16062
  • FREAK
    az a bőrborítás valójában gumi, de tényleg nagyon jó :D
  • Alexease
    Amugy a Modena ehez kepest "jatekszer".
    Nagyon jo borboritas, hatarozott, pontos kapcsolok, jo effektek, kellemesen eros, jol allithato, egyszeru de hatekony felfogatas. A pedalok legyilkolhatattlanok, "erobol" kell nyomni, es eleg jo tavolsagra vannak egymastol.

Nekem sokaig volt az elozo valtozat kolcsonbe, es amikor vettem akkor ilyet. A GAS/BREAK kar hianyat leszamitva, szerintem jobb lett. Az elozoeken kivul pl. jobbak meg, hasznalhatobbak a vezetekek, csatlakozok, a tapegyseg.

Regen a nagykerben sok kormanyt vegigtekergettem, de nekem ez tetszett - persze ebben az arkategoriaban.
  • Alexease
    A kormanymogotti UP/DOWN es GAS/BREAK kezelok?
    Az uj valtozatrol a GAS/BREAK kart leszedtek! DE a regebbi kormany - amin van - nem megy a regi driverrel XP alatt, es az uj driver nem kezeli ezeket a karokat.

A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
    FF Kapcsolo nincs, szoftveresen lehet kapcsolni, alitani 3 potival.

A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?
    Ezt szoftveresen ki-be tudod kapcsolni, es potmeterrel az erosseget allitani
  • Tika
    Sziasztok!

Gyerekek, nagyon szepen megkerlek benneteket mert rettenetes surgossen kellene a tuti biztos oszinte valasz. A "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel"-rol lenne szo. Akinek van ilyen nagyon szepen kerem irja be azt a 1-2 mondatot minnel hamarabb. Ugyanis nekem most ithon van egy "THRUSTMASTER 360 Modena Pro Racing Wheel" ami ForceFeedBack nelkul van es nagyon megvagyok elegedve vele!!! De en egy ilyet akarok venni de ForceFeedBack-el es az pedig a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" lenne. Sajnos a THRUSTMASTER weben ennek a kormanynak nincs hozaferheto 3D mov-ja amit tekergetni tudnak, csak ketto baromi nagy shot de nemjo szogbol, ugyhogy a lenyeget nemlatni rajta. A lenyeg harom dolog ami erdekel. Es az a UP/DOWN es a GAS/BREAK noss es foleg az utobbi erdekel. Mert ezen ami nalam van 360 MODENA ezen a kormany mogott van sebesseg valto UP/DOWN es fantasztikus mert van gaz es fek kezelo is ami paralell mukodik a lab-pedalokkal es a kormany mogotti UP/DOWN paralell mukodik a panelon levo kulon sebessegvaltoval. Es meg a kormanyon elorol van ketto egyszeru nymogomb es egy 4-iranyu gomb es egy 8-iranyu POV gomb. Szoval az a fontos nekem hogy a ForceFeedback verzion is ottlegyen a kormany mogott a UP/DOWN es a GAS/BREAK kezelek plusz pedalok es a kulon sebvalto a kormany mellet meg ketto nyomo gomb, egy 4-iranyu gomb, es egy 8-iranyu POV gomb. Es a masik fontos kerdesem az hogy ki-e lehet kapcsolni a FORCE-t a kormanyrol valami gombal (hardwarilag ugy ahogy a Microsoft kormanyon van ra nyomo kapcsolo) vagy csak a system-be softwarilag? Es hogy ha valahogy kikapcsolod a FORCE-t akkor milyen ereje van a kormanynak? Csak ugy uressen pereg, vagy ugy viselkedik hogy van kozepe es odaugrik magatol mind a Force nelkuli kormanyok? Szoval a lenyegek utoljara a THRUSTMASTER ForceFeedBackel kapcsolatban:
    A kormanymogotti UP/DOWN es GAS/BREAK kezelok?
    A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
    A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?

Elore is koszi a valaszokat - de kerlek oszintek legyenek.
  • Jacek
    max fek segitseg de a legjobbak azt sem hasznaljak es az FFB is be van kapcsolva ugy mennek:)
  • Alexease
    Amkor meg jatszottam neten - volt idom - en is csodalkoztam hogy tudnak igy menni.
    Aztan rajottem:))
    Fek- gaz segitseg, no FFB. Amig en a kanyar elott radiroztam vagy 50 metert, kuzdottem hogy ne csusszon meg, es ne ratsa ki a kezembol a kormanyt a kerekveto, addig mas, kenyelmesen bevette a kanyart.
    De nem a jo helyezesre megyek, ha nem a jo versenyre. Igy legalabb elvezem.
  • FREAK
    természetesen nem gyorsul tőle az autó, de érdemes levenni 10%-ra, ha nem akarsz a FFB miatt hibázni, vagy pontatlanul vezetni
  • M@TriX
    Igen? kikapcsoljátok, hogy gyorsabban menjetek? :)
    Akkor én azért vagyok lassabb? :)
  • FREAK
    LOL :DDDDDDDD

