48078
-
#13750 Érdekes, emlékeztem, hogy volt róla szó, de arra nem, hogy ugyan ez a cikk volt. Örexem... :-D -
G_ArchAngel #13749 én linkeltem be kb. 1-1,5 hete... -
#13748 Ugyan ez a cikk, magyarul?
Nem hinném -
G_ArchAngel #13747 vótmá... -
#13746 Elfogult bagázs!
Én inkább azt mondom hogy Canon. -
#13745 ...ha a többi drága -
#13744 Esetleg Canon -
akos #13743 Canon Canon Canon... esetleg Nikon Coolpix. -
Darkboy #13742 hi! milyen fényképezőgépet ajánlotok 40E ft alatt? Családi fotózásra kellene! -
Lateralus #13741 Úgy tudom a Pana gépek optikái Leica tervezésűek és megfelelnek a német cég minőségi követelményeinek, de a Panasonic gyártja őket.
A Lumix feliratúak valószínűleg Panasonic gyártásúak és tervezésűek is. -
#13740 A Lumix Panasonic gépeknem nem Leica optikája van?
Eddig azt hittem, hogy minden Pana gépet Leica optikával gyártanak, de megnéztem az FX7-est, és az LZ1-est, ahol előbbinek az optikájához egyértelműen Leica van írva, míg az utóbbihoz Lumix. -
#13739 Ha lehet inkább a "divatcézár kefélőgép fotós"-t választanám ;-)))) -
Lateralus #13738 Mostantól a hátad mögött így csúfolunk :) -
#13737 CSak nekem ez tegnap óta tart! NEm tok leírni egy értelmes mondatot! Pl.: Tegnap MSN-en lassú kilégzés helytt lassú kivégzést írtam -
#13736 Néha én is véletlenül olyan f@sságokat tudok legépelni :-))) -
#13735 Csak tudnám, hogy hogy tuttam így elgépelni! -
#13734 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De hülye vok, bocs, Blasta!
Tehát, #13732: Balta=Blasta -
#13733 Balta???????
:-))))) -
#13732 Bocs Balta, ezt nem a tiédre akartam! -
#13731 Ha nincs pénzed, csinálj magadnak állványt! :DDD
1. Zárt vascső, egyik végére valami stabilizáló helyt, a másik végére megfelelő méretű csavarmenetet heggesztessz!
2. Hevederállvány: Szintén cavarmenet, de hozzá egy hevederszíjj (jó nagy hurokkal a végén) kapcsolódik. Jól meg kell mérni, hogy milyen hosszú legyen, mert fényképezéskor a heveder végére képzett hurokba bele kell majd lépned, így stabilizálhatog a gépet. Jó, ha állítható a heveder hossza! -
#13730 Ez azért nagy butaság ám.
Bármilyen fényképezőgéppel (ami tud kb. 15-30mp-es hosszú záridőt) lehet értékelhető éjszakai képeket csinálni állványról. -
#13729 Sorry, nekem pl. lövésem nincs arról a gépről és a tudásáról.
Nézz utána a hasonló kamerálnak itt -
#13728 Igen, az, hogy HP!
[sry, értelmes válasszal nem tud szolgálni] Talán próbáld meg kártyaolvasóval. -
#13727 hi...van egy HP gépem..na sazl az a gond hogy még a kezdetekkor simán fel tuttam tölteni róla a videókat de mosmár sehogy nem megy...amikor rádugom a gépre nem is jelzi hogy van a fényképezőgépen video...valaki tuggya mi a baj? -
#13726 Na gyerekek! Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy egy olyan gép kellene nekem mint amilyen egy Sony Cybershot DSC-P93 -as. Szóval ua.-okata a beállításokat tudja és 5MPX-eles legyen.
Melyik az ilyen gép??? (gondolom vmi profi keni ezeket a dolgokat, ezért kérdem)
előre is köszönöm -
#13725 nekem HP 435ösöm van, nagyon kezdö vagyok, de szerintem annak hálál mind1, hogy állvánnyal v annélkül -
#13724 ISo100-zal is lehet sötétben fotózni, csak állvány kell hozzá
Iso800 is attól függ mennyi a fény. Vak sötétben 1600-zal se csinálsz éles képet kézből... -
#13723 csalódóttan tértem haza, nem is gondoltam, hogy ISO 400al már sötétedéskor nem lehet fotózni...:(
Ha lenne gépem, ami bírja az ISO 800at, azzal mennék valamire? -
Lateralus #13722 Pedig csak digikompaktot használ.
