48078
-
#4476 én egy workshopot csináltam végig, haszna éppen volt, de a lényeg ott is a gyakorlási lehetőség
a sulikkal az a baj, hogy fizikaórával kezdődik, és filmelőhívással végződik, gyakorlatilag csak digifotózni nem tanulsz meg :D
vegyél sok könyvet és fotózz sokat! -
#4475 "Meg látva arkangyal képeit, azért nem olyan meggyőző"
S602? -
Yoz #4474 Engem mostanában 1-2 hónapja egyre jobban érdekel a fotózás dolog, eddig még 1 db normal fényképezőm volt, úgy kaptam valamilyen alkalomra és azt is 1x használtam max. 2x. És nagyon gondolkodom valami sulin is...
Ti végeztetek ez irányba sulit, miet? -
#4473 azóta huszonhat másik pénznyelő tényezőre gondolok, hadd ne soroljam :D -
Madmaxx #4472 mindig hazaszökött? :) -
#4471 és amikor megvetted, már a kétszer drágábbra gondoltál:D -
Madmaxx #4470 én a canonban azért jobban bizok. Meg látva arkangyal képeit, azért nem olyan meggyőző. A Leicánál meg szerintem jobb a Canon optika. -
#4469 Geronimo: stimmel, de nagyjából az az 1 tulajdonsága (bár az igggencsak számít), amiben jobb a Canonnál (meg a macroja jobbnak tűnik 1 kicsit)
hmmm, meg megy rá külső vaku, viszont a sorozatfotó lehetősége sokkal gyengébb... (meg drágább is - nagyrészt a lencse miatt)
nekem all in all jobban tetszik a Canon :) -
Yoz #4468 -
#4467 :DDDDDDD -
#4466 meg kell oldani, hogy visszakapd az áfát, az sokat segít -
#4465 pedig ez egy ilyen móka :D
anno én is 150 körül kezdtem el nézelődni, és több mint a kétszereséért vettem gépet, közben az anyámat is eladtam kétszer :D -
#4464 De az FZ10-esnek Leica optikája van F2,8 35-420-ig végig!! És 12x-es zoom. Engem ezek győztek meg. -
#4463 tudtok linket osztrák cégekről, akik fotós dolgokkal foglakoznak, és tapasztalat is van velük?
-
Yoz #4462 147.375 Ft jó kis píz, ez egyenlőre szívenütött... -
#4461 bazzeg tegnap találtam egyet a kuka mellett, de nem vettem fel.... bazzzeeeeeeeeg -
#4460 nekem meg ha egy LEICA digilux 2-est! :DDD -
G_ArchAngel #4459 hál'sten én más szempontok miatt döntöttem a Pana' mellett:))) -
#4458 én tegnap rájöttem, hogy full meg vagyok elégedve a gépemmel, kivéve az optikai zoom, ami kevéske, tehát ha egy olcsó DCR-2020PRO-t találtok, akkor tessék szólni nekem! :)
-
#4457 nem, azt majd befestem én rúzsaszínre :o)
(és tudod, hogy nekem az elem fontos :D ) -
#4456 csupa igazán fontos paraméter :D
a színe már nem is lényeg? :D -
#4455 én inkább S1IS :) ceruzaelemes, CF kártyára dolgozik :) nekem ennyi elég, hogy a Panát beelőzze :)) -
#4454 Én is a Canon S1 IS-t néztem ki magamnak de aztán átpártoltam az FZ10-re. Persze mindezt csak gondolatban egyelőre. -
#4453 aztán lehet pici telekonvertert venni a Canonra, simán fogadja az ilyesmiket -
#4452 Canon A70 - felesleges az A75, a 32megás kártya és a plusz párezer pixel a kijelzőre nem éri meg a plusz pénzt. -
#4451 A Pana-ba milyen kártya kell?
Olcsó vagy drága? -
G_ArchAngel #4450 igen a Canon PowerShot S1 IS -re érdemes spórolni...:) -
#4449 mondom, a zoomot nagyon fontold meg, mert akkor kezd el majd hiányozni (ha nincs), amikor minden kibaszott fácán már 50 méterről kiszúr, és esélyed sem lesz lekapni őket -
#4448 Még a sólyom, ölyv, vércse is elmegy :) -
G_ArchAngel #4447 1., Minolta Dimage Z1
2., Fuji S5000
3., Canon A75
tessék választani:) -
Yoz #4446 Megmondom őszintén én is inkább húzok a Canon felé, valami megérzés és nem hozzáértés alapján . Nekem olyan masssina kell amivel ha sétálok egyet a természet lágy ölén akkor tudjak fotózni szépeket, de zárt térben is jól működjön. A pénzt most gyűjtögetem, és a 100 ezer is sok (és nem vagyok jó spórolásból), de ha azt mondjátok sokkal jobban megéri 115 ezerér egy canon .... mint egy 100 ezres x gép, akkor azt megfontolom. -
#4445 ez ilyen "zárás után nyitunk dolog" lehet :) -
#4444 Dzsini már leírta az egyik nyomós okot, másrészről kényelmetlen a menüje (szvsz), túltömöríti a képeket
viszont jól néz ki4 :-)
-
Madmaxx #4443 Ha lopott azt leszarom csak garit adjanak rá :) -
#4442 inkább Z1 -
#4441 :DDDDDDDD
külförldrül
ejtsétek ki hangosan!
-
G_ArchAngel #4440 miért is? -
#4439 egyszer majd megtanulok gépelni is
-
#4438 külförldrül szürkeimport :)