ezt ugye viccnek szántad??? Az egy dolog, hogy én kikapcsolom a FFB-t, mert úgy gyorsabban lehet menni, de benne van simán
  • M@TriX
    Hát nekem speciel van benne. Le is vettem vagy 50%-ra, mert különben szétszedte az asztalt. :)
  • Bunyós Pityu
    Én régebben próbáltam a LFS-et, és ha nem is volt túl jó, de volt benne force, amit viszont most letöltöttem, az abszolút nem FF-es.
  • M@TriX
    hopp sorry (IE megint hülyéskedik...)
  • M@TriX
    jogos!
    Amikor én megvettem a kormit. Nem bírtam leszállni a Mafia-ról. Abban nagyon tuti a város, meg a FF. (Síneken amikor átmész kész királyság.)
    Szóval VIGYÁZZ! :)
  • M@TriX
    jogos!
    Amikor én megvettem a kormit. Nem bírtam leszállni a Mafia-ról. Abban nagyon tuti a város, meg a FF. (Síneken amikor átmész kész királyság.)
    Szóval VIGYÁZZ! :)
  • dav
    Ja, csak egérrel :( Kéne már egy kormány nagyon, mert igencsak rá vagyok kattanva az autós játékokra (főleg a jó szimulátorokra). De valahogy nem tudom magam rászánni, mert félek, hogy utána még többet játszanék, és még kevesebbet dolgoznék :)

Üdv:
    dav
  • M@TriX
    egérrel nyomod?
    Amúgy AI ellen is érdems nyomni. A "szar" netem miatt én is inkább offline gamer vagyok, de úgy is jó, persze nem kell bizonygatni, hogy hús-vér emberek ellen jobb...
  • dav
    Ja, bocs, látom, a másik topicban már beszéltetek erről. De én azt az 5000+ hozzászólást végig nem nyálazom, az fix. Pláne, mivel otthon nincs netem, még nem is tudtam kipróbálni a multit. Ráadásul, amilyen béna vagyok, úgysem lenne esélyem a bajnokságban :(

Üdv:
    dav
  • FREAK
    hihi :)
  • FREAK
    nem indult ingyenesnek

csak a kezdeti demo verziók ingyenesek, de már előre megmondták, hogy negyedekben lehet majd megvenni a játékot, ahogy elkészül az adott fázis
  • FREAK
    a bajnokság topikban vagyunk.....
  • dav
    Na mi van, kihalt az összes LFS fan? Vagy mindenki a StreetLegal fórumot cseszi szét inkább? Most írjatok emberek, hiszen nagy hír van! Vagy csak nekem újdonság ez? Én mindenesetre nagyon várom az új verziókat.

Üdv:
    dav
  • M@TriX
    hopp! tényleg most jut eszembe. Ha jól emléxem ez ingyenesnek indult nem?
  • dav
    Teljesen megújult a weboldaluk. Egy csomó új infót kitettek a jövőbeli terveikről is, érdemes elolvasni. Lesznek új autók, új pályák, törésmodell, minden, ami szemnek-szájnak ingere. Csak sajnos pénzért :(
    Részletek a honlapon: http://www.liveforspeed.net.

Üdv:
    dav
  • CSOCSO
    Nahén is meglestem azt kell mondaom hogy ebből kurva nagyot lehetne alkotni...össze kéne gyurni a TOCA3 at és ezt és kapnánk egy 10 pontos autos gamez-t!!!
    a grafikai tényleg nem a legszebb.. a zenét azonnal lehalkítottam ( kit érdekel a zene?)
    a fizika nagyon klafa..az irányíthatóság is.bár még csak patkánnyal nyomtam...azért nem üti meg a Viper racingot de még lehet olyan jó
  • Mortimer
    We have released a new version of our Live for Speed demo. We're up to 0.1J now. Many fixes since the last update, added features too. For a detailed list of features, please read the readme.txt included in the zip file.

Leszedtem sgre:
    ftp://ftp.supergamez.hu/patches/LFS_DT_0_1PATCHJ.zip
  • MuERTe
    irc #streetlegal
  • Jano
    Ez állat!
  • basic 69
    Ti hogyan kalibráljátok a kormányotokat? itt a force és a középre visszahúzás erősségére gondolok. Használjátok egyáltalán a középre visszahúzást? Tudom játék függő, de úgy általában.
    Sorry az off témáért, de ide kapcsolódik leginkább.
  • MuERTe
    Azt írja, hogy a következő nagy frissítésben már benne lesznek. Nekem nagyon tetszik az új autó :))
  • dashed_
    http://www.bhmotorsports.com/lfs/screenshots

par shoot!!!
  • Nyiri
    Szerintem ezek az autok mar csak a fullban lesznek benne...
  • MuERTe

Új autó és új pálya.
  • MuERTe
    0.1h3 persze :)
  • MuERTe
    1.h3 patch
  • MuERTe
  • MuERTe

Új dizájn!
  • MuERTe
    http://www.xs4all.nl/~aste/lfs/lfs_top10_xfgti.html
  • MuERTe
    Pont írni akartam :)
  • Alexease
    Megerkezett a 0.1H2 patch. Van egy-ket erdekes ujitas:
    Changes in patch H2 :
    ---------------------
    Misc Option : Connection Timeout
    SHIFT-F - turns off all screen info
    N key now 3 states (Off / Names + Connections / Names Only)
    FIX : Long multiplayer replay send buffer overflow

Changes in patch H :
    --------------------
    Multiplayer replays
    Longer length sound buffer
    Complete text message with F keys
    Misc Option : FPS limit (default 66 fps, max 100 fps)
    Misc Option : Minimum Sleep (alternative lag bug repair)
    Misc Option : Lag Bug Repair renamed to Screen Lock
    FIX : Crash when clicking on a host
    FIX : G3 hang / crash bugs
    FIX : Player list showing in pits
    FIX : Position of green text over cars
    FIX : Green start light OFF colour
  • MuERTe
    Minden este megy valami netparti.