16062
-
#554 Neten keresztul is lehet vele jatszani max nem a hivatalos szervereken. -
#553 a lényeg úgyis az online csapatás...így teljesen mind1 hogy így vagy úgy vagy akárhogy van nektek feltörve, az igazi élményt csak akkor élhetitek át ha megveszitek...
az AI ugyanis lama szar...egy idő után kinövitek a szintjét... -
#552 hát ez szomorú... -
#551 Hali!
Tudnatok segiteni miert nem tudom beallitani a kormanyom?Egyszeruen nem mennek a pedalok a kormany osszevissza tekeredik..stb!A kormany egy MOMO Logitech kormany!Mar probaltam a kombinalt pedalok ki-be kapcsolasat de semmi!Regebben mikor a demoval jatszottam minden ment rendesen!Valaki help! -
Vertic #550 a mostani verzió az 12 fontba kerül, elő lehet rendelni az s2-t, az kerül majd 24 fontba (illetve ha már van s1-e az embernek, akkor értelemszerűen csak 12). ez valamikor idén fog kijönni.
Szerintem megéri az árát, persze ez egyéntől függ...
A multi nem fog menni tört verzióval sem valószínűleg a közeljövőben, mivel a szerverekre csak egy központi szerveren keresztül lehet kapcsolódni, és tényleg csak a valódi kulcsokat engedi át az a szerver, mivel boltban nem lehet kapni, neten keresztül lehet kulcsot generáltatni a liveforspeed.net-en, ha van licensze az embernek, és csak a felhasznált kulcsok kerülnek nyilván az adatbázisba. Ebből a szerverből pedig csak egy van, a fejlesztőknél. -
Mr. Perfect #549 Az internet multi a hivatalos szerveren több mint valószínű, hogy nem fog menni, mivel nem regisztrálod a user nevedet amikor az unlock-ot megcsinálod. A LAN-nak mennie kell, ill. nem tudom lehet-e szervert csinálni, ha igen akkor egy ilyen szerveren a net-en is mennie kell elvileg. Jól gondolom, vagy van itt olyan aki jobban ért a játékhoz? Viszont maga a játék tényleg egy álom. Hihetetlen jó a fizika, és a grafika sem rossz. Lehet, hogy annak aki sokat játszana vele ez az az autoverseny amire érdemes beruházni? A teljes játék: 24 font azaz kb. 9000 Ft. -
#548 offline tenyleg mukodik,kiprobaltam en is...
multit nem neztem -
nick név #547 hát multi olyasmit ir ki h: "your user name was not found" amikor csatlakozni akarok szal lehet h valamit én sinálok rosszul de lehet h nemjo -
#546 Mivanmivanmivan? :-))))
Müxik? -
nick név #545 müxik offline minnyá kiprobálom multiba örök hála -
#544 hasznalat,
- LFS_S1G.zip kitomoritese
- Unlocker elinditasa
- LFS elinditasa, unlock menupontba beirni a kivant felhasznalonevet/jelszot meg egy kitalalt kodot
- LFS, unlocker bezarasa
- LFS elindit, jatszik -
#543 Tegnap jott ki, tores hozza.
Multiban nem volt meg alkalmam kiprobalni, de LAN-on biztos mukodik, annyi meg pont eleg nekem. -
#542 lolammegmi? :D -
#541 vagy valaszd a "takarekos" modot: Live.for.Speed.S1G.Anniversary-DVT :) -
#540 Versenyeket nyerni akár online, akár AI ellen, amiért kretiteket kapsz, és ha eléred a megfelelő mennyiséget akkor tudod választani a kocsit. Vagy ha már megvan a demoban lévő 3 kocsi, akkor meg kell venned 12 fontért az teljes verziot, akkor lesz elérhető a többi kocsi. -
#539 Sziasztok!!
Egy kis HELP kéne!!
Mit kell ahoz tennem hogy az összes kocsit tudjam választani?? -
#538 Az LFS oldalara felkerult az uj S2 report, van egy-ket uj dolog! -
#537 Nem lehet crackelni. Az unlock, meg névreszóló. -
#536 nincs vkinek crackje vagy serialja a gamehoz? -
#535 ígyvan :) -
#534 1. Beviszed a gepet a munkahelyedre, es ott unlockolod;))
2. Ha van otthon telefon, szerzel kolcsonbe a modemet, aztan ingyen net, azzal az oldalukon regisztralsz, rendelsz, fizetsz, unlock-olsz, aztan jatszol;) -
#533 Kell a netkapcsolat és nem lehet azt megcsinálni, hogy unlockolod valahol és máshol játszanál vele. Ha elszáll a géped akkor sincs baj, ha nem a rendszer partíción van a game, mert utána elég újból unlockolni. Most már megoldották azt, hogy havi min. 1 unlock key-d van.
