48078
-
Cat #12386 Megnyitotta kapuit a XXIII. Magyar Sajtófotó-kiállítás
A kiállítás keretein belül, az előző évek hagyományait követve a National Geographic kísérő kiállítást nyitott „A meglesett pillanat” címmel. A megnyitón Papp Gábor ,a National Geographic főszerkesztője köszöntötte a résztvevőket. A Sanoma immár negyedik alkalommal támogatja a Sajtófotó-kiállítást. A támogatáson keresztül kíván a kiadó hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar fotóművészek legjobbjai tehetségüket és kreativitásukat új, a sajtótermékektől eltérő keretek között mutassák be a nagyközönségnek. A kiállítás támogatásán túl a Sanoma Budapest két kategóriában – Természet és környezet, Társadalomábrázolás – különdíjakkal is jutalmazta a fotóművészeket.
A Sanoma Budapest Kiadói Rt. kiadványaiba évente mintegy kétszázezer fotó készül, amelyek nagyban hozzájárulnak a lapok színvonalához és sikeréhez. Különösen igaz ez a 2003 márciusában már magyar nyelven is megjelent National Geographic magazin esetében, amely méltán híres különleges, kiváló minőségű fotóiról.
A XXIII. Sajtófotó-kiállítás keretéhez igazodva a National Geographic az elmúlt egy év cikkeiből készített egy olyan válogatást, amely a magazin legjellegzetesebb témaköreit felvillantva kíván keresztmetszetet adni a világ legismertebb és legelterjedtebb – ma már 26 nyelven és mintegy 10 millió példányban megjelenő - ismeretterjesztő magazinjáról. -
G_ArchAngel #12385 Mintha Te nem 350D-re gyúrnál! :DDD -
akos #12384 Mert sznob vagy :DD :-P -
#12383 TUDOM, hogy nem vettem szart, ha a világ többezer profi fotósának megteszi a sima 300D akkor nekem miért ne tenné mag a 350D?? :-)) -
#12382 ÍÍÍGY VAN :-DDDDDDD -
G_ArchAngel #12381 ezzel nyugtatta magát, hogy nem vett szart:))) -
Lateralus #12380 125-130 ezer -
#12379 Jah, egyél szart, több milliárd légy nem tévedhet! :DDDD -
#12378 az még elviselhető. -
G_ArchAngel #12377 ennyi hülye nem tévedhet, mondom én hogy eoszdidzsitáleselert a népnek:) -
#12376 Ez a táblázat azért elárul egy-smást...
most popular... -
G_ArchAngel #12375 szerintem a 350D vázának a 90%-a körüli árra lesz belőve... -
akos #12374 600 euro körülre tippelem. -
#12373 Canon Powershot S2 IS kb mennyi lesz szerintetek? -
#12372 Minolta Z3, Z5
Canon S1 IS, S2 IS
Panasonic F valahányasok
Ne dőlj be a reklámnak, minden helyzetben képtelenek a remegést kompenzálni, de tele állásban, a kitámasztott kéz remegését jól kompenzálják.
-
#12371 Melyik aza a gép, amely rendelkezik 8-10x-es zoom-al, és van benne képstabilizátor(amúgy ezek hatékonyak, tényleg kompenzálják a remegő kezet)?
És lehetőleg minél olcsóbb legyen... -
#12370 Nekem nem megy -
#12369 Try this:
part 1
part 2
part 3 -
#12368 Csak magyar jó? -
#12367 Én is szép képeket láttam ezzel készítve, de használni nem használnám...
Inkább egy Fuji vagy Minolta hajszárító... -
akos #12366 Az tuti, hogy a prezinek ilyen gépe van... kérdés, hogy kapott-e hozzá rendes manuált, és van-e akkora mákom, hogy nem papíralapú. -
akos #12365 Azért szerintem ennyire nem rossz a helyzet...
Elég yo kis kütyü. Szép képeket láttam - amik vele készültek.
Illetve az elődjével, ofkoz. -
#12364 Tán Prezinek akad, asszem neki ilyene van... -
#12363 Nnna, várható volt.
Ez a gép addig jó amíg kézbe nem fogod. Súlya nincs, gagyi műanyag, a TFT-je meg picsányi, egyes kvarcórának nagyobb van... -
akos #12362 Addig is...
Ps A75-höz van valakinek magyar manual? A teljes. Nem csak az a kivonatos vacak, amit az Edigital-ben adtak hozzá. -
G_ArchAngel #12361 helyes! 350D-t a népnek! -
akos #12360 Nájszos... de inkább gyűjtök tovább a 350-re :)) -
G_ArchAngel #12359 Canon S2 IS
-
#12358 Jááá, király könyv, a nefotozz.hu ajánlásával!!! ;-))) -
G_ArchAngel #12357 jó könyv, a fotók mellett benne vannak a beállítások is, még anno egy éve ajánlgattam itt, sok kincs volt akkor, de láttam nemrég akcióban a Libriben... -
#12356 fater az egyik betegtől kapta ezt a könyvet:
remélem a köv balesete után gépet is küld hozzá -
G_ArchAngel #12355 nálunk van egy jó kis "könyvtár" (by Bajor), ahol helyes életképeket lehetne csinálni, csak nem merek oda bemenni - K.O.ccintós a neve:) -
Cat #12354 ötleteket szerezni ott van rakat fotógyüjtemény, pl. photos.com, beütni hogy wine, és nézegetni. -
G_ArchAngel #12353 egyébként sok ötletem lenne, igazából érdekes a dolog, de most olyan szinten vagyok csóró, hogy nem tudok venni filmet sem...:(
pedig de jó ötleteim vannak - egy fröccsért privátban elárulom:PPP -
#12352 na, akkor ez nem a te pályázatod. pont.
-
G_ArchAngel #12351 tavaly sem a fotózás jutott eszemne a szőlőről:)))
ha nem, hogy megint mennyire be****tunk:D -
#12350 figy, a tavalyi képek is jöhetnek ám, csak a feltételeknek feleljenek meg
-
Cat #12349 "nem akarok Freak lenni" -
#12348 uramisten -
G_ArchAngel #12347 csak példa, hogy az év ebben a szakaszában milyen állapotban van a bor...
nem akarok Freak lenni, nem kötekedni akartam