16062
  • CSOCSO
    valami KURVARA nemjo az unlockerrel.. jobb klikket nyomok es 5 perc alatt jelenik mega menu. masolasra nyomok.. es x ideig csak all a winfos dolgozva.. valami kibaszottul nem klappol az unlocker korul...
    ez tuti valami virus:)) ki akar betorni hozzam?
  • CSOCSO
    legkomolyabb hogy a winfos letoltovel le se tudom szedni bazz..nagyon lol...
  • CSOCSO
    hozzaferes megtagadva... ennek kell lennie??? vagy vmit elbasztam?:)
  • pluhi
    Thx, most műkszik. Pedig nem Tcomm-mal csomiztam ki a zipet se. Na nem érdekes már.
  • karikusz
    Felraktam csomagolás nélkül nektek:

-=Unlocker=-
  • pluhi
    Nálam sem megy, ez konfigtól függ valszeg. Valamit nem komál a cucc nálunk.
  • karikusz
    Jah...saját vinyl-t lehetr csinálni, és betenni a játékba?...és ha igen akkor hogyan?
  • karikusz
    Figyu..van aki megveszi, van aki nem...a Far Cry topicban sokan megvették, mert hivatalos szervereken akarnak játszani, pedig megvan neki a tört DVD-s is. No ehhez mit szólsz?...Nem vagyok nagyon rabja a játékoknak, így nem hiszem, hogy nagyon sokat játszanék neten (bajnokság) inkább itthon rovom a köröket.Így csak felesleges pénzkidobás az a 3000FT. Minden elismerésem a készítőké!...de az vesse rám az első követ aki még nem szedett le egy mp3-at sem a netről! Még a készítők is ...hidd el. A zenekar se 2 nap alatt csinál egy számot (no van olyan)...de akkor is....
  • karikusz
    Nálad van a gubanc, mert én tegnap onnan szedtem le és csapattam is a gamét hajnal 4-ig majdnem...szedd le mégegyszer....winfososan szedd
  • COFair
    vki küldjön már egy működő unlocker-t plíííz! lehetőleg olyet ami nem vírusos, mint a lentebb belinkelt!
    [email protected]
    thx!
  • Toya
    Azért ez nem ilyen egyszerű ezt te is tudod.
    Nem baj az, hogy van hozzá crack, mert sokaknak lehetőségük sincs a megvásárlásra és nem itt ne csak a pénzhiányra, hanem a magyar bankkártya piac balkáni voltára is gondolj (mert ugye nem minden magyar kártya alkalmas a fizetésre).

Reméljük sokan megszeretik így a játékot és valóban rászánják magukat, hogy elinduljanak a magyar bajnokságban, ami a világon jelenleg az egyik legszinvonalasabb (ha nem a legszinvonalasabb) és ehhez beszerzik majd a legális verziót is, amivel ugye az online játék lehetséges.
    Azért annak van valami feelingje amikor világrekorderekkel körözgethet az ember a pályán és velük csatázhat.
  • COFair
    tudom hogy be van linkelve, de b@szik elindulni... programfuttatási hiba....
  • Nyiri
    Szerintem inkabb a 3 fejleszto nevet kellene... Azert megdolgoztak azert a 3000 forintert amennyibe kerul az S1. Aki meg ezt is sajnalja toluk az szegyelje magat.
  • karikusz
    Aranyba kellene foglalni a nevét aki megcsinálta ezt az unlock-ert!

Végre játszhatom...míg nem jönnek ki az új gamék..:)
  • karikusz
    Alul direkt be van linkelve!
  • ALIENwoods
    trójaival fertőzött crack van hozzá...
  • STLRR
    Nem akar vki multizni egyet neten?Ja es a lfs.hsw.hu szerverekhez honnan tudnam megszerezni a jelszot?
  • COFair
    vki küldje már el pls ezt az unlockert, mert én képtelen vagyok futtatni....
    ímél: [email protected]
    thx!
  • dav
    Persze felmerülhet a kérdés, hogy ha nincs netem, akkor miért akarok egy kifejezetten online játékkal játszani, meg különben is divatos manapság a "nekem van netem, akinek meg nincs, az hülye és dögöljön meg" hozzáállás.

