6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#323 Ja és hülyének is nézik az embert.
Egyszer beíméleztem nekik. Erre azt a választ kaptam, hogy a 157-es csúcsidőben (munkanapokon 6:00-6:36 és 15:10-17:10) valóban 12 percenként jár, ennél sűrűbben soha nem is, és valóban nagy (állítólag 80%-os) a kihasználtsága. Ehhez én azt tudom hozzáfűzni, hogy ha a végállomás előtt 3 megállóval a buszra (tényleg, az alsó lépcsőre se lehet lépni) felférni sem lehet, az mióta 80 %. Vagy az oda-vissza átlagot számolják? Ja, kérem úgy könnyű: 30% Budaliget 130% Hűvösvölgy felé.
A másik: BKV+ és mégis ugyanolyan ósdi (csak kifestett, azóta összefirkált, valamint kijelzővel felszerelt, amiket a vezetők úgy sem használnak) buszok közlekednek, mint '99 júni előtt. Erre azt a választ kaptam, hogy a terepviszonyok mellett nem lehet alacsonpadlós buszokat közlekedtetni. De nem hiszem én, hogy a 11-es, vagy a 