6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • mr x
    Ja, kifestették őket 99-ben. Aztán az 59-es, majd a 61-es plusszosításával még egy párat tavaly. De akkoris a TW6000 a rulez!
  • Marki
    Már volt Debrecenben.
  • netuddki
    refreshing :-)
  • netuddki
    vazzeeee
    nagy kalandom a bkv-n :o))
  • [Walaki]D`Lair

• [Walaki]D`Lair
    Tátra T5C5 POWAAAH!!! :DDDDD
  • Blasta
    Micsoda horror :-DDDDD
    Urban Survivor Action
  • CSOCSO
    találkoztam életem két legértelmesebb kallerjával.. mind a kettő metron fogott meg igaz kutya volt nálam egy orosz terrier de nagy lomha, édeskis dög,,igaz hogy akkora mint egy ló de nembaj:)))
    szal..látom hogy jön a kaller..egy pufibb öreges emberke...mire hozzámé elövettem a tegnapi metro jegyemet..mivel 50es villamoson voltam ugyanugy lyukaszt jegyet mint a metron...szal nem láttam rajta időpontot...odaadom neki nézi nézi.. képen eltorul..rámmosolyog és suttogva: ez nem jo és rázza a fejét:)
    suttogom vissza mosolyogva: mié??
    aszondja (suttogva végig) mert látod itt a dátum ,ez tegnapi ( bazz én nem vettem észre)
    kérezi, nincs másik?
    mondom áhh sajnos elfogyott, hogyhogy? hát kellett hévre, metrora, buszra...és már nincs nálam..és nincs pénz nálam?-kéredzi..
    mondom: nincs, már elköltöttem jegyekre, és munkában voltam, vagyon őr vagyok, ez sem az én kutyám...
    azt mondja: biztos nincs valami pénz? már fülig ér a szája?
    már nekem is hogy mekkora LOL az ember:) áhh mondom niiiiincs:)) aszondja és adatai? áhh a másik nadrágomban maradt a munkahelyen..aszondja káár...aztán köszönt és ment a másik kocsiba:)...
    aztán 6 os villamos .valami kirrály kiscsaj áll mellettem.. nézem is..felszállunk erre felveszi a kurva piros karszarságot.. nah széééééééééééééééééééééééééééép...
    odajön..mondom neki hogy már nincs, elosztogattam!
    néz rám bambán: MIVAN?
    mondom már oda adtam a többi kallernak a villamoson meg ametronál...és papirjai? nincsenek nálam (persze volt nálam)
    és pont ugy fogta a csövet a hasam alött hogy nemtudtam volna leszálni, és mondtam hogy engedjen, akkor leszállok,, rámmosolyog aszondja maradjak...erre megy odébb 3 emberrel és a kiscsajt már bünteti is ...pff:))) kész volt teljesen:)))ezután leadtam akutyát..kértem manit mert már elfogyott tényleg bár nem jegyekre...de utánna nem találkoztam kalleral
  • mr x
    A BKV+ra is kellenének ilyenek.
  • mr x
    Ezek fognak is valaha járni Debrecenben, vagy csak úgy rájukfestették az emblémát?
  • mr x
    Kár, hogy kevés ilyen vezető van :-) .
  • Marki
    UP!
  • Marki
    Lecsórom a képeket a bratyóm honlapjáról:

És most a Skoda troli debreceni múltjáról:

• Marki
    A jövő héten felrakok nektek agy grazi villamost, az állatok le fog esni:-)
  • Dzsini
    Kudos annak a 3-as busz vezetőjének aki tegnap reggel gyakorlatilag tartotta a menetidőt, és olyan vezetést mutatott be... csuklós busszal nyári menettempóval cikázott a kaparó kocsik közt :)
  • Marki
    Kiepe? Lehet, hogy a hajtásában segített. Egyébbként 412-es emblémája van.
  • mr x
    Jól van na, úgy értettem. Csk mert valami kiepe a neve, nem 412T.
  • netuddki
    mármint itt Budapöstön????
  • Marki
    Az nem olyan, mint a 412, hanem az is.
    És februárban lejön egy hónapra Debrecenbe az egyik.
  • mr x
    Valakinek vannak tapasztalatai az új trolikkal? Asszem olyanok mint a 412-esek, csak troliban.
  • Marki
    Kossuth tér - Erzsébet Királyné útja, aluljáró.
  • mr x
    Ja, legyen mit sikkasztaniuk a mocskos fömuftiknak.
  • Bunyós Pityu
  • Bunyós Pityu
    Felszállok a buszra, ráverem egy nyugdíjasra!
  • netuddki
    csak így (becsületesen ) tovább !!
    támogassátok a bkv-t :-)
  • dikki*yysw
    Add csak :))

Múltkor a mamám volt nagyon heppi amikor jön oda, hogy képzeljem levelet kaptam és ő pont itthon volt és át tudta venni. A 8000-es BKV csekk érzékenyen érintett :D
  • izb
    Tök jo fej anyud van!!
    Nekem is van egy két csekkem....:)))
  • dikki*yysw
    Argh. Megb*sztak, egy aranyos tapasztalatlan csaj ;D (:D) mondom akkor két ünnep között beviszem a bérletet és 450. Hülye mutterom meg megtalálta a csekket, és befizette a 4106 ftot. Ekkora gyökeret.
  • Marki
    +-os lett a 70-es! Majd megnézem, de egy ideig nem megyek Pestre.
  • netuddki
    topic up!
  • mr x
    M. C.!
  • Marki
    Boldog Karácsonyt!!
  • mr x
    Azaz.
  • Marki
    CSŐ!!! TPOIC UPPPP!!!
  • netuddki
    természetesen első szóra nem .....na de másodikra !!!!
  • Ramore
    engem sem próbálnak sajna, pedig én is hajlanék rá!
  • dikki*yysw
    Ma is volt ellenőr villamoson. Szerencsére lámák az ellenőrök :)
    Amúgy nekem az esetek 90%ában van bérletem, csak ennek az időszaknak 40%ában nem tartom magamnál. :)
  • netuddki
    csak azt nemtom ,miért nem próbálnak engem is +vesztegetni???hátha sikerülne nekik :o)
  • Ramore
    Hidd el, itthon a korrupció csinál ki mindent, cégeket és embereket egyaránt! Ilyen korrupció az egész világon nagyon kevés helyen van, mint nálunk.
  • Ramore
    áhhh, jelenleg itt Budapesten! :((