16062
-
donpedro #509 Lehet billel is, meg egérrel is, és nemcsak a full-t. -
OPM #508 de ugye a fullhoz is kell kormány?
nem lehet azt sem bill-el nyomni -
#507 LFS
Itt erdeklodj a forumban. -
#506 érdekelne! vmi elérhetőséget tudsz adni? -
#505 todomasom szerint mas gepen nem fog meni. masolhatod is a gemet de akkor ujra kell unlockolni. -
#504 Ha megvettem a játékot, akkor a kapott kódokkal csak én játszhatok, vagy másik gépre is fel lehet rakni? -
#503 hja :) neki inkabb warez :) -
#502 Ketlem, hogy annyira erdekelne. -
#501 ha nagyon erdekel tudok valakit aki megveszi neked.(van bankkartyaja) -
#500 ha megadna valaki a kodjat akkor sem tudnad hasznalni. -
#499 ja értem. akkor sajnos marad a demo szintű felhasználás mivel nincs bankkártyám sajna.. :-(
Azért köszi. Ha vki megunná(esetleg...) akkor adja át nekem légyszi a kódot hozzá... -
#498 Mint mar tobbszor irva volt, online meg kell venni a jatekot. Nincs belole warez. -
#497 én az lfs-ben azt birtam amikor autót lehetet bütykölni és a rugókal variálsz. tök fasza amikor ugrálgat fel-le az eleje. na mind1. leszedem ujra. Megkérhetnék vki hogy aki tud vmit azzal kapcsolatosan hogy hogyan tudnám " teljes" verzióvá tenni az jelentkezzen. Köszi -
#496 szúúúszáááá!!!! ;) -
#495 Egy undorito mocskos szar alak lehetsz. Az ilyen parkanyokat utalaom a legjobban mint te. Semmit nem tudsz a játékról. SEMMIT DE SEMMIT!!! Mielött kinyitod a pofadat nézzél uána hogy mikortól csinálják és hányan! faszkalap bunkó segg! -
#494 es fizetett erte. senki nem jatszik az S1-el aki nem fizetett erte. jatszhatsz a gemmel ha a demot letoltod azt annyi. na csovi. szolj ha felfogtad amit es elfogadtad amit irtam. -
#493 latom nem erted. ha azt mondjak nincs es nem is lesz akkor az ugy van. -
#492 lool. legnagyobb es legjobb szim.ek egyike. hat meg alap hogy van. -
Beagie #491 a ten az az éveid száma gondolom felfele kerekítve :D -
#488 Végre!!! -
#487 van hát..méghozzá nagyon jóóóóó -
#486 Ebben van belsőnézet? -
#485 De van full. LFS S1. A legujabb patch: D. 7 auto, 20 palyakombinacio, napszakok, AI, online stb.
http://www.liveforspeed.net
Online rendelos, fizetos, warez nincs es nem is lesz belole. -
#484 Most nem régen jelent meg valami új patch a játékhoz! Ha kell valakinek a www.hsw.hu-ról letöltheti! -
#483 de van full! nekem az van. csak 2 használható autó van benne. azért kérdeztem hogy tudtok- e vmit csinálni hogy ne kelljen fizetni... -
#482 MEg nincs is ebbol full nem??? -
#481 nyomd a gazt az AI-k ellen :) es nyerj:) -
#480 demod van meg igaz ? az alap gemben 3 auto van. ha megveszed az S1-et abban 7 es 20 palyakonfiguracio -
#479 Ti hogy értétek el hogy ne csak 2 autóval lehesen menni? -
#478 hogy lehet beállítani a gamet hogy a pedált is vigye ne csak a kormányt? mert kormányon adni a gázt szó szerint gáz... -
sleve #475 Új pályák nincsennek hozzá csak ez a két pálya elérhető regisztrálatlanul?
-
#474 Supra powahhhh -
#473 ez mire jó? minden topikba bedobálsz pár képet?
úgy ránézésre olyan mint a DTM Racedrive de azért nem kéne... -
#472 mert mint a neve is irja a jatek online racing simulator :D igy offline mód nincs benne, csak a gyakorlás a botokkal, ha regisztrálni akarsz neten kell hogy legyél.
mondjuk egy feltört exe-t csinálhatna valaki, amivel csak single megy, multi tiltva.
-
#471 -
#470 offlinehoz miert nincs? -
ddd #469 Hali!
XR GT TURBO beállítását elküldené nekem valaki!
Nem tom beállítani, hogy ne csuszkáljon, lassab köröket megyek vele mint az előzőekkel :((
előre is köxi
ddd -
#468 igen azt is...nekem is el kellene már :\ -
#467 Olvasd el ezt is: LFS HSW Bemutato -
#466 Talán itt többet megtudhatsz róla, vagy esetleg itt nézz körül...mondjuk a fórumon...