48078
-
Lateralus #4356 Ilyen "időzítésről" szó sincs ott.
Két tagnak behalt a gépe (még azt sem tudni pontosan miért, de valóban valami mechanikai probléma), erre a fél topic feldobta a zárhalál témáját és azt számolgatják kinek hány expo van még hátra, hogy behaljon az ővé is. Mert valószínűleg mindekinek ugyanakkor fog :)
Paranoia. Összesküvés-elmélet. -
#4355 ja meg a súlya/mérete is zavaró :)
és ha már olcsó, akkor fos minőségű a kijelző, és kb, ugyannyit bír akkuról, mint egy mobilhdd, 2 óra körül -
#4354 akkor rendelj netrűl -
#4353 már kibeszéltük a laptop vs. mobilhdd-t... a laptop mire bebootol, stb (plusz kártyaolvasó vagy kábel, akkor viszont a masinát is meríti)... kisvacak meg 2 percet megy amíg lerántja a képeket a kártyáról, és már off is. -
#4352 áh ilyet én boltból szeretnék :) -
#4351 az van, már el is adtam, ahogy megkapom az árát, veszek Mobil HDD-t, meg pici kompaktot asszonynak :) -
#4350 Olcsó laptop?
Az másra is jó. -
#4349 teccik a vista felirat rajta :)
amúgy biztos lehet kapni, próbálkozz ebay-en... -
#4348 Ilyet lehet (még) kapni?
-
#4347 a szándékosságot erősen kétlem, gyártási hiba előfordulhat, de az meg hiszem, hogy így lenne "időzítve"
szvsz ez a Nikon aljas trükkje, most a D70 kiadásakor :D -
#4346 Gondolom nem kevesen rendeltek amerikából. -
#4345 Nem tudom, nem vagyok érintett, de már az A1 topikba is átterjedt a híre :) -
#4344 akkor sem értem, 1 év gari még valszeg senkinek nem járt le :) -
#4343 muhaha :) -
#4342 Most akarom eladni a nagylátóimat, köztük a Soligort, nyomok fel képet mingya. -
#4341 ezt a Vosonicot húzta le asszem a dpreview, hogy rossz vicc az aksi-ereje... -
#4340 akkor jó gyors záridő kell, hogy ne legyen ideje vinyettálni :D -
#4339 Azt gondoltam kamu, de indexen elég komolyan veszik. -
#4338 Teheted az előtétlencse és az objektíved közé is a szűrőt, de hamarabb fog vignettálni. -
#4337 cool, volt osztálytársam ott valami főnök, szerzek "kupont" :D -
Lateralus #4336 Kely-Tech Kft.
Vosonic vp300. Ez elég "baráti". Rendelheted HDD nélkül is, akkor olyan 28-29ezer+áfa és utólag teszel bele mobil HDD-t. Olvas vagy 8-9 féle kártyát, USB 2.0-es.
Elvileg MP3-at is lejátszik, de csak parasztvakításnak van benne.
Vosonic -
G_ArchAngel #4335 ööö...
most nem a táskára gondoltam, hanme az előtétlencsékre és szűrőkre:)
(nekem meg Samsonite Trekking táskám van) -
Lateralus #4334 Már 10x oda-vissza nyálaztam a website-jukat :)
Ilyen álom, szivárvány meg galaxy szűrő nem kéne, de átmenetes szürke, esetleg dohányszín az igen. -
#4333 Soligor, nekem olyan táskám van, korrekt.
ja skacok, kéne info megint mobil HDD-ről, lassan beruházok egybe -
Itt van a teljes filter meg gyűrűszettje minden méretre, minden formára... hát nemsemmi listájuk van :)
meg van pár fura effekt-filterjük is, analóg photoshop ;) -
G_ArchAngel #4331 ezek a Solignor kiegészítők milyenek? Úgy nézem az Extreme idén állt rá a forgalmazásukra... -
#4330 van, cokin-ék csinálnak 118mm-ig... fizesse meg az akinek szüksége van rá :) -
Lateralus #4329 Akkor jól sejtettem, a polárt csak nem csinálják műanyagból. De a tartóba helyezhető színes, átmenetes szűrőik úgy tudom műanyagból vannak és elég sérülékenyek. emellett rosszat nem hallottam róla.
Nekem is a trató miatt kéne elsősorban, mert így egy egyszerű konverterrel megoldható, hogy többféle objektív elé illesszem ugyanazt a szűrőt. Inkább konverter, mint új szűrő. -
#4328 meg lehet rajta ebédelni :)
-
#4327 ha van... -
#4326 ez jó, de akkor már vegyél hozzá Calvin Klein fejkendőt is :) -
#4325 82mm szűrő olcsó lehet :)
-
G_ArchAngel #4324 Sony Tripod
-
#4323 cégnek tartós van, az nagyon korrekt, mert bármire felugrál 1 pillanat alatt és pici helyen elfér rengeteg szűrő, meg lehet asszem 4et egymás elé pakolni - amivel egész érdekes dolgokat lehet összehozni :)
az enyim egy sima menetes 55mm-es ami a fujira rámegy :) (és nem tűnik műanyagnak - súlyra meg kinézetre sem) -
#4322 szvsz jó, ha közöttük van, csak átmennyen rajt' a fény! :D -
Lateralus #4321 Hát a 100 ezer forintos Hoya infraszűrőhöz már igazán kijárna egy árúhitel. -
#4320 na kérdés:
van ez a dcr-2020pro, amibek a front lencséjének a mérete 82mm, ehhez ekkora szűrőt kell venni, vagy jó, ja az előtétlene elé teszem a szűrőt (62mm vagy 52mm)?
-
Lateralus #4319 Nincs ilyenem, nem ismerem.
Anno kis kompakt géphez Kenko nagylátóm volt 0.42. Torzított mint az állat, a széleken eléggé szórt, de olcsó volt (ahhoz képest, hogy valami 100 fok fölötti látószöget adott) és a kép közepe elfogadható volt.. -
#4318 nem lehet szűrőt részletre venni? -
Lateralus #4317 Én is nagyon kacérkodom most a Cokin szűrőkkel kényelmi szempontból. A tartó miatt.
Neked milyen ? Menetes, vagy szűrőtartós ?
Minőségre van aki dícséri, van aki húzza, mert sok szűrője műanyag és könnyen karcolódik. A polár talán nem az. Még sajna nem próbáltam.
Singh-Rayre sajna nincs pénzem.