Az első pontra az a válaszom, hogy az lfs az általam eddig látott legjobb fizikával megáldott szimulátor, és szeretek vele menni pár kört néha, csak úgy kikapcsolódásképpen, mert az jó. A második pontra meg inkább nem válaszolok.
  • dav
    Nekem otthon nincs netem, nem is játszottam még az lfs-sel online, csak magamban szoktam menni pár kört. Ezért nem nagyon akarok adakozni a készítőknek. De még ha fizetnék is érte, akkor sem tudnék otthon a fullal játszani, mert az unlock-oláshoz is kell net. Szóval én örülök neki, hogy van végre törés hozzá. Gondolom online játékhoz úgysem használható, oda kell igazi licensz, tehát az lfs team nem veszít ezen semmit, én meg végre kipróbálhatom a többi pályát és autót is. Akkor hol itt a probléma?
  • Palee
    Azért szomorú, mert van három gyerek, akik ezen dolgoznak éjjel-nappal, hogy csináljanak egy rendes autószimulátort.
    A hackertársadalomban lehetne annyi szolidaritás, hogy nem fojtják meg ezeket a hasonló kezdeményezéseket, hogy kvázi magukfajta független fejlesztők létrehoznak valami értékeset.

Én fizettem érte, te is fizettél érte, mint ahogy sokan mások is. Ez a 4500 forint adománynak is felfogható, köszönetnek, ami jár a fejlesztőknek.
  • Wanille
    nekem azt írja, hogy: Could not connect to master server

Tűzfalam nincs. Nem értem...
  • toMpEr
    itt az nfo hatha talalsz benne valami erdekeset erre vonatkozoan
  • toMpEr
    ftprol szedtem, szoval passz
  • pluhi
    Sajna nem azzal van a baj. Honnan van ez Tomper? Nincs valami forum hozzá?
  • Mr. Perfect
    Nincs vírusirtó a gépeden? Bátor ember vagy nem mondom...
  • Mr. Perfect
    Nem a tűzfallal van baja? A tűzfal nekem is pofázott amikor elindítottam az unlocker-t. Ez az egész valahogyan emulálja a programnak az interneten történő unlockolást. A progi egy pizonyos porton keresztül akar kimenni a netre, és ezt kapja el az unlocker, ezért kell úgy futtatni a game-et, hogy az unlocker is fut.
  • pluhi
    Nem tudom futtatni. Mindenféle jogosultságokról beszél. A Tcomm, csak "error executing program"-ot ir ki.
  • Mr. Perfect
    Amúgy nekem bőven elég lenne ha LAN-on működne. Az, hogy idegenekkel játtszak interneten az engem annyira nem hoz lázba. Inkább összehozunk egy LAN partit a haverokkal...
  • Mr. Perfect
    A legújabb Norton-nak semmi baja vele, és simán működik. Mármint az unlocker, valamint utána az offline játék is. Szerintem szervert is lehet indítani, mármint a menükből úgy tünik nekem. Próbálni még nem próbáltam...
  • pluhi
    Unlockert virusosnak mondja a NOD32. Amúgy meg el sem indul.
  • toMpEr
    van egy git nevu progi amivel el lehet hitetni a jatekkal, hogy lanon jatszol, pedig nem, allitolag azzal mukodik
  • toMpEr
    Honnan tudod?
  • ÁjjLe BoBBi
    olyan nem lesz megnyugtatlak
  • ÁjjLe BoBBi
    nem lehet.
  • toMpEr
    Hat nekem olyanom nincs, de nem vettem eszre semmi extrat az utobbi idoben
  • CSOCSO
    nekem aszondja a virusirtom hogy kibaszottul virusos az unlocker...
  • toMpEr
    Amugy erdekes az unlocker.exe azt irja amikor elinditod, hogy "S2 unlocker coming soon" :)
  • Alexease
    Annyi elonye van, hogy aki nem tud vagy nem akar online jatszani, vagy nincs is net-je otthon, legalabb tud autozni.
    Persze, nem azt mondom hogy korrekt le-warezolni, csak hogy egyeseknek "segitseg", de az atlaghoz kepest meg is jol all, mert a jatek igazi lenyege csak teljessel mukodik.

Nekem nincs semmi bajom vele. Szerintem semmit nem vesztenek a keszitok vele. Talan meg nyernek is, pl. eddig valaki bizalmatlan volt a demo utan - egy palya meg a ket auto - es ha igy "meglatja" a tobbit is, talan kedvet kap, es megveszi az eredetit:))))
    Lehet, hogy a keszitok adtak ki bujtatott reklamnak:)))))))) Lehet hogy valtozik a kodolas az S2-ben, meg amugy is csak ok tudnak "felnyomni", es igy eg kis eloreklam:)))))
  • Alexease
    Miert?!