legjobb minőségű jpeg-ben? -
Cat #12592 aha, a tévében is mutatták
amire emlékszem, hogy erről a cimlapos lányrol volt szó, ez a kép nemtom hány éve körbejárta a világot, és a fotos x év után visszament afganisztánba, hogy ujra megkeresse ugyanezt a csajt, és megtudja/bemutassa mi lett vele a háború után. Megtalálta, csinált rola megint képeket, van 2 vagy 3 gyereke, és egy tök halk szavu, szinte végig csondben lévő csajt mutogattak. -
G_ArchAngel #12591 Vki látta/ megvan neki?
-
Ezek a grafikonok tulajdonkepp mit is jelentenek? ^.^ (/me sikhuje) -
G_ArchAngel #12589 bevallom, hogy én most nézeget először ezt a honlapot, a vázak elég drágák, de az objektívek elég barátságos áron vannak... -
G_ArchAngel #12588 én is úgy vagyok vele, hogy 5-10%-os különbség miatt nem érdemes ugrálni...
szerintem jól jársz, ha megrendeled...
[URL=http://www.photographyreview.com/pscLenses/35mm,Zoom/Sigma/PRD_83590_3128crx.aspx]Itt van pár "Sample Image"[/URL] -
#12587 a ceg neven van az EOS300D szoval az megoldhato ^.^
Egyik helyen (itten) 199K a brutto ar (felhivtam megkerdeztem) tehat AFA lejovetel utan mar csak 159K
Tudomasom szerint a tarsasagi adot pedig a nyereseg utan kell fizetni igy abbol is lejon (de majd megkerdezem a konyvelomet ^.^)
Szvsz nem eri meg kulfoldrol behozatal csak akkor ha ugyis mennek az adott orszagba (ami most nem all fent ^.^) ...
Szoval megrendelem itthon ^.^