48078
-
#4675 hááát, attól függ hány éves korig "gyerek" :o) -
#4674 Most hívtam a plázát és azt mondták hogy csak gyerek lesz!!!!
Hol ez a Kata, leszedem a fejét!! -
#4673 énnemtudom :) itt lent olvastam csak -
#4672 pedig ki kéne menni -
#4671 Nem akarok én ilyenekre járni, csak most az egyszer. Vagy esetleg majd ha lesz jobb digitgépem.
-
#4670 de mi van, ha egy féltékeny szerető pont agyonlövi a győztest, és Gero elmulasztja a pillanatot, amikor a lány agyveleje az udvarhölgy szájába fröccsen, akinek még nem volt ideje felfogni, mi is történt :)
méltó helyre kerülne a fotó az "A spanyol milicista halála" mellé :D -
Madmaxx #4669 ŐŐŐ ezt nem mondta Kata ugye?
2004. május 27-én rendezik meg a Duna Plázába a Hazánk Szépe 2004 Gyermekszépségversenyt.
www.hazankszepe.hu -
#4668 hát, egy divatbemutató felvonulás nem "visszanemtérő" az biztos... -
Madmaxx #4667 ezért mondom hogy néhány képet csinál vele csak. -
#4666 Kata ott lesz segítő :) lehet drukkolni neki ;) -
#4665 Na ja. Koszi az egyuttérzést :)
Bár egy konyvben olvastam hogy még mindig olcsóbb a film mint elszalasztani a visszanemtéro jó kép lehetoséget. -
Madmaxx #4664 hmm a dunapláza oldalán ezt találtam:
2004.05.27.
csütörtök 15.00 Ingyenes kézműves foglalkozás, versenyek :D -
#4663 próbálkozni teljesen jó, csak 400as filmes gépről van szó, ahol nem filléres móka ellőni "háthajólesz"-re pár tekercset... -
#4662 há' ja hát :) -
#4661 De az meg csokkent a fényeron, nem? -
Madmaxx #4660 általában nem hátrány mert kicsit kontrasztosabbá teszi a képet. Bár itt is érvényes hogy próbálkozni kell és akkor majd az eredményen meglátszik, hogy érdemes volt-e vagy sem. -
#4659 olajozott modellek? ;) nem body-building verseny lesz... bár mivel bármilyen polár azért fog fényt, szerintem inkább csillogjon mint bemozduljon - ha nagyon világos lesz, akkor hajrá, ártani nem árt :) -
#4658 hát ha sok a csillogó felület, akkor igen -
#4657 En is viszem a kis A60-t. Bár a gyári 16MB-re nem sok fér majd.
-
#4656 Az elobb kimaradt:
Szerintetek polárszurot érdemes felrakni a benit fotóknál (pl. jelen esetben)
-
Madmaxx #4655 Felveszek egy PRESS feliratos pólót :) -
G_ArchAngel #4654 egyébként szerintem sajtóigazolványt találsz a neten, márcsak műanyagburkolat kell rá...:) -
Madmaxx #4653 óóó akkor lehet el kéne néznem az A70el oda :) Majd berombolok az öltözőbe és beadom hogy én vagyok a VOGUE helyszini tehetségkutató fotósa és akkor még nagy zoom se kell :) -
Madmaxx #4652 DE droid stuffot már tomcat ellötte. Neki valamilyen plázacicásblogot kéne inditania, mondjuk szolimacska és a láncos kutyája cimmel. -
#4651 Lateralus meg 3oldalas javítás-hozzászólást ír nekünk már órák óta ;) -
G_ArchAngel #4650 "2004. május 27-én Hazánk Szépe választás budapesti elődöntője lesz a Dunaplázában 17 órai kezdettel. A belépés díjtalan, gyertek szurkolni, ha van kedvetek! - Kata"
-
#4649 szerintem a blog oldalához gyűjt anyagot :D
[DROID A CÉLKERESZTBEN] -
Madmaxx #4648 Geronimo mit csinál? Lesifotózik a plázában? :) -
#4647 NÉZEGESSED! :) -
#4646 nemigazán sajna.. sosem keresgéltem, de a google jóbarátod tud lenni :) vagy a zindeksz fotós fórumán esetleg van topic... azért írtam, hogy a vakuvillogás előtt csinálj próbaméréseket, mert utána a sok vaku meg az esetleges spot-ok behatását már könnyebb utánagondolni, mint a semmibe nézve hasraütni... -
#4645 Tudsz ilyen oldalt? -
#4644 szerintem először ki kellene találnod, hogy DVkamerát vagy fényképezőgépet akarsz, és hogy mire, hol akarod használni... -
#4643 ezt a fujit sürgősen felejtsd el. SmartMedia-ra dolgozik, amiből a legnagyobb 128megás, az meg hát.... -
#4642 keveset
attól függ mi lesz, gép vagy kamera
5-20-80e-t
a 100 már tényleg a max max, és akkor majd karácsonyra -
#4641 mennyi pénzt szánsz rá maximum? -
#4640 majd kötök egy kompromisszumot
még ncsak tervezgetem, hogy mit kéne venni
ez egy második jelölt
http://www.steves-digicams.com/mx1700.html#specs
-
#4639 fényképezőgép-függő is. én a Fujimat 3MP-n nem nagyon nyomtatnám A4-ben, de egy profibb géppel csinált képet (esetleg 1 kis utómunkával) már igen.. a 3MP mondjuk 13x18ra szép, élvezetes képet ad egy jó hőszublimációs nyomtatóval. -
#4638 tessék pancsolni -
#4637 Az nem lehet hogy a más vakuja segít nekem, ha már nekem csak a beépített van :(
-
#4636 OK. Meglesz. Csinálok majd jó sok képet. Úgyis forészvényes vagyok a Kodaknál így ingyen van a film :))