48078
-
#12346 Azt gondoltam egyből.
Viszont nem értem a linkelés tárgyát, lényegét, miértjét????!!!! -
G_ArchAngel #12345 ott alatta a cím, nem én követtem el... -
#12344 Roppant hálásak vagyunk, akár mélben is küldheted, mint pályázati anyagot... -
G_ArchAngel #12343
www.borbarat.com-ról -
G_ArchAngel #12342 köhögjem fel?:P -
G_ArchAngel #12341 téged is b@szogat apád, hogy ne csinálj hétvégére programot, mert megyünk a pincébe?:P -
#12340 Most tudod, hogy nagy titkot árultál el?! -
akos #12339 Fotózz szőlőmagot :) -
#12338 vedd kihívásnak! -
#12337 poénnak jó :) -
G_ArchAngel #12336 "nooormááális maga, Margit?"
az ilyet ősszel szokták, elárulom Neked, hogy tavasz elején rohadt nehéz ebben a témában fotózni, vagy csak sima tárgyfotó lesz az eredmény...
pestiek...:)
igazából a tőkék csupaszak, legtöbb helyen metszés van folyamatban, így vessző sincs, a pincékben jelenleg nincs olyan munka, ami érdemes fotózni - én legalábbis a kénezést nem tartom annak, és utálom is...
tehát marad az üveg + pohár + bor kombó esetleg ez utóbbi fogyasztása közben elkaott élet(vidám)képek...
Mindenesetre, mint kihívás, elismerésrevaló:) -
#12335 -
#12334 hahóó
lehet örülni!!! -
#12333 Fotopályázat -
#12332 "hány megazicceres ?" -
G_ArchAngel #12331 "AKKÓ MENNYÉ KÖZEL A TÉMÁHOZ PISTIKE!" -
#12330 "MERA JÓZSKÁÉKNAK IS VAN ILYEN ÜBERFASZA MEGAZÚMOS, OLYAN, HOGY ISZONYAT KÖZEL HOZZA A RÉSZLETEKET, NEKEM IS KELL!!" -
#12329 Mo-on a megpikszel számít, tökmindegy mennyi zsé van :-)))
(erre valahogy mindenkinek van pénze mostanság...) -
Lateralus #12328 Nem vagyok marketinges.
Vagy úgy kezdik, vagy nem.
Esetleg úgy, hogy "ennyi pénzem van, mi fér bele ?" -
#12327 "Ezt a vásárlók beveszik. Mindent bevesznek, ahogy a Canon hülyeségeit, úgy a Nikonét is. :) "
igen ám, de az enduser-ek még mindig úgy kezdik a vásárlást, hogy:
"egy X megpikszeles fényképezőgépet szeretnék..." -
Lateralus #12326 Másodiknak is kell lennie valakinek. Amúgy igen sikeres volt a D70 és még a 350D mellett is megállja helyét. Nem biztos, hogy olyan rossz marketing ez, amit most csináltak a Nikonék. Egyszerűen szétbontották a D70-et két típusra. Akinek olcsó gép kell, annak még olcsóbban tudják ajánlani a D50-et, olcsó optikákkal, akinek a D70 tulajdonságai, annak ott a D70s, pár új szolgáltatással, amik csak mutatóban jók, de új gépként tudják eladni. Ezt a vásárlók beveszik. Mindent bevesznek, ahogy a Canon hülyeségeit, úgy a Nikonét is. :)
A D70-es tulajok meg örülnek az új firmwarenek, ami az ő gépüket is kicsit felturbózza. Ellentétben a Canonnal, aki általában csak a hibákat javítja firmware-el. Ja most újat dobott kis a 20D-hez, hogy felkészítse WiFi-re, de csak azért, hogy megvehesd hozzá az 1000 dolláros WiFi cuccost.
Így is a Canon-Nikon páros viszi a DSLR piac kb.90%-át. A maradékon osztozik a többi gyártó. -
akos #12325 Énizs... -
G_ArchAngel #12324 majd jön:)
de lehet D75 lesz a neve:)
engem nem érdekel, kenonos vagyok:) -
akos #12323 Hunóz?? -
G_ArchAngel #12322 vagy kész van már a D80 és megfelelő pillanatban vetik be:)
ugyebár a belépőszintű dSLR piacon a 300D volt a legkelendőbb, de csak Európában!
a világszerte a D70 hozta jobban az eredményeket, és ha jól emlékszem a szakma díjai közül is többet söpört be... -
akos #12321 Hát igen... elég wrong. Hiszen ennyire minimális különbségek végett senki nem érzi arra ösztönözve magát, hogy cseréljen..
Nagyon úgy tűnik nekem a dolog, hogy a Nikon kicsit lemaradt a Canon mögött és most, hogy a 350 kijött - illetve a Canon vérfrissített a kompaktok terén is elég intenzíven, gyorsan válaszolni kellett rá valamivel. -
#12320 WRONG marketing, you mean? -
#12319 marketing, you know... -
#12318 Akkor viszont: minek dobják piacra a D70s-t???
4 olyan tulajdonság miatt ami TÉNYLEGESEN nem ad semmi pluszt az "új gép"... -
#12317 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :-DDDDD -
#12316 Na ezaz... :-D -
Lateralus #12315 Ha felteszed a D70-re a firmware-t, akkor ezekben jobb a D70s:
Kicsit nagyobb LCD (1,8"-2")
Vezetékes kioldó lehetőség
Erősebb akksi
Kisebb töltő -
Lateralus #12314 http://www.sg.hu/cikkek/36615 -
#12313 A gyártó 7 apró különbséget rejtett el a masinák között, a helyes megfejtők... -
#12312 ezt nem ertem ... ezek miben is kulonboznek? ^.^ -
#12311 mert ha nem ok adjak ki akkor valaki mas ... (lasd Wasia ^.^) -
#12310 Azt viszont képtelen vagyok megérteni, miért adnak ki a D70-hez firmware frissítést ami a legtöbb újítást tartalmazza amit a D70s kapott....
link -
#12309 HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Végre lehet kapni három majdnem TÖKUGYANOLYAN NIKON DSLR-t!!!! :-)))
link -
G_ArchAngel #12308 Ja, és ajánlom a FotóArt magazin legújabb számából olvassátok el Máté Bence cikkét, arról, hogy miért is jó eldobni egy EOS 1v-t egy EOS300D-ért...
Minden elismerésem a srác fotóié (bár érdekes történeteket már hallottam róla, de lehet csak irigyei terjesztik), de hogy így állni hozzá a diára való fotózáshoz?
Meghogy azért vált digitálisra (ráadásul 300D-re), mert nincs pénze előhívatni?...
Most jöttem le a fáról, mégsem hiszem el:) -
G_ArchAngel #12307 Ellenben az NGC-n láttam többször olyan sorozatot, ami a társaság fotósait mutatja be munka közben:
Itt arról van szó, hogy kell lessátrat építeni, hogyan kell kezelni a vadonélő állatokat, hogyan viszonyoljunk a környezethez.
Vagy dokumentum fotósokat, hogy miként kell úgy fotózni embereket, hogy ne zavarjuk Őket a tevékenységünkkel és szívesen álljanak a lencsénk elé.
Csak azt sajnáltam, hogy csak 3 részt láttam belőle - remélem majd ismétlik később is...
Természetesen itt nem érdemes nézni a gépeket, mert Ők megérdemlik amit használnak - persze a részek előtt és után orrba-szájba ment a "kenoneoszszríhádríddíeszeler" reklám:)