LFS-el kapcsolatban szerencsésebb a http:\\lfs.hsw.hu címen érdeklődni. :) -
#532 Nekem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha jól tudom kell net kapcsolat az unlockhoz.
Szal nekem otthon nincs netem, de itt a cégnél van. Meg lehet azt csinálni, hogy itt megveszem a játékot lejön az unlock kód, lementem az egészet egybe, hazaviszem és jó lesz? Illetve mi van akkor ha elszáll a rendszerem, újra kell telepíteni mindent. Menni fog a game a régi kóddal, vagy újra meg kell venni? Mert ha újra kell venni, az elég szopás... -
Vlala #531 Sziasztok
Tegnap jött le a demó, állati királyságosság!
Az S1-et Mo.-n nem lehet még kapni?
loser: Nekem is Logim van, a logitech.com-ról szedtem le hozzá 4.30-as drivert, schimán megy vele. Az, hogy utasokat is lehet pakolni a gépekbe, nagy poén, a hátsó ülésen alig férnek el 3-an :-) És az, hogy ez meg is látszik az autón... álmomban se jobbat!
MegaCool az egész game! -
#530 Jon a pathc!!! -
#529 siettem a válasszal :) szal gondolom mar tudod, de a full S1-el csak akkor fogsz jatszani ha megveszed. nem lehet crackelni. -
loser #527 Csáá.
vmiért csaknemtom használni a kormányt vagy 2 napjapróbálom de semmi a kormányrázkodás megszünt de a pedálok csak nemakarnak müködni.
-
loser #526 Logitech Wingman formula force gp
Amugy thx a helpet -
Marki.. #525 Az kevés ha csak elindítottad, be is kell állítani. Az options menüben a controls almenün belül wheel-re kell állítani a vezérlő eszközt, majd az axis gombra kattintva be kell állítani, hogy melyik tengelyhez milyen fumkció tartozzon. Pl. ha a gázt szeretnéd beállítani, akkor a throttle feliratra kattintva válaszd ki azt a zöld vízszintes csikot, amelyiknél gázadásra váltzoik a csík hossza és így tovább. Milyen kormány? -
loser #524 na, a setup az megoldodott viszomt van 1 nagyobb gondom.
Mégpedig hogy ha elinditom a játékot nincs gáz, nincs fék, a kormány pedig rázkodik mintha megörült volna.
Vki tud segiteni miért lehet ez ?
thx -
loser #523 hi mindenki ! most vettem 1 kormányt és kéne vmi jó beállitás( nincs kedvem szenvedni vele)
Aki tud linkeljen pls vagy emilre küldjön elöre is thx
jaaaaa gti-hez kéne -
Marki.. #522 Így van ahogy Norbi mondja, amikor mi megvettük, kaptunk egy kódot, ami mindenkinél más és ezzel lehetett aktiválni LFS-t, na most ezt a kódot még ha odaadnám is neked, most már nem tudnád használni, mert 1,már én aktiváltam vele 2,egy órán belül fel kellene használni, de én már 5 hónappal ezelőtt kértem, így nem tudod, de a programot bármikor meg lehet venni. -
Marki.. #521 lfs.hsw.hu -t akartam írni :) -
Marki.. #520 LFS S1-et csak online lehet aktiválni az oldalon kapott kulcs segítségével, amit mindenki kap, aki megveszi ugyancsak online S1-et. Crack nincs LFS-hez, aktiválási kulcs sincs vétel nélkül, de megveheti bárki 12 angol fontért. Ha nincs bankkártyád, akkor a www.hsw.hu oldal fórumában tudnak segíteni. -
Marki.. #517 Ha nincs hitelkártyád amivel meg tudnád venni online, a lfs.hsw.huoldalon tudnak segíteni. -
#516 jol sikerult:P -
#515 igen -
#513 nahjo.. amottan nem...
talán itt -
#512 emitten -
OPM #510 hmm
akkor nekem olyan régi demo van meg? :) vagy beta, nemtom
régebbi verziókban ugye nem lehetett bill-el?