6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#495 Jujj, ezt innen töröljétek, ezta gumiba írtam :DD -
#494 Neu!
Leichter Duft natürlich frisch!
Der **** Deo FRESH Stick for men mit 24-Stunden-Wirkung garantiert ein gepflegtfrisches Hautgefühl. Den ganzen Tag. Bajerische Motor Werke, und Kaiser köenig Hohenzoller, Zippfer shaize, mit mannlich-frischem Ghünter. Also dermotologisch mutter, Hautvertraglichkeit ficken ficken ficken fickeeen, und Natürliche Pflegt mild augen dushdas. Volksvagen mineralle wasser und Ulriche. Sicherer Schutz efrischend tschfrschtrrfffschrtfsctiherher hörrrrr sssschhsshshfroororoasoos -
Road Lee #493 ugyan mááá ...nem csak a belvárosi vőnalakon kicsik!!
59;67;81;stb -
#492 +5
Ja, alig lehet elférni. -
#491 DKV? -
#490 Nem, az Üstrák is újak. :-) -
#489 A 412-esek belső elrendezését teljesen át kellene alakítani, mert jelenlegi formájában nem megfelelő a belvárosi viszonylatokon. Vagy sűrűbben kellene járatni őket? /78, 40, 12, 156, 4/ -
#488 Van 1 kis igazság benne.
Csak annyi, hogy a 412-es Ikarus buszokat mostantól Renault alkatrészekkel fogják gyártani.
Február 26-án 1 hónapra megváltok az egyik 412T trolitól, mert jön hozzánk! -
netuddki #487 yo.
de mi van az új buszokkal??
aztat hallottam ,hogy renaultokat akarnak beszerezni ....
hmmm... igaz vagy nem ????!!
ki tuggya? -
#486 Ne térjünk már el a témától! -
netuddki #485 -
netuddki #484 dzsetszkííí??? lol
kishajók helyett?? -
#483 bombardier arghh...már azthittem jet skykről beszéltek:) -
#482 nem. -
#481 Nem vagy hozzászokva az újításokra? Itthon 30 évente jön egy új közlekedési eszköz és mindenki furcsálja az újat. Erre vagyunk nevelve. :)) -
#480 Fú, lehet, hogy modernek, de ezek nekem valahogy nem nagyon tetszenek. Akkor már inkább az Üstra csuklúsok. -
#479 Igaz is. A 19-esre nem emlékeztem pontosan, de azért hozzátettem, de akkor tényleg nincsen. A 47-49-esben viszont biztos vagyok. Amúgy meg 2×27m a TW6000-es -
#478 A Siemens sem rossz! Az 54 méterhez való ragaszkodás lesz a hibás döntés szerintem, mert egy prototípussal mindíg rengeteg hiba van. Ha vennénk egy jól bevált Bombardier, vagy Siemens vilit, amit más országok már "leteszteltek", akkor döntenénk jól talán. Ugyanis sehol nincs 50 méteres villamos, de talán nem is lesz, csak nálunk. -
Madmaxx #477 Állitólag a Bombardier és a Siemens a két lehetséges alternativa a gyártóknál. Én speciel a
Bombardiernek jobban örülnék. Király dizájnosak.
http://www.bombardier.com/en/1_0/1_1/1_1_2.html -
#476 Király a kép! :) -
#475 Vadi új 50 méteres viliket fognak venni a 4,6-os vonalára és 2006-ig teljesen lecserélik a 4,6-os állományát, a régiek meg ahogy írtad mennek a 47, 49-re. A 19-esen nem biztos, mert a Clark Ádám téri alagútba nem biztos, hogy elférne az ipari csuklós. -
#474 Te valamit félreértettél, én nem azt mondtam, hogy drága, hanem azt kérdeztem, hogy ezért a szolgáltatásért ki mennyit fizetne. -
#473 Azt hallottam, hogy 1-2 éven belül a 4, 6-os vonalra TW 6000-eseket állítanak forgalomba, az ott üzemelő Ganz ipari csuklósokat pedig a 19, 47, 49-es vonalra helyezik át. ,,Ki mit tud'' (erről)? -
#472 FVV CSM1 és TÁTRA T6A2H. -
#471 #432-höz üzenném, hogy Szegeden két fajta villamos van :) -
Road Lee #470 hááát szvsz menj oda 1 másik személyszállító szolgáltatóhoz és kérdezd + tőle ,mennyiért hurcolászik téged egész hónapban ,korlátlanul BP. teljes területén....aztán oszd el tízzel és akkor rájössz ,hogy nem is olyan drága a bkv.. :o) -
#469 Egy gyöngyszem kb. 15-20 évvel ezelőttről :) -
nna -
#467 shit happens -
#466 Kérdem én, hogy ezért a szolgáltatásért mekkora a reális összeg, amit el lehet kérni havonta? -
#465 Akkor már nem E1-es. Vagy? -
#464 Ez az E1 8 tengelyes változata, 1ébbként ugyanaz. -
#463 nem -
Road Lee #462 hááát....sztem. ha kiállsz és +kérdezed a népet ................. -
#461 Létezik szerintetek maximálisan elégedett "fizető" utas? -
Road Lee #460 nahh el ne tűnjön mááá ez a topic! -
#459 Ezt az oldalt már láttam egyszer, csak gondoltam kapcsolódik, és belinkelem az egyik ilyen képet. -
#458 Neee, tényleg? -
#457 Ez -- mint látod -- nem a Siemens E1-es. Az kétrészes, négyajtós, és az ablakok elrendezése is más. -
#456 Ha ráér..