6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
netuddki #282 passz -
#281 OKÉ AKKOR VALAKI ÁRULJA EL MÉ KÉNE NEKEM A KURVA SZENTENDRÉN VAGY ANNÁL BEJJEBB LAKNOM VAGY MÉ KŐ NEKEM ODA JÁRNI SULIBA HOGY ODA VEHESSEK DIÁK BÉRLETET???
ez akkor gyökérség bazzeg -
#280 "az önkormányzat felszámolást tervez" ezért nem lesznek a képen látható trolik nálunk egy jó darabig? -
#279 az önkormányzat felszámolást tervez. -
#278 Márpedig a BKV igenis hülyének nézi az embert, az más kérdés, hogy a politika pedig Budapest tömegközlekedését és a főpolgármestert nézi annak. -
netuddki #277 affenét!
senki nem néz hülyének 1 utast sem!
mindenhez "csak" pénz kell.....
de az + nemvan.....tuggyátok az az összeg amit jegyre költötök nem igazán sok ám!!
csak gondolj bele ,utazhacc vele akár 10 km-t is....
melyik az a személyszállító szolgáltató, amelyik 105 ft-ért ilyen távolságra elvisz?????
megaztán ki a fene kötelez bárkit is arra,hogy a bkv-val utazzon???
nem a jegy/bérlet ár a sok ,hanem a keresetetek kevés!! -
netuddki #276 síma futó szöveget....
aztán elkezdett szaladni az összes addigi beírás!!
hogy miért ??? -
#275 Miért? -
#274 már visszavitték. De hiába hoznak tesztkocsikat, 4 évig úgyse hoznak semmit:-(( -
#273 Mi a helyzet az alacsony padlós trolival? -
#272 Csövi! Csak szólok, jövő március felé próbajáratba érkezik hozzánk egy ilyen troli:
Na, mit szóltok házzá? -
#271 Ez külföldön egyértelmű dolog, de itthon elég egy matrica, és máris hülyének nézik az embert. -
#270 így van. -
#269 Nem + matrica kell, hanem járatsűrűség, tisztaság, pontosság! -
#268 Éljen a BKV minusz! -
#267 Mit írtál a 257-esbe meg a 263-asba? :-) -
#266 Hát igen. De nem baj, éljen a BKV Rt.Plusz (+)! -
netuddki #265 mi a fene van a népekkel???
iszonyú sok utas van!!!!!!!
meg kell állni minden megállóban!!! :(( -
[Walaki]D`Lair #264 nos nem így az már biztos :DDDDDDDDD -
#262 Csak sajnos, ahova én mentem, oda a vilcsi nem megy. :(( -
netuddki #261 apukém!!! mit tettem??!! nemtom hogy csináltam!! -
netuddki #260 zöcsém!! ha tudnám hogy csináltam???!!! -
[Walaki]D`Lair #259 Hüje! :DDDDDD -
#258 azzz szép... -
#256 Ez az egész Szilágyin így van, és akkor még ne beszéljek az 1+1 sávos Hűvösvölgyiről. Ezér nem a 56-ossal megyek, hanem a BKV+ 56-os villamossal. -
#255 Emberek! Utaztam ma a 22-es busszal reggel, hát 1 katasztrófa. Aki minden nap átéli ezt, annak részvétem. Álítólag minden nap ez megy ott. Pokoli nagy tömeg, két busznyi ember, a fele bagázs nem fért föl a buszra. Visszafele én sem fértem föl, 3 busz ment el a másik irányba, persze tömve, mire jött a következő, amire az ajtóra tapadva éppenhogy ráfértem. De a következő megállókban 1 ember nem tudott felszállni, pedig lett volna rá jelentkező. -
#254 szerintem is az. -
#253 Most nézegettem a bkv.hu-t és nagyon kultúrált az oldal, legalábbis menetrendek szempontjából, továbbá rögtön ad nyomtatási lap állapotot, amit ki is használtam :D -
#252 Az már ráfért! -
#250 Nekem meg mintha úgy rémlene valahonnét hogy 62-ben vagy akörül adták át. Nem olyan fiatal az.
Ja, és ez nagyon jó:
--Doktor úr, az utóbbi időben nagyon szenilis lettem!
--Igen, és miért?
--Mi miért? -
netuddki #249 nem a gyártási év számít!
én már öregember vagyok na...a szenilitás jelei mégsem jelentkeztek eddig rajtam :))
bááááár.........:o)
affene sem emléxik rá ,hogy pontosan mikor adták át ,de "öntudatra "ébredésem elött bizti nem .....
ez azt jelenti ,hogy tuti kószáltam volna vele ha
akkor működött volna már -
#248 Mert?
Ja, és tood, mi va az új kocsikra írva? Gyártva '70-ben, átalakítva '01-ben. -
netuddki #247 kizárt!! -
#246 A Nyugati a másik irányban van a Deáktól nézve. Vagy te Kispest-Nagyváradra gondolsz? Az meg jó nagy hülyeség lett volna! -
#245 Na, én mek a K-Ny-iról beszélek, amit tíz évvel korábban. Tehát akkor valóban átadhatták '62-ben, ahogy én mondom. Hol itt a "nem!", kérem szépen? -
#244 mi is gondoltunk rá 8]] -
#243 van amire még 4et is adtam :D
amúgy nem voltam szemét és nem húztam le őket, csak azt mondam, amit én gondolok. -
#242 és amikor az Újpest központig lehetett menni az már élvezet volt mi? :-D -
#241 valaki szakdogát ír :) -
netuddki #240 meg hát!! :O))
és az osztályzatok???