48078
-
OPM #13308 jáj, most jöttem csak rá, így hogy vettem lencsét már kellene valami normális tok/táska is a gépemhez, amiben tudom hordozni a tartozékokat (lencse, átalakító tubus, +elemek, +memóriakártya)
Esetleg tudnátok ajánlani valamilyet? -
#13307 Beza. Fél áfát még meg tudnám bulizni.. -
G_ArchAngel #13306 ez akkor jó buisness, ha megbulizod, hogy nettó áron kapjad a gépet... -
#13305 Bár az áfa 60 rugó...
Nem éri meg mégse :-) -
#13304 Vazzeg.
Optiformban 50-ért adják simán a grip-et mert akkor ahiánycikk (már ha nekik is éppen jut)
Edigital-ban nincs.
Ezek meg 250 nettóért adják a vázzal + 2 obival...
Esküszöm megveszem az egészet és eladom a gépet a 18-55-tel valakinek. Még ha 40-50 rugóval kevesebbért is adom, akkor is ingyen van egy -szar- 55-200 obim + markolatom... -
G_ArchAngel #13303 AV-Planet
EOS 350D + EF18-55 + EF55-200-as objektívvel + BG-E3 grip
nettó ár: 247.992.-Ft
ez a hülyének is lassan megéri... -
#13302 " Nem kell tehát ujj- és csuklópróbáló mozdulatokat véghezvinni egy-egy beállítás gyors megváltoztatásához, s a gyakran használt funkciók eléréséhez a menü behívása sem szükséges."
Na ezek se használták még a gépet, az tuti... :-)
-
G_ArchAngel #13301 Csámcsognivaló Senor Blasta-nak:) -
#13300 felülről úgy néz ki, mint egy dslr :) -
#13299 Az tuti.
Na megyek cikket írni... :-) -
G_ArchAngel #13298 viszont az ára szerintem közelebb lesz a 300k-hoz, mint a 200-hoz... -
#13297 És nem uccs sorban, az obi fényereje F2.2-F4.6!!!!
(ezek után tuti, iszonyat zajos és CA-s képeket kell csináljon! :-))) Alig várom, hogy leteszteljem :-D) -
G_ArchAngel #13296 pont a Samsung-tól?
ők azok az állatok, akik Korában kiadták a 7 megapixeles telefonjukat, 3× optikai zoom-mal...
-
#13295 (ménem erre cseréltem le az A2-t, ejjjjjj) -
akos #13294 Úgy látszik, Samsungék a mobiltelefon piac után, most a digitális fényképezőkén szeretne néhány pozíciót javítani... Yol nyomják. -
#13293 "Image sizes: 3264 x 1840 (16:9)"
gondoltak a szélesvásznú notebook tulajokra is :-)))) -
#13292 nagy LCD, nagy zoomátfogás,
tuti befutó :)
-
#13291 Hát ez a kamera most jól falhozvágja a bridge piacot szvsz.
RÁADÁSUL PONT A SAMSUNG-tól, hihetetlen... -
#13290 Neeeeeeem, a ST-nek van ma züledézsnabja!!!!! :-) -
#13289 Fene tudja, még nem láttam ekkora tft-t munka közben.
Viszont felülről és van keresőkép, tehát nagyformátumú gépek módjára felülről belekukkantva is fotózhatunk.
(de ez gondolom csak reklámfogás) -
akos #13288 Van, amikor elkerülhetetlen... Ha buzierős a nap, és semmit nem látsz az lcd-ből, vagy ha épp falhoz paszírozva kell fényképezned és annyira szűk a hely, hogy nem tudod kitartani a gépet... -
#13287 dedurva :D -
#13286 Boldog születésnapot agfa. -.- -
G_ArchAngel #13285 őszintén, akinek ilyen kijelző van a gépe hátulján, az belefog nézni a keresőbe?
szerintem nem... -
#13284 Nem feltétlenül. Nem piszkítod össze orrváladékkal meg nyállal azt a szép projektort :-) -
G_ArchAngel #13283 a keresője elég szar helyen van...
de DVD-t lehet rajta nézni:DDDDD -
#13282 EZ ASSZEM NO COMMENT!!!!!!!!
"The Pro815 is equipped with a 15X optical zoom with a focal length of 28-420mm(35mm equivalent), this means you can shoot from wide angle to telephoto with one lens. Normally it is not possible to incorporate both 28mm wide-angle and 420mm tele-zoom capabilities in an average high-end camera, since they generally, only come with a 7-8X zoom.
Another feature of the Pro815 is that it has the world's largest 3.5" TFT LCD used in a digital camera. Conventional high-end or SLR cameras use a relatively small 1.8-2.0" LCD and the screen does not show the shot at the point of taking the picture for SLR." -
#13281 LOL! Beállításoknál! -
#13280 Azért az is elég jó:)
Valóban megnyugodtam, ezek szerint az hogy három naponta kétszer veszektele-törlömle a kártyát egy éve óta, az még nagyon nem jelent elhasználódást. -
#13279 hogy lehet a logot berakni? köszi -
#13278 Lehet, hogy kevertem a kodakot a sony-val, igaz...
-
#13277 Tegnap raktam a Samsungomba 512 megás kártyuszt
Többezer kép ráfér így, ráadásul a videók is hosszabbak lehetnek...
Szerintetek hogy bírja egy újabb Samsung(Digimax a63) ha pl. erős hangot
kéne felvennie pl. koncert? -
Lateralus #13276 Úgy tudom Sony van a Nikonban, ugyanaza 6 megapixeles Sony érzékelő, mint pl. a Pentax és a Konica-Minolta gépekben. A KM D7 pedig zajban minden hasonló Canonnál jobb eredményt ad.
http://www.dpreview.com/reviews/konicaminolta7d/page18.asp -
#13275 persze ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a D70, csak szvsz a canon jobb érzékelőket gyárt mint a kodak -
#13274 Én úgy tapasztaltam (1 napos használat után) hogy zajosabb a Canon CMOS-ainál. -
Lateralus #13273 Mi a baj a D70 érzékelőjével ?
-
#13272 Ez alatt a szintre felhozás alatt egyébként a szenzorra gondoltam. (mert a vázzal + optikákkal eddig sem volt semmi gond) A D2X Cmosa végre méltó vetélytársa az Eos MKII-ének.
Ugyanezt a fejlődést szeretném látni a D70 utódjában :) -
Lateralus #13271 A D2X a pont a D50 "felhozása" :)
Az árát is felhozta a Nikon. -
Lateralus #13270 10000 írás-törlés ciklust hallottam valahol. -
#13269 "It's fair to say that with the D2X Nikon are well and truly 'back', a killer combination of the superb D2 body, a high resolution CMOS sensor and the added bonus of high speed shooting when you need it. What can I say? The ratio of Pros to Cons really sums up my whole feeling for the D2X, it's exactly what we expect Nikon to produce, a solid robust high performance digital SLR with superb image quality, build quality and a confidence inspiring sense of presence. You know, I may well buy one myself!"
Nincs valakinek 5000 ejrója kölcsön?