48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Dzsini
    hááát, attól függ hány éves korig "gyerek" :o)
  • geronimo77
    Most hívtam a plázát és azt mondták hogy csak gyerek lesz!!!!
    Hol ez a Kata, leszedem a fejét!!
  • Dzsini
    énnemtudom :) itt lent olvastam csak
  • FREAK
    pedig ki kéne menni
  • geronimo77
    Nem akarok én ilyenekre járni, csak most az egyszer. Vagy esetleg majd ha lesz jobb digitgépem.
  • FREAK
    de mi van, ha egy féltékeny szerető pont agyonlövi a győztest, és Gero elmulasztja a pillanatot, amikor a lány agyveleje az udvarhölgy szájába fröccsen, akinek még nem volt ideje felfogni, mi is történt :)

méltó helyre kerülne a fotó az "A spanyol milicista halála" mellé :D
  • Madmaxx
    ŐŐŐ ezt nem mondta Kata ugye?
    2004. május 27-én rendezik meg a Duna Plázába a Hazánk Szépe 2004 Gyermekszépségversenyt.

www.hazankszepe.hu
  • Dzsini
    hát, egy divatbemutató felvonulás nem "visszanemtérő" az biztos...
  • Madmaxx
    ezért mondom hogy néhány képet csinál vele csak.
  • Dzsini
    Kata ott lesz segítő :) lehet drukkolni neki ;)
  • geronimo77
    Na ja. Koszi az egyuttérzést :)
    Bár egy konyvben olvastam hogy még mindig olcsóbb a film mint elszalasztani a visszanemtéro jó kép lehetoséget.
  • Madmaxx
    hmm a dunapláza oldalán ezt találtam:

2004.05.27.
    csütörtök 15.00 Ingyenes kézműves foglalkozás, versenyek :D
  • Dzsini
    próbálkozni teljesen jó, csak 400as filmes gépről van szó, ahol nem filléres móka ellőni "háthajólesz"-re pár tekercset...
  • FREAK
    há' ja hát :)
  • geronimo77
    De az meg csokkent a fényeron, nem?
  • Madmaxx
    általában nem hátrány mert kicsit kontrasztosabbá teszi a képet. Bár itt is érvényes hogy próbálkozni kell és akkor majd az eredményen meglátszik, hogy érdemes volt-e vagy sem.
  • Dzsini
    olajozott modellek? ;) nem body-building verseny lesz... bár mivel bármilyen polár azért fog fényt, szerintem inkább csillogjon mint bemozduljon - ha nagyon világos lesz, akkor hajrá, ártani nem árt :)
  • FREAK
    hát ha sok a csillogó felület, akkor igen
  • geronimo77
    En is viszem a kis A60-t. Bár a gyári 16MB-re nem sok fér majd.
  • geronimo77
    Az elobb kimaradt:
    Szerintetek polárszurot érdemes felrakni a benit fotóknál (pl. jelen esetben)
  • Madmaxx
    Felveszek egy PRESS feliratos pólót :)
  • G_ArchAngel #4654
    egyébként szerintem sajtóigazolványt találsz a neten, márcsak műanyagburkolat kell rá...:)
  • Madmaxx
    óóó akkor lehet el kéne néznem az A70el oda :) Majd berombolok az öltözőbe és beadom hogy én vagyok a VOGUE helyszini tehetségkutató fotósa és akkor még nagy zoom se kell :)
  • Madmaxx
    DE droid stuffot már tomcat ellötte. Neki valamilyen plázacicásblogot kéne inditania, mondjuk szolimacska és a láncos kutyája cimmel.
  • Dzsini
    Lateralus meg 3oldalas javítás-hozzászólást ír nekünk már órák óta ;)
  • G_ArchAngel #4650
    "2004. május 27-én Hazánk Szépe választás budapesti elődöntője lesz a Dunaplázában 17 órai kezdettel. A belépés díjtalan, gyertek szurkolni, ha van kedvetek! - Kata"
  • tomsolo
    szerintem a blog oldalához gyűjt anyagot :D

[DROID A CÉLKERESZTBEN]
  • Madmaxx
    Geronimo mit csinál? Lesifotózik a plázában? :)
  • tomsolo
    NÉZEGESSED! :)
  • Dzsini
    nemigazán sajna.. sosem keresgéltem, de a google jóbarátod tud lenni :) vagy a zindeksz fotós fórumán esetleg van topic... azért írtam, hogy a vakuvillogás előtt csinálj próbaméréseket, mert utána a sok vaku meg az esetleges spot-ok behatását már könnyebb utánagondolni, mint a semmibe nézve hasraütni...
  • geronimo77
    Tudsz ilyen oldalt?
  • Dzsini
    szerintem először ki kellene találnod, hogy DVkamerát vagy fényképezőgépet akarsz, és hogy mire, hol akarod használni...
  • Dzsini
    ezt a fujit sürgősen felejtsd el. SmartMedia-ra dolgozik, amiből a legnagyobb 128megás, az meg hát....
  • mikike
    keveset
    attól függ mi lesz, gép vagy kamera
    5-20-80e-t
    a 100 már tényleg a max max, és akkor majd karácsonyra
  • tomsolo
    mennyi pénzt szánsz rá maximum?
  • mikike
    majd kötök egy kompromisszumot

még ncsak tervezgetem, hogy mit kéne venni
    ez egy második jelölt
    http://www.steves-digicams.com/mx1700.html#specs
  • Dzsini
    fényképezőgép-függő is. én a Fujimat 3MP-n nem nagyon nyomtatnám A4-ben, de egy profibb géppel csinált képet (esetleg 1 kis utómunkával) már igen.. a 3MP mondjuk 13x18ra szép, élvezetes képet ad egy jó hőszublimációs nyomtatóval.
  • FREAK
    tessék pancsolni
  • geronimo77
    Az nem lehet hogy a más vakuja segít nekem, ha már nekem csak a beépített van :(
  • geronimo77
    OK. Meglesz. Csinálok majd jó sok képet. Úgyis forészvényes vagyok a Kodaknál így ingyen van a film :))