48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Stann
    Ilyen gépet megéri külföldről behozni/rendelni(Panasonic Lz1)?

Mert itthon br 80k, míg külföldi oldalakon 200-230$, vagyis 40.000 körüli. Ha EU-n belül veszem, akkor a garanciát itthon is intézhetem, vagy a vásárlás helyén kell?
  • G_ArchAngel #13709
    bikás-lovaglós...?
  • Blasta
    Nem a második az reptéren asszem.
    Harmadikról nem tok.
  • Hangianix
    En csak egyet. Mindegyik havas helyen jatszodott? (Itt levetkoztettek a fickot es ugy kellett kepet csinalnia).
  • G_ArchAngel #13706
    tételezzük fel az alábbi helyzetet (ez csak egy tébolyodott eszme szüleménye, nem a valóság):

van vkinek 400e forintja, és szeretne vásárolni egy 350D vázat, markolattal (200e), Sigma 15-30 EX DG 3.5-4.5 (100e), Sigma 24-70 EX DG Macro 2.8 (100e), Sigma 70-200 EX APO HSM 2.8 (200e) objektíveket, akkor milyen listát ajánlanátok neki:

350D + markolat + 15-30 + 24-70
    vagy
    350D + markolat + 70-200
    vagy
    24-70 + 70-200 + 15-30, és használja tovább az analóg gépeit....

Szóval?
  • Lateralus
    Háromfélét láttam.
    Nyertem !
  • Blasta
    Nem láttad? TV-ben agyba főbe ment.
    Kettőt is csináltak.
    Linket nem tudok sorry
  • Stann
    Linket nem tudtok a reklámhoz, mert mindenki azt emlegeti, én még nem láttam! :(
  • Blasta
    "a markolatos gépek nagyrésze jobbkezes."

szvsz az összes az :-)

Amúgy a kézből kitartás 6x zoommal: fény kérdése. Félhomály szobában még OIS-sel se lesz éles a kép, napsütésben, délben a szabadban több mint valószínű, hogy IS nélkül és jól sikerül :-)

(ezért is baromság pl. a Pana reklámja, mert abban a téli időben ahol a reklám játszódik olyan fényviszonyok vannak, hogy a fénymérő majdnem dob egy overflow-t a sok fehér fénytől, tán még ugrálva is éles képet lehetne csinálni IS nélkül 1/4000-rel :-DDDDD)
  • Stann
    Arra gondoltam, h. pl. egy képet kézből kitartva 6x-os Zoommal OIS-al és anélkül. Ebből már csak kivehető valami... Legalábbis és a Fuji S304-esen a 6x-os zoomot nem igazán tudtam kitartani, mondjuk lehet azért, mert balkezes vagyok, és a markolatos gépek nagyrésze jobbkezes.
  • Hangianix
    Meg Gronland turista forgalmat is fellenditette!!! (Tudom, nem ott "jatszodik" a reklam :D)
  • Blasta
    Hát ja, de a Pana reklámja tuti plusz xezer vásárlót hozott nekik...

• Hangianix
    Az enyhe remegesen segit, mondjuk ertelemszeruen nem a 3-4 cm-es kilengesen :D
  • Blasta
    Ugyanmár.
    Az OIS hatását nem olyan könnyű szemléltetni mint azt a reklámben teszik.
    Olyan hatást nem fogsz látni.
    Meg kell érteni, hogy a képstab. nem hivatott a remegő kezet 100%-ban kiegyenlíteni, csupán 2-3 blendével megrövidíti az expozíciós időt bezoom-olt optikával. Az pedig nem túl sok ám.
    De ha megnézed a lejjebb belinkelt S1 IS tesztet, abban mutatnak fotót stabilizátorral és anélkül...
  • Stann
    Hali!
    Én is ezt a gépet néztem, gyakorlatban milyen? Esetleg nem tudnál feltenni képeket képstabilizátorral és anélkül készülteket? Amúgy jó gép?
  • akos
    Azért ez sem biblia... meg nem is mindig teljesen frissek a listák.
    De tájékozódás céljára bőven jó... az itteni árakhoz képest eszeveszett eltérések már nem szoktak lenni.
  • ivjoe
    jah, rengeteg cég megjelenik ott, könnyű árakat összehasonlítani.
  • akos
    www.depo.hu
    Ha árat keresel - bármilyen témában, ez legyen az első... utána léphetsz tovább.
  • ivjoe
    ITT sokmindent megtalálsz!
  • Blasta
    Legalább annyi mint magad utánanézel...
  • Shortstop
    rendben, de egy számot baromi nehéz beírni igaz??
  • Giovanni Gatto
    Szívesen!
  • Blasta
  • Blasta
    Köszönjük szépen az S2 IS review-t!
  • Placebó
    Na OFF
    [CÚNYA FIJÚÚÚKA]
  • Placebó
    A Tescos kiszerelés nem érdekel....:)
  • Punkerwork
    5-ös csomagban.
  • Loál János #13683
    De van. -.-
    Laalee, Borg, Prezee szívesen adnak szerintem. -.-
  • Placebó
    Büntipontra gyúrok, de nem bírok elég rossz lenni...:) olyan nincs hogy büntipont saját kérésére? izé
  • Placebó
    Há most micsinájjak..:D Ez is a tehibád mert tehoztá ide te DÖG...:)
  • Giovanni Gatto
    Üdv Mindenki!

Eddig csak lelkes olvasója voltam a topicnak, nem szóltam hozzá, mert nem vagyok nagy penge, inkább csak nagyon lelkes nagyon amatőr:) Ám most úgy érzem, szólnom kell!

No1: Van már IS S2-vel full teszt: IS S2 Review

No2: A95 vs. C765: A Canon kompaktjait nem ismerem, de nekem Olympus C-770 UZ-m van, ami kisebb eltérésekkel (mpeg4 minőségű videó, nagyobb buffer, más vaku, külső vakupapucs) megegyezik a C-765-tel. Én kb. 8 hónapja használom a gépet és kizárólag jót mondhatok róla. (Egyébként a C-770 is már "csak" bruttó 90e.) Kifogástalan képminőség (szakértők mondták, de nekem is teccik), full manuális beállítások, jó aksi. Én csak ajánlani tudom! Ja, és a belinkelt oldalon van közös C-765 és 770 review is. Remélem segítettem!
  • Blasta
    Köhhömm, nézemám miket flémelsz a humoros képekben nep mint nap... :-))))
  • Blasta
    Azért annak a G5-nek igen komoly optikája van! Én még nem láttam G5-tel szar fotót, persze lehet, hogy csak azért mert keveset néztem :-)

Jó gép a G5, csak nem értem miért pakolták béna átnézetikeresős koczkavázba...
  • Blasta
    KECSEG!!!! :-)))))
  • BBird
    Rendben, köszönöm a tanácsod / tanácsotokat! :-)
  • G_ArchAngel #13675
    azért a céges G5-től nem estem hanyat, még mindig inkább a Pana FZ20...
  • Placebó
    Mér ez a topoik má olyan mintha Blasta audienciája lenne...:D
    [DE BÍRJA]
  • ivjoe
    The Boss! LÁL!:DDDDD
    CAnon jóak és kész!
  • Placebó
    The Boss
    [IMÁGGYA ILYENKOR..:)]
  • Blasta
    "A Canon alatt azt értettem, hogy árához képest a Powershot elég jónak hangzik, a manuális beállításokat tekintve, stb. Mások szerint is."

Szvsz nem hinném, hogy csalódnál egy Canon-ban.