48078
-
G_ArchAngel #4396 Dzsini, Ausztriában van 120e-ért, ennyiért eltudod adni a Fujit, pár kiegészítővel...:) -
Madmaxx #4395 el kell adni a fujit dzsini azt vehetsz :) -
#4394 abba bele se gondoltam :) -
#4393 kihagytad a "jó lenne több zsé" vagy az " írok egy levelet a mikulásnak" érzést :D -
#4392 azért néztem meg, hogy miket is tud, aztán jött a "nemrossz nemrossz" érzés - bár amire használom a fujit, úgyse fogom lecserélni. -
#4391 na akkor már ketten vagytok :) -
#4390 ez a Canon S1IS kezd NAGYON tetszeni.... -
G_ArchAngel #4389 most nem is arról van szó, hogy ki, mennyit iszik, hanem, hogy kinek felel meg a helyszín és kinek kilyen időpont a megfelelő... -
#4388 én megigérhetem, hogy max. 1-2 sört iszom, na? :)
-
#4387 OK, majd iszok is meg nem is :)
-
G_ArchAngel #4386 nyáron gondolatm, mert nagyon nem ismerem a többiek helyzetét: érettségi szóbeli, vizsgaidőszak, stb...
június vége, július, augusztus...
(szúnyog makró bajnokság:DDD) -
Cat #4385 jó ha tudjátok hogy kurvahideg van most még a sátorhoz, én multhéten iszogattam haverok telkén, a ház előtti kerti székeken, és jol meg is fáztam (persze akkor melegitett belülről, de másnap már tüsszögtem) -
Madmaxx #4384 Hmm most ahogy nézegetem ezt a Canon PS S1 IS-t kezdek gondolkodóba esni. Ez az IS és a nagy fényerejű 10x optika nagyon csábitó. -
G_ArchAngel #4383 az az igazság, hogy szerintem senki nem akar padlóig részegedni, mert párszázezres gépekkel megyünk, és azokra illik vigyázni - szóval nappal józanul, este szalonspicc:))) -
#4382 Akkor majd együtt nem iszunk :)
-
#4381 -
#4380 nyugi, páran szívunk veled :)
persze ha keményen nyomod, mondjuk hernyózol, akkor sajnos nem lesznek társaid :) -
#4379 nem, de már volt alkalmam többé-kevésbé illuminált társasággal kirándulni, és igencsak kívülállónak éreztem magam... úgy meg nagyon nem az igazi. -
#4378 úgy volt emlegetve mint feltétel? -
#4377 régebben volt az is emlegetve egy ilyen kirándulódással kapcsolatban. most nem, tényleg. -
#4376 nem is rémlik, hogy alkoholt emlegettem volna -
#4375 nem iszom alkoholt. -
#4374 félsz a tűztől? -
#4373 majdnem :) -
G_ArchAngel #4372 semmi gond, senkit nem vetünk meg azért, ha már este hány:))) -
#4371 hát, nálam a második pont a problémás :P namost innentől nem is nagyon illenék bele a csapatba :) -
G_ArchAngel #4370 ok, akkor már 2-en vagyunk igénytelenek, más? :DDD -
#4369 sátor egy kavicsos folyóparton, én így képzelem el
este tábortűz, reggel hányás egy fa tövében stb :) -
G_ArchAngel #4368 Srácok, akit érdekel az bővebben nyilatkozon, hogy kb. mikor, milyen szállást képzel el, stb... -
#4367 -
G_ArchAngel #4366 majd anyám vesz a piacon, amúgy is utálom a lencsét...:) -
#4365 vegyetek lencsét! -
#4364 kool -
G_ArchAngel #4363 Na, akkor jó lenne tudni, hogy egy hosszúhétvégés fotós-kempingezés kit érdekel...
Nagy valószínűséggel a Szigetközben - Dunakiliti... -
#4362 :D -
Lateralus #4361 Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy mechanikai alkatrészról van szó, így a zárszerkezet előbb-utóbb valóban meghal. Az is igaz, hogy a diginél nagyobb igénybevételnek van kitéve, mert itt az ember könnyebben nyomja a gombot, mint a filmes gépnél, és így hamarabb elhasználódik. Valószínűleg nincs ezekbe sem tartósabb zár építve, mint egy filmesbe. Ez a halál előbb, utóbb a használattól függően bekövetkezik majd.
Az is tény, hogy pl. a profi szériás Canon 1D mkII-nél a gyártó 200ezer exponálásig garantálja a zár hibátlan működését. Az alacsonyabb szériáknál 10D, 300D nincs ilyen szám megadva, de nyilvánvaló, hogy nem bírnak ennyit. Ebből indult el nemzetközileg egy találgatás, ami az angol nyelvű fórumokról, emiatt a két eset miatt ide is begyűrűzött.
Az, hogy a Canon "időzítené" a zárszerkezetet, hogy 10ezer körül haljon meg, nyilvánvaló hülyeség.
A példák azt mutatják, hogy vannak pechesebb vásárlók, akik gépe már 1000 kattintás alatt meghalt (10D-nél is), de vannak, akiknek több tíz, vagy esetleg 100ezer fölött is jól bírja. -
#4360 tök jó, most már 18 féle dolog van, amit szeretnék venni :)
-
#4359 megj.: mindkettő szétcsavarható, és makrolencseként is működik. -
#4358 Ezeket kínálom eladásra:
Összehasonlításképp:
Teljes méretben:
Előtét nélkül
Soligor 0,6
Titanium 0,42
Igényeskedni nem volt időm, az erős CA a Z1 alaptulajdonsága. A Soligor 52mm-es, a Titanium 46, de adok hozzá gyűrűt 52mm-re, vagy 37-re (ha kamerához kell, arra ideális, nem vignettál). Mindkettőhöz jár kupak és 'bőr'tok, természetesen kifogástalan állapotban vannak. Mindkettőnek 67mm a szűrőmérete, egy gumi napellenzőt is tudok adni valamelyikhez. Soligor 15e, Titaniumon még gondolkozom, de az is kb annyi. -
#4357 :)
Így mindjárt hihetőbb.