48078
-
akos #13628 Sziasz gyerek...
Klikk a banner alatti (gyk. kékkel írt... gykk. "Majdnem minden, amit tudni akarsz a digitális fényképezőgépekről, de nem merted megkérdezni." és "Fenyő, bejgli, megapixel - karácsonyi tippkupac" című) linkekre... és olvasgass.
-
#13627 Sziaszttok gyerekek!
Azt szeretném kérdezni hogy ha szeretnék venni digi'fénykép'gépet akkor mire figyeljek oda ill. mi a fontos egy gépnél??
Ja és Ti mit ajánlanátok???
előre is köszi. -
#13626 Ehhh, csokkek. -
#13625 LOL -
#13624 Szánalom
Komolyan mondom, ez a cikk totál nevetséges. Úgy látszik hogy ez a két srác nagyon el akart jutni Monacoba, mert még soha nem jártak ott. A probléma csak az, hogy szerintem még életükben nem tartottak DSLR-t a kezükben, ezért a cikket rizsával töltötték fel.
Amikor ezt olvastam legszívesebben ordítottam volna:
"Másnap persze szikrázó napsütésre ébredtünk, így az indulás előtt elrohantunk még egy kölcsön kapott D50-essel a városba fotózni. A kapkodás persze meghozta az eredményét: sikerült az összes napsütéses fotót magas érzékenységre állított géppel elkészíteni, így ezek a felvételek megint csak nem tudják bemutatni a D50 valódi képességeit."
Jó lenne ha a Digicam hozzáértő embereket küldene külföldi géptesztekre, nem unokatestvéreket... -
#13623 bár ha belegondolok ezt még decemberben igérték, szal nem siették el a kiszállítást :) -
#13622 el kell adnom eg yilyen 8500-ös fotonyomtatót, kiváncsi vagyok rá :) -
#13621 ááááááá Canon qrvanagy plakátot hozott ki is rakták, HP bekaphatja -
FFX #13620 ok már rájöttem bocs mindenki -
FFX #13619 Sziasztok!
Ma sikerült megvennem egy pana dmc-lz1 -et. Már csináltam vele pár képet de most azt írja ki hogy: "this memory card is protected". Így nem sokra megyek vele :(
Hogy lehet ezt feloldani? -
#13618 -
akos #13617 Kettőt? Minek...? -
#13616 Nembaj. Azé én veszek ....KETTÖT! -
#13615 Szvsz: hogy ha NETÁN eccer lesz olyan teleobid, hogy lessátrazz vagy egy fél napot ülj egy vadlesen AKKOR sem számít túlzottan ez az idő, mert akkor meg kikapcsolod, hogy készenlétbe mennyen (ha nem, hát így jártál). :-))) -
#13614 ...nameg nem is voltunk "józan" állapotban :-DDDD -
#13613 Sztem ez hülyeség, de Te tudod :-) Eddig tán egyszer múlt, akkor ott voltam (özike az úton előttünk) de sztem azt a 350D-vel se tudtam volna lekapni. (beállítások, fókusz, stb...) -
akos #13612 Szokásos duma...
megkímélt állapot, karcmentes objektív... ír pár sort a vakuról is... meg hogy a fentieken kívül (ti. vaku és objektív) jár a géppel együtt minden gyári tartozéka is, szoftverek, adatkábel, akkuk, hálózati csatl. német leírás, photoshop stb stb. -
Lateralus #13611 Lopottért sok :)
De ezek még licit alatt vannak, nem ?
-
#13610 én is hasonlóra számítok
addig meg elvegetálok a kompaktommal :)
-
akos #13609 Figyelem!!!!!
Az árut tegnap ellopták (hihetetlen, de igaz)
Több ajánlatot nem kérek!!!! -
#13608 fordícss rossz a dajcsom...:)
ésez? -
akos #13607 Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Artikel leider Gerstern Gestollen(Unglaublich aber echt)
Nicht Mehr Bitten!!!!!!!!!!!!!!!
:DD Ciki... -
Lateralus #13606 Addigra biztos olcsóbb lesz a 20D.
Karácsonyra az olcsóbb helyeken 250-260 körül tippelem. -
#13605 Ez igy reális egy 10d váznak? izéé
50 ropi ehh
10d -
G_ArchAngel #13604 mire kijön a 30D? :) -
#13603 kösz!
mindenesetre van fél évem ezen elgondolkodni -
Lateralus #13602 Nekem ez is magasan több, mint amit kihasználok (a D30 is az volt). -
Lateralus #13601 Elméletben múlhat rajta, de gyakorlatban szerintem több múlik azon, hogy a fotós időben felismerje, hogy az adott szituáció fotózásra érdemes, a gépért nyúljon (legyen az akár az oldalán, bekapcsolva) és lőjjön, mint ez a 2mp. 2 másodpercet simán el lehet bambulni. De elméletileg mondom, múlhat rajta.
Viszont, ha pereg az akció, akkor amúgy is tüzelésre készen van a gép kézben és nem számít a bekapcsolási idő. Marketing.
A kártyára mentés viszont számíthat, mert pl. a 10D nem használja ki a gyorsabb kártyákat olyan mértékben, mint a 20D. Egy nagyobb sorozatnál 5-10 másodperces különbségek is lehetnek. Akcióra jobb a 20D. A sorozat is 5 kép/mp 23 JPG képig, a 10D-nél 3,3 kép/mp 9 JPG-ig.
Na, nem akarlak meggyőzni, hogy a 10D jobb, mert nem az nyilván.
Ha nem fontos az akciófotózás, vagy nem elsődleges (mert azért ezzel is lehet)akkor jobban megéri szerintem, mivel olcsóbb használtan és mellé kijön még egy jobb objektív.
-
#13600 ték -
#13599 akkor nem értem, miért volt ez gond egyik kollégánál, htx
-
Lateralus #13598 Ki lehet kapcsolni.
-
G_ArchAngel #13597 így belegondolva, én ilyennel nem is találkoztam...
utoljára a Panasonicnál szívtam meg vele...
Majd Blasta megnézi:) -
Lateralus #13596 Idők (DPreview, Canon CF kártyára):
10D (zárójelben a 20D értékei)
Bekapcsolás <--> készenlét: 2,3 (<0,3)
Készenlét <--> kikapcsolás: <0,1 (<0,3)
Kép megjelenítése (JPG): 1.8 (1.0)
Kép megjelenítése (RAW): 2,4 (1,3)
Kép léptetése (JPG): 2,2 (<0,5)
Kép léptetése (RAW): 1,6 (<0,5)
Kép kiírása kártyára (JPG): 2,2 (1,4 - gyors kártyával 0,7)
Kép kiírása kártyára (RAW): 5,4 (3,5 - gyors kártyával 1,7) -
#13595 akkor kérdezem, canon eos rendszereknél ki lehet kapcsolni ezt az opciót?
mert 602-nél nem
-
G_ArchAngel #13594 felesleges ilyenen vitázni, ez egy apró opció, aminek számodra nincs akkora jelentősége, mint egy nagyon jó objektívnek...:) -
G_ArchAngel #13593 na, az első alkalomnál, hogy magszívtad ezt az opciót, többet nem fogod bekapcsolni... -
#13592 van olyan, hogy x perc után kikapcsol, nem?
nalátod
-
G_ArchAngel #13591 ha fotózol kikapcsolod a gépet?:) -
#13590 most vázoljak egy helyzetet, hogy megértsd? :DDD
-
#13589 ez nálam fontos tényező
a gép meg nem a táskájában van, ha fotózok
és múlhat kép azon a 2 másodpercen