48078
-
#13348 mi akülömbség aCompactFlash Type I és Type II között? -
#13347 áhá, köszi! -
Lateralus #13346 Cserélhető objektíves kategóriánál nem cm-ben mérik a "makrót" hanem leképezési arányban, vagy nagyításban. Mivel pl. egy 300mm-es teleobjektívnél fura lenne azt mondani, hogy 1,5 méter a "makrója", mer annak a makróhoz nincs sok köze.
Amit te kérdezel az gondolom a közelpont és az 28 cm itt. -
#13345 Canon EOS 300D + EF-S 18-55mm objektívvel mennyi a makroja? (cm) -
G_ArchAngel #13344 én szerencsére megúsztam a személyeskedéseket, de volt egy időszak (lehet még tart), mikor anarchia szerűen működött az az oldal és hozzá csatolt fórum...
Legjobban akkor járt az ember, ha semleges maradt és nem avatkozott be a "helyi menők" és a Birdie-gyalázók szóváltásaiba...
Sajnsos az értékelési rendszer is borzasztóan rossz, ami miatt páran vérigsértődtek, míg másokat a "klánjuk" az égbe emelt, néha jogtalanul... -
G_ArchAngel #13343 én nem csak arra a cikkre gondoltam... -
#13342 olvass bele a faq-ba! ;) -
OPM #13341 pedig a címből egyértelműen arra lehet következtetni :)
de ha megfigyeltétek, mostanában egyre több igényes kép kerül a fotozz-ra -
#13340 Köszönjük szépen! ;-)
Azt tudni kell, hogy a névválasztás NEM a fotozz-hu minőségére vagy tartalmára utal, nem a fotozz.hu ellentábora vagyunk. -
#13339 Így igaz ;-) -
#13338 Nem nem.
Én csak linkeltem a cikket, a túrát, a cikket és a fotókat egyes egyedül Yeltzin alkotta! (a képek pedig 300D-vel készültek) ;-) -
akos #13337 Miért? Mi a gáz a fotózz.hu-val?
[Nem tudja] -
G_ArchAngel #13336 egyébként tök mindegy, én büszke vagyok a srácokra, bár semmi közöm hozzájuk, de nekem ők a lázadók a Sötét "Fotózz.hu" Birodalom mélyén...:) -
#13335 énkérekelnézést -
G_ArchAngel #13334 én úgy tudtam, hogy a két "túra alkönyvtárban" lévő képek egy része Blastáé...
(az aláírások ezt támasztják alá) -
#13333 bazzee hogy milyen iszonyat trehány emberek vannak, 635-ösö kamerához 735-ös garpapír (természetesen nincs kitöltve) a vevő meg örjöng, feljelent mindenkit, engem meg nem hagy dolgozni, mint ha az én hibám lenne hogy annyi agya nincs hogy tesco-ban nem szabad ilyeneket venni. -
#13332 Szerintem EOS300D, mivel ezek Yeltzin képei. -
Lateralus #13331 Szerintem 600*400-as webképekről két dolog állapítható meg. A fotós rátermettsége és a kép számítógépes utófeldolgozásának minősége.
Ekkora (feldolgozott) képek a gép képességeire, színeire, az objektív képességeire, a gépi képfeldolgozásra vonatkozóan csak részleteiben tartalmaznak információt. -
Darkboy #13330 Hi!
Én ma megyek egy Kodak CX7330-ért, sztem megéri érte 22990 Ft-ot kifizetni... Electroworldben veszem.
link: ITTEN :D
info: AZ MEG ITTEN :D -
akos #13329 -
G_ArchAngel #13328 nagyon szép képek, ha tényleg ilyen színei vannak az EOS 350D-nek, és nem olyan lágyak, mint a 10D-nek és D30-nak, akkor jövő héten veszek is... -
#13327 Ű, vazz, üzenem Borisznak, hogy le a kalappal a lódarazsas hőstettekért! Tökös fiju, és jól ráérzett! :D
A barna rétihéja viszont egerészölyv. ;o)
-
OPM #13326 "Fotók és szöveg: Yeltzin" -
#13325 Szépek!
Egy tanács: legközelebb deríts egy kicsit a vakun (beépített vaku elé pl papírdarabka) -
OPM #13324
első szarvasbogaras kép rulz! -
#13323 Önreklám
Egy kis makro-túra -
#13322 RAW támogatás alapból a windowsban -
#13321 kitobi, ne várjunk mást tőle -
G_ArchAngel #13320 az a baj a két kit-obival, hogy akiknek van vele tapasztalatuk, azok nagyon szídják... -
akos #13319 Egyre jobban fáj a szívem a 350D után... Nyüsz.
:) -
OPM #13318 hát ja, mostanában nem igen lesz időm felmenni bp-re...
remélem neten is találok valami jót -
#13317 én pici Loewpro-t vettem anno kb 3-4 ezerért, ebbe csak a gép fér bele
cca. 2x annyiért kapsz olyat, amibe más is elfér -
G_ArchAngel #13316 az Opiform oldalán találsz Tamrac árlistát és képeket, lehet ott is van olyan, ami megfelel -
G_ArchAngel #13315 aha, a Hama-Samsonite ebben a kategóriában mozog, de ha látsz kicsit jobbat 7000-éert akkor inkább ne sajnáld a pénzt, ha az vízállóbbnak tűnik... -
OPM #13314 hmm, vállraakasztható tényleg jól hangzik
és szerinted ilyen áron találok is? -
G_ArchAngel #13313 a legjobb az ami vállra akasztható, de van övbújtatója is...
ebben igazán csak magadra számíthatsz, elmész pl. a Mamutba, és végignézed: Porst, Fuji, Kodak, Saturn, ExtremeDigital... -
OPM #13312 az övtáskákért nem igazán vagyok oda :( bár lehet tényleg praktikusabb lenne
itt nézegetem most, mik vannak
5e-nél semmiképp sem akarok többet kiadni rá... -
G_ArchAngel #13311 Tamrac -
G_ArchAngel #13310 Lowepro -
G_ArchAngel #13309 én egy kis kompakt géphez, tartozékokhoz lehet megpróbálnék egy testesebb fotós övtáskát beszerezni - gyorsabban lehet kezelni a kiegészítőket, és kevésbé zavar a mozgásban, túrázásnál egy hátizsák is elfér az ember hátán...