48078
-
#4316 Nekem van Vivitar kozgyuru szettem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem mintha egy bonyolult szerkezet lenne de úgy ránézésre és fogásra is stabil, pontos kidologozás. Ha jól tudom Japan gyártmány. es nem utoslo sorban 9e-el olcsobb volt Kanadából mint itthon a Soligor. -
Lateralus #4315 Nekem is Hama táskám van. Mivel nem voltak különösebb igényeim vele szemben tökéletesen jó. Abszolút Tás !
Hakomolyabban gondolnám, vagy túráznék, extrémebb körülmények között járnék, akkor meggondolnám, hogy ezt vegyem. Arra kell, hogy belepakoljak és a cuccot elszállítsam A-ból B-be. Erre tökéletes.
Van Hama állványom is. Többségében egy merő fos. Pozitívuma annyi, hogy áll, tehát az alapfeladatát teljesíti, és nagy elégedettségemre 2,5 év után sem tört el rajta semmi műanyag bizgentyű. Azt hittem 2 hónapot nem fog bírni.
Emellett viszont semmilyen pontos beállításra nem képes. A műanyag alkatrészeket képtelenség jobban meghúzni. Nem pontosan vízszintes sem alapállapotban, sem 90 fokkal döntve a gépet. Remeg mint a kocsonya (csak távkioldóval ajánlott használni, vagy késleltetett expoval. Nem lehet pontosan beállítani. Semmi komolyabb dologra nem használható (pl. alacsony makró, kivehető középoszlop stb.) Le is fogom cserélni, mert a gépemet nem bírja és már jó ideje csak szenvedés vele dolgozni. Kis gépekhez elmegy.
Ha jól emlékszem Gamma 71, vagy 72 a száma.
A Vivitarokat nézegettem. Jobbnak tűntek, bár kidolgozásra egyformák.
-
#4314 DCR-2020Pro van már valakinek?
Lateralus? :) -
#4313 nekem a polárszűrőm Cokin márkájú :) tud valaki valamit róla? millióféle dolgokat gyárt szűrőtéren, és nem is volt tragikusan drága... -
Lateralus #4312 Akkor meg mit értetlenkedsz má megint ? :) -
#4311 Nekem is Hama táskám van. Ráadásul akciósan vettem. Még bírja. Sot Hama állványt fogok venni. A Star44 az extremen elég jó árban van. pol-szurom is van hama :)
-
G_ArchAngel #4310 Tás-táska :DDDDDDDD -
#4309 Lateralus: oké, tudom, csak így elsőre azért elég fura ötlet volt, hogy valami máshoz is kellene értenie egy szűrőnek :D -
-
Lateralus #4307 Mit csináljon az autó azon kívül, hogy megy ?
Trabant - Mercedes ugyanaz, bizonyos igényekhez mérten. -
Lateralus #4306 Pl. ne produkáljon furcsa optikai mellékhatásokat, legyen rajta normális a bevonat, ne rontsa túl a képet, legyen jól futó a menet stb.
Extrém kívánságok lehetnek még pl. hogy -25 fokban is fel lehessen tekerni, 99,9%-os fényáteresztés, meg ilyenek.
Azt meg nem mondom, mert nem tudom, hogy a Hama melyiknek felel meg. -
G_ArchAngel #4305 "Ellátják a feladatukat. Az állvány áll, a szűrő szűr, a táska tás."
ilyen táska kell nekem is, ha már Tás, akkor nem kell kimenni vadkacsát fotózni:)))
-
#4304 :D
-
#4303 mit csináljon egy szűrő szűrésen kívül? :) énekeljen gospeleket? :o) -
#4302 ez kb olyan "nem győztél meg" mint az én sajátaksi-ellenességem :o) -
Lateralus #4301 És erre valóban tökéletesen jók.
Ellátják a feladatukat. Az állvány áll, a szűrő szűr, a táska tás.
Slussz ! Akinek efölött is vannak igényei az jobb, ha elkerüli. -
#4300 nem nekik dolgozom, szal felőlem aztán vehetsz Rolex állványt is :) -
G_ArchAngel #4299 ok, de nem győztél meg:) -
#4298 nekem még az összes Hama kábelem vezeti az áramot, sőt még a polárszűrőm is szűri a polárt, az állványom meg áll(vány) :D -
#4297 mé, megromlott a Tesco rizsed, vagy mi? -
G_ArchAngel #4296 úgy értem, hogy "nemtúlhosszúéletűtermékek" - szóval nálam Tesco-kategória...:) -
#4295 hopp közben "személyt" váltottam :) -
#4294 én a táskáival, az állványaival, az akkutöltőikkel, a kábeleikkel, csatlakozóikkal, átalakítóikkal is -
#4293 aztatat még nem láttam :) -
#4292 :-DD
azé a szűrőivel "meg vagyok elégedve" :D
-
#4291 pedig az olyan, mint a kiskacsa...
-
G_ArchAngel #4290 de, az drag&drop termékeire gondolsz, akkor sajnos igen... -
#4289 NEM ISMERED A HAMA-T????????????????????? -
G_ArchAngel #4288 nem, mivel márkanév szerint csak a Manfrotto-t ismertem, ezért kérdeztem rá... -
#4287 -
Madmaxx #4286 Mi a bránernek a manfrotto? Boeinget akarsz vele megtartani?
Vegyél Hama-t vagy Vivitar-t. Elöbb szúrnám le magam minthogy 20k-t adjak ki egy vacak álványért. -
#4285 rulz :) -
#4284 kedvencem a "japán turista" üzemmód, amikor 180 fokkal ki van hajtva az LCD, és készülnek a szupi önarcok a Hősök terén :) -
#4283 :/
-
#4282 mitagadás, többet videoztam, mint fotóztam, de néha "extrémföldközelből" jól jön, hogy nem kell hasalgatni, vagy ha valami eltakarja témát, és nincs időm felmászni, pl: emberek fala
Persze, meg lehet oldani a fényképezést kihajtható LCD nélkül, mert sokáig nem volt, és amióta van azóta sem hiszem hogy jobb fotók készültek volna, csak mint mezei júzernek, nagyon fain fícsör! -
#4281 Köszi!
-
#4280 59.300 Bruttó
-
#4279 döbbenetes :)
menj be az első MM-ba, és vedd meg azt amelyik kijön a pénzedből, ez csak egy állvány (ennek ellenére piacon ne vegyél, mert 1 nap után eltörik) -
G_ArchAngel #4278 ez milyen? -
#4277 komolyodik az Optiform oldala :)