6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#536 Megérkezett a 705-ös, azaz mostmár 802-es. -
#535 Hát nem romantikus?? -
netuddki #534 sztem valami rémálom :o) -
#533 Na neee...ez mi?! -
#532 Választ adtam a kérdésére. Szabad? -
#531 Hát, nem is a valentin-troli jön.
-
#530 És az miért okoz neked gondot?? -
#529 Hát az IK 412T. -
Road Lee #528 :O) -
#527 Nem kapják a témát. -
Road Lee #526 refreshing!! -
#525 Topic up! -
#524 Há' most nagyon elvan vele, hogy megy hozzájuk egy 412T. -
#523 Milyen troli? -
#522 Figyelem! Hétfőn jön a troli Debrecenbe!!! -
#521 Kb. valami ilyesmit akarhattak elérni vele. De minek erre külön szám? Csak a végállomásuk, meg az első megállójuk (ami mellesleg 100 méterre sincs a végállomástól, csak az új végállomás megépítésekor elfelejtették megszűntetni - én arra szoktam használni, ha az 56(+) villamos lekési a 157(+) buszt, akkor odarohanok, míg a busz a lámpánál dekkol) közös. Vagy normálisan ki kéne írni a végállomást (esetleg bemondani az első megállónál - bár ezen kettő egyike sem szokása a vezetőknek itt nálunk), vagy pedig mondjuk 57A-nak keresztelni (bár az előző célravezetőbbnek tűnik). -
#520 Ezt én is megkérdeztem már tőlük. -
netuddki #519 háááát sztem annyi az értelme ,hogy aki odafelé megy, az vissza is tudjon gyönni :o) -
Road Lee #518 hmmm..... annak + mi értelme?? -
#517 Ráadásul a 257-es újabb, kb. a gengszterváltás idején hozták létre. Ugyanaz, mint az 57-es csak az óramutató irányával ellentétesen halad a Máriaremetei-Hidegkúti-úti körgyűrűjén, az 57-essel szemben. -
#516 Jobb reggel, mint reg nélkül!
(Bocs, ezt nem hagyhattam ki!) -
#515 Ja, abban a tudatban rázhatod szét a koábbinál is keményebb ülésű plusz-buszokon, hogy "Najó, de ez ám plussz -- csak nem láccik...de nem baj!" :-) -
#514 Látnád egyszer élőben! Úgy folytatád a mondatod, hogy: "...vagy mégis?". >:-) Najó, azé' nem.
De ami itt van azt lehet, hogy plussznak nevezik, de nem ordít róla, hogy gyakorlatilag is az lenne. -
Road Lee #512 azannyja!!!
ezt a kiszolgálást!!
hmmm....
láccik ,hogy nem prolinegyed! -
#511 Az ötvenhetesek (sima, százas, kétszázas). És ugye kiszolgálójuk a Moszkva felől - a negyedik - az ötvenhatos villamos. -
Road Lee #510 plussz trio ?? milyen buszok yárnak arra?? -
#509 Ja, láttam róla képeket: télleg!
Bezzeg a a hűvösvölgyi plusz-trióra összesen 7 db busz kell csúcsidőben, és ennyi új 415-ösük sincs erre a célra. A 11-es, meg a 29-es pedig nem is plussz. -
netuddki #508 nemtom minek :(
de az tuti ,hogy 412-ek mert voltam rajta nem is olyan rég!
-
#507 MI?! Mikor cserélték le a 67-esről a 260-asokat? Két éve voltam ott, igaz, de akkor még a csotrogányok jártak arrafelé. Hogyhogy 412-esek? Oda? Minek? -
netuddki #506 hhmmmm....
csotrogány ???
412-esek
vezetni fasza de utazni rajtuk??!!pfhuuúú
kicsi, kényelmetlen, stb.. -
#505 jaja, jókis új buszok... hát, amelyik 2 bepusztult alattam azok nemsemmi effekteket adtak elő kátyú nélkül...
meg emlékszem ezekre, a bevezetés után első hideg télen kint a Chinoinnál rohadt le mind, mert valami hidralikák elfagytak bennük és amikor szűk ívben fordultak ott szépen széttörtek a csövek, és sorban pusztultak el kint kanyarodás közben... nem tutták kivenni a zokszigént bissztos :) -
#504 Tegnap király volt Fábry:-) -
#503 Azok is mán zörögnek, mint állat. Emléxem még, mikor a 7A-ra behozták emezeket (korábban ott laktam), hogy virútunk, hogy ezek ilyen klafa újak. Azt most meg mán ezekkel is belemész egy kis kátyúba, és rögtön halálfélelemmel megragadsz egy oszlopot, nem tudván, mikor esik szét. -
#502 Télleg, wazz! Most ugrik be: a 67-esen 1szer mán utaztam is. Ott csotrogány van. A másik kettőn is? -
#501 Igen. Február 26-28 körül jön. -
Road Lee #500 azok bíza!
59-es rio de csepel +erzsébet;67-es örs-től rio de rákosborzasztó;81-es XIX ker -
#499 tegnap 2(!) busz rohadt le alattam ugyanazon a vonalon 2 megálló eltéréssel... ráadásul ott ahol másra átszállni nem is volt lehetőség. (odáig meg szembesávban is láttam 'S' betűst 3-as buszt...
végülis fun volt, 5-6 megállót a forgalom mellett futottam le, picit kiköptem mindent a tüdőmből, dehát siettem :)) és így legalább odaértem nemtúlsok késéssel -
#498 Ezek most nem ugranak be hol járnak. Buszok, ugye? -
#497 Kitalálom: nem régóta tanulsz németül :-) -
netuddki #496 hmmm....
vonalakon akart lenni