Olympus C 4040, C5050, C5060, újabban pedig C8080 is. De a C4040 is a mai napig használatban van nála. Általában négy gépet használ, de van, hogy 6 db-ot. Mindet a fenti típusokból. -
#13721 Hasznos olvasnivaló -
obe #13720 na jo hát igy nem ér..ő a MAGNUM tagja, ide bekerülni nem semmi, biztos hogy nem csak kopaktot használ, már csak a koránál fogva sem, egy egész életmű kell hogy ide bejusson valaki.
Persze aki tud az kompaktal is tud, meg vegyük hozzá hogy éveket töltenek 1-1 témával, a világ számos helyén, szal idejük és pénzük is van rá hogy utazzanak..mázlisták.Ide nehezebb bekerülni mint a National-hoz.Ha meg tagja vagy bárhol publikálhatsz, a MAGNUM neve garancia a minőségre..aki ámulni akar:www.magnumphotos.com -
Lateralus #13719 Jó kis cikk egy különc riportfotósról, aki csak kompakt digiket használ a munkájához. Semmi DSLR !
Több rangos, nemzetközi fotópályázatot is megnyert már a képeivel és olyan lapokban jelennek meg fotói, mint a Vanity Fair, vagy a Newsweek.
link -
#13718 Igen, itthon nem hinnékm, hogy komolyabb szerzives javításokat meg tudnának csinálni. Így inkább lemondok a külföldi vásárlásról, esetleg Szlovákia, Ausztria lenne értelmes, de ott meg nem ismerek egyetlen webes áruházat sem, ha egyáltalán olcsóbb lenne! :( -
Lateralus #13717 Azaz csak kisebb javításokat végeznek itthon. Kiesik mondjuk egy gomb, kb.
Bármilyen fődarab drágább lesz az ár 60%-ánál.
Optika, érzékelő, panelcsere stb. -
#13716 No, megkérdeztem:
Elvileg a javításokat itthon is megcsinálják ingyen(garidőn belül), de ha cserélni kell, vagy a javítás költsége meghaladja a készülék árának 60%-át, akkr vissza kell menni az eladó helyre, és ott cserélik ki, itthon nem adhatnak helyette cserekészüléket. Nyilván lehet postázni is, csak az a vevő költsége. Így már nemis olyan jó a helyzet... :( -
Lateralus #13715 Hogy maradj-e aza anlógnál azt nem tudom, de pl az első összeállítással többet érsz. Ugyan a Sigma 70-200/2.8 egy nagyon jó optika, de a másik kettőt többet lehet használni. 24-113mm sokkal gyakoribb tartomány, mint a 113-320mm. Mondjuk úgy a szituk 85%-a lefedhető vele. -
G_ArchAngel #13714 persze, csak előtte nyugtasd meg magad egy hívással - a külföldi cégek úgy hallottam, hogy korrektek, csak ugye oda-vissza posta van, tehát jobb, ha a magyar képviselet is tud tenni az ügy érdekében...
amúgy meg azt mondom: soha ne legyen semmi baja, és akkor nem érdekes a garancia sem:) -
Lateralus #13713 Van egy olyan is, amikor anyukát két marcona fickó a lábánál fogva fejjel lefelé kilógatja a színházi balkonról, himbálják mint a harangnyelvet. Úgy csinál képet a színpadon felépő porontyról.
Természetesen ez is teljesen hiteles és életszerű helyzet. -
#13712 Aha, kösszi szépen! Szóval akkor megoldható ha rendelek vmelyik EU-s országból az Eu-s gari...
Esetleg, hogy így felcsillant a szemem, van valami "ajánlott" rendelős oldal, ahol korrekt áron lehet DigitGépeket rendelni EU-ból? -
G_ArchAngel #13711 EU-s garanciát kapsz, elvileg a Panasonic központban utána lehet érdeklődni, hogy miként érvényesítheted Magyarországon...
Tel: 06-1-382-6060