6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#414 Ja, kifestették őket 99-ben. Aztán az 59-es, majd a 61-es plusszosításával még egy párat tavaly. De akkoris a TW6000 a rulez! -
#413 Már volt Debrecenben. -
netuddki #411 refreshing :-) -
netuddki #410 vazzeeee
nagy kalandom a bkv-n :o))
-
[Walaki]D`Lair #409
-
[Walaki]D`Lair #408 Tátra T5C5 POWAAAH!!! :DDDDD -
#407 Micsoda horror :-DDDDD
Urban Survivor Action -
#406 találkoztam életem két legértelmesebb kallerjával.. mind a kettő metron fogott meg igaz kutya volt nálam egy orosz terrier de nagy lomha, édeskis dög,,igaz hogy akkora mint egy ló de nembaj:)))
szal..látom hogy jön a kaller..egy pufibb öreges emberke...mire hozzámé elövettem a tegnapi metro jegyemet..mivel 50es villamoson voltam ugyanugy lyukaszt jegyet mint a metron...szal nem láttam rajta időpontot...odaadom neki nézi nézi.. képen eltorul..rámmosolyog és suttogva: ez nem jo és rázza a fejét:)
suttogom vissza mosolyogva: mié??
aszondja (suttogva végig) mert látod itt a dátum ,ez tegnapi ( bazz én nem vettem észre)
kérezi, nincs másik?
mondom áhh sajnos elfogyott, hogyhogy? hát kellett hévre, metrora, buszra...és már nincs nálam..és nincs pénz nálam?-kéredzi..
mondom: nincs, már elköltöttem jegyekre, és munkában voltam, vagyon őr vagyok, ez sem az én kutyám...
azt mondja: biztos nincs valami pénz? már fülig ér a szája?
már nekem is hogy mekkora LOL az ember:) áhh mondom niiiiincs:)) aszondja és adatai? áhh a másik nadrágomban maradt a munkahelyen..aszondja káár...aztán köszönt és ment a másik kocsiba:)...
aztán 6 os villamos .valami kirrály kiscsaj áll mellettem.. nézem is..felszállunk erre felveszi a kurva piros karszarságot.. nah széééééééééééééééééééééééééééép...
odajön..mondom neki hogy már nincs, elosztogattam!
néz rám bambán: MIVAN?
mondom már oda adtam a többi kallernak a villamoson meg ametronál...és papirjai? nincsenek nálam (persze volt nálam)
és pont ugy fogta a csövet a hasam alött hogy nemtudtam volna leszálni, és mondtam hogy engedjen, akkor leszállok,, rámmosolyog aszondja maradjak...erre megy odébb 3 emberrel és a kiscsajt már bünteti is ...pff:))) kész volt teljesen:)))ezután leadtam akutyát..kértem manit mert már elfogyott tényleg bár nem jegyekre...de utánna nem találkoztam kalleral
-
#405 A BKV+ra is kellenének ilyenek. -
#403 Ezek fognak is valaha járni Debrecenben, vagy csak úgy rájukfestették az emblémát? -
#402 Kár, hogy kevés ilyen vezető van :-) .
-
#400 UP!
-
#399 Lecsórom a képeket a bratyóm honlapjáról:
És most a Skoda troli debreceni múltjáról:
-
#397 A jövő héten felrakok nektek agy grazi villamost, az állatok le fog esni:-) -
#396 Kudos annak a 3-as busz vezetőjének aki tegnap reggel gyakorlatilag tartotta a menetidőt, és olyan vezetést mutatott be... csuklós busszal nyári menettempóval cikázott a kaparó kocsik közt :) -
#394 Kiepe? Lehet, hogy a hajtásában segített. Egyébbként 412-es emblémája van. -
#393 Jól van na, úgy értettem. Csk mert valami kiepe a neve, nem 412T. -
netuddki #392 mármint itt Budapöstön????
-
#391 Az nem olyan, mint a 412, hanem az is.
És februárban lejön egy hónapra Debrecenbe az egyik. -
#389 Valakinek vannak tapasztalatai az új trolikkal? Asszem olyanok mint a 412-esek, csak troliban. -
#388 Kossuth tér - Erzsébet Királyné útja, aluljáró. -
#387 Ja, legyen mit sikkasztaniuk a mocskos fömuftiknak. -
#386 -
#385 Felszállok a buszra, ráverem egy nyugdíjasra! -
netuddki #384 csak így (becsületesen ) tovább !!
támogassátok a bkv-t :-) -
#383 Add csak :))
Múltkor a mamám volt nagyon heppi amikor jön oda, hogy képzeljem levelet kaptam és ő pont itthon volt és át tudta venni. A 8000-es BKV csekk érzékenyen érintett :D -
izb #382 Tök jo fej anyud van!!
Nekem is van egy két csekkem....:))) -
#381 Argh. Megb*sztak, egy aranyos tapasztalatlan csaj ;D (:D) mondom akkor két ünnep között beviszem a bérletet és 450. Hülye mutterom meg megtalálta a csekket, és befizette a 4106 ftot. Ekkora gyökeret. -
#377 +-os lett a 70-es! Majd megnézem, de egy ideig nem megyek Pestre. -
netuddki #376 topic up! -
#375 M. C.! -
#374 Boldog Karácsonyt!! -
#373 Azaz. -
#372 CSŐ!!! TPOIC UPPPP!!! -
netuddki #371 természetesen első szóra nem .....na de másodikra !!!! -
#370 engem sem próbálnak sajna, pedig én is hajlanék rá! -
#369 Ma is volt ellenőr villamoson. Szerencsére lámák az ellenőrök :)
Amúgy nekem az esetek 90%ában van bérletem, csak ennek az időszaknak 40%ában nem tartom magamnál. :) -
netuddki #368 csak azt nemtom ,miért nem próbálnak engem is +vesztegetni???hátha sikerülne nekik :o) -
#367 Hidd el, itthon a korrupció csinál ki mindent, cégeket és embereket egyaránt! Ilyen korrupció az egész világon nagyon kevés helyen van, mint nálunk. -
#366 áhhh, jelenleg itt Budapesten! :((