6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#619 Ezt én sem tudom, minden esetre tetszett a 2 vezetőállásos UV. -
#618 Éas pont ilyenkor vagyok otthon... Hétfőn voltam fenn Pesten, kár, hogy a 41-es vonalról leselejtezték a felújított UV-kat. -
#617 amúgy aki ment már a 3-ason vagy a Piros 3-ason, BKV-n meg anyámkínjatudja min az mondja már el a véleményét, hogy milyen kellemes rázós útja volt a camponáig. a franc se tudja... vagy az utat javítsák le vagy a buszokat cseréljék ki, mert ezek a buszok a belvárosba valók, nem ki a szar útra -
#616 Ja és ahol még UV-k vannak: 42, 52. Itt egy ideig MUV-ok mentek, azokat miért nyugdíjazták? És mit fognak majd berakni, ha az ottani UV-kat is kihajigálják? -
#615 Ja, mint ahogy az a 473-nál kezdődött eszmecseréből ki is tűnik. Mennek a 47-49 vonalakra. A 19-esen, és a 41-esen mi lesz? Beraknak Tátrákat talán? A 41-esen régen állítólag már volt Tátra. Apropó: tegnap beüzemelt 3 szerelvény a felújított Tátra T5C5K kocsik küzül az 59-es vonalán. -
#614 De a régi ICSV-k ugye megmaradnak? Az UV-k helyére be lehetne tenni őket. -
#613 Ja, úgyhogy kétvagonos helyett mostantól egykocsis szerelvények tapodják majd a nagygyűrű síneit "a kocsik közti átjárhatóság" és gondolom az egyenlő utaseloszlás miatt. -
#612 53m? Akkor az el is kell a 4-6-ra. -
netuddki #611 nem semmi
máár az ára!
apám!! szép hosszúak lesznek
-
#610 Tegnap volt a metróban egy látványterv az új vilikről, és azt írták, hogy jövőre kezdik el szállítani őket (40 db), ám majdnem 1 mrd ft/db áron (40 db: 37,3 mrd ft). Hossza 53 m, ezzel állítólag a leghosszabb tuja. -
#609 re -
netuddki #608 huhh
up!
-
#607 Garzban is olyan villamosok vannak, nézd meg itt kb. ilyenek. Mármint a zöldhöz hasonló, persze:-) -
#606 A másik kettőt nem is láttam, de azért ezek jól néznek ki. -
#605 Pont a lehető legdrágábbat. -
#604 Ja, ma vót a metróban, hogy 2005-től 2006-ig jönnek a nagykörútra a Siemens-Kiepe szerelvények, a jelenlegi 25 éves ürülékeket pedig átrakják a 47-49-es vonal 50 éves ürülékei helyére. -
#603 Biztos. -
#602 Ja. Ő vezeti az a villamost. A viszbűl szedi ki a zokszigént. -
#601 Tüdüdünndünndütünn; Moszkva tér. -
#600 Szalacsi? -
#599 Na, 2 kép Troliman honlapjáról a Solarisról, Debrecenben:
-
#598 Ebbe nem is az utca a fontos, hanem hogy Szalacsi vezeti. "teccikérteni"??? -
#596 Elérhetőség? Kíváncsivá tett ez a hír. -
#595 Ja, csak ez nem Mikó utca, hanem Dózsa György tér következik. Kettővel lejjebb, és visszafelé (Szt. János kórház). -
#594 Azaz sima T5C5-ök. Pont, mint az 591-esben, csak kicsit kifestve (4 éve az 56-oson, 2 éve az 59-esen és 1 éve a 61-esen. Azóta...hát...) -
#593 Szerintem egy Ik-Agora volt. A 7-es vonalon akarják közlekedtetni őket, most tesztelik. Debrecenbe legalábbis még csak ennyi infó jött le. -
#591 BKV+ -
#590 Ja, a szegedi típus?? -
#589 Még csak a sima tátrák mennek az összes plussz vonalon. Pedig lassan beüzemelhetnék a K-kat is. -
#588 Már van az 56-oson, nem? -
#587 Кi tudja, mikor fognak megjelenni a BKV+ vonalakon a T5C5K-k? Megdöbbenésemre látom, hogy már 20-at meg is csináltak, csak épp'séggel szét vannak szélesztve mindenfelé. Itt Szépilonán pl. öt db van belőle. -
#586 szerintem se! -
#585 Na, ne vérezzen mán el ez a topik! -
#584 A Zákány utcánál van, a mostani Főnix csarnoknál. -
#583 Igen. Debrecen. Miért? Nem látszik??
-
Road Lee #582 ????!!!
-
Road Lee #581 hol is van ez??
debrecen?? -
#580 Remélem nem. Felteszek egy 94'-es képet.
-
#579 Remélem nem. Felteszek egy 94'-es képet.
-
Road Lee #578 mi ez??!!
kimúlik ez a topic???