48078
-
#13428 szal értitek a lényeget, 200k-ból inkább igazi fényképező gyártótól vennék gépet. -
#13427 nyomtatót/multi gépet adtam el jópárat, nem jöttek vissza, és nem 1-2 éve csinálják őket. -
#13426 Viszont a Canon is gyárt fénymásolót, nyomtatót, faxot, telefont, és még ki tudja miket :-))) -
#13425 én most azokról a dolgokról beszéltem amik átmentek a kezem alatt. -
G_ArchAngel #13424 van ismerősöm, aki a Sonyról és a Panasonicról mondja ugyanezt, ellenben az LG eszközei meg hibátlanok...
senkibe ne bízz, ifjú padavan:P -
G_ArchAngel #13423 miért gáz, ha egy cégnek szélesebb fejlesztési palettája van - ez előny is lehet a több területen megszerzett tapasztalat miatt... -
#13422 Samsung winyók qrvajók, decemberben 10 optikai meghajtóból 11 ment vissza mert sz@r volt, nyomtató dettó, Tv-jük jó a DVD hulladék, szal érted mi a bajom vele. -
#13421 Canon nem gyárt hűtőt/klímát/stb..... -
G_ArchAngel #13420 akkor a Sony, Canon, Nikon, Epson, Minolta, stb.-ben sem bízol? -
#13419 akkor se bízok az ilyen gyártsunk mindent cégekben -
#13418 Testvíremnek is samsung kompaktja van, köze nincs a HP-hoz... -
G_ArchAngel #13417 semmi gáz nincs a Samsung kompaktokkal, a tesóm kanja is azzal kattngat és tök korrekt gép, szép képekkel... -
#13416 samsung-nak mi köze a fényképezőgépekhez? ez is olyan jó lesz mint a HP-ék? -
G_ArchAngel #13415 szvsz, míg nem jelenik meg más, addig új királya van a kompakt (bridge) gépeknek... -
#13414 Egy dolog nagyon tetszik rajta (ilyet a kategóriájában nem láttam más gépen): az objektívjén az oldszkúl zomm-állító gyűrű. -
G_ArchAngel #13413 illik egy jó állványt venni, már komolyabb hobby-fotósoknak is, de én jobban szeretem a szabadságot - az állvány túlzottan statikussá teszi a fotózást, nehezebb vele látószögeket gyorsan váltani... -
#13412 Én nem a 90es évek végén gyártott műanyag SLR-ekre gondolok (pl. Nikon F80 és alatta, Canon 300v - vagy 3000v? - stb) hanem a régebbiekre, amik még (szinte) teljesen fémvázasak voltak.
De mind1, állvány kell és akkor tökmind1 milyen a gép :) -
G_ArchAngel #13411 kattints rá, olvasd el, és légy boldog, hogy csak 225e HUF lesz :))) -
#13410 Egyébként csak én látom úgy, hogy kicsit érdekesen áll rajta ez a vaku? -
G_ArchAngel #13409 persze, egyetértek veled, de egy kis gyakorlással meglehet fogni bármilyen kompakt gépet is - egyszerűen figyelni kell a helyes, moszdulatlan tartásra és a légzésre...
nehogy azt hidd, hogy az analóg 300X nehéz gép - az objektív teszi azzá, pl. a Sigma 15-30-as nagylátószögű zoom objektíve 615g... -
#13408 Most ezzel mit kezdjek? :D -
G_ArchAngel #13407
-
#13406 Jajj, kössél még bele :D
Félkilós bsz (többet nem akarom leírni a belépőszintűt :D) dslr-re rájön a félkilós obi igen, de az rájön a régebbi gépekre is.
És mi van, ha egy fix alap vagy nagylátó obival fotózol? Azok nem olyan nehezek :)
Azt azért ugye te sem akarod letagadni, hogy egy 10 éves filmes Canonnal/Nikonnal sokkal könnyebb kitartani a lassabb időket, mint egy bsz dslr-el :) Nagyobb súly->nagyobb a tehetetlensége->kevésbé mozdítja be az emberi kéz kis remegő mozgása :) -
#13405 Inkább azt se gyártson mert szinte az össze ótvar fostalicska a tartóságukról, megbízhatóságukról és afennen hírdetett takarékosságukról nem is beszélve, szóval a HP húzzon vissza orvosi műszereket gyártani meg Linux servert mert azt még talán tud -
#13404 HP gyártson nyomtatót, azt legalább tud (vagyis inkább tudott) -
#13403 szintén ajánlott -
#13402 ajánlott -
#13401 max 50000 -
#13400 MEnnyit szánsz rá? -
#13399 Oke mondj 1-2-ot, de ne sony legyen -
#13398 HA rám hallgatsz, veszel egy jó Canont. NEkem van egy ősrégi Canon A40-em (Elég öreg darab, 2Mpx-es) De néztem egy-két gépet mellette, amik ismerősök birtokában vannak (3-4-5Mpx-esek)Bármelyiket bármikor lealázza! -
#13397 Pedig de. Kalap kaki.
HP tudású gépet vásárolhatsz HP árban, felesleges HP-re pénzt kidobni. -
#13396 ÁR/érték arányban nem olyan rossz?
NEm tom, de én nem adnék ki pénzt egy kupac sz@rért! -
#13395 Majd Punker megmondja, hogy milyen "jó" is egy HP! Őt csak nem fogják moderálni a káromkodás miatt!:D -
#13394 Ar ertek aranyban azert nem olyan rossz, csak nincs detail a kepeben. -
#13393 HP=nem fényképezőgép
Nézz mást, ugyan ebben az árban találsz Canont, Minoltát, Fujit, Kodakot akár. -
#13392 Nektek mi a véleményetek a HP-k rol? Erdemes lesz várni az uj X17/X18 generaciora, vagy azoknak is olyan ,,erdekes" kepuk lesz? -
#13391 NEkem megvan. TEccik! -
#13390 Köszönjük a reklámtot! Fizetni nem tudunk érte! ;-) -
OPM #13389 nefotozz(.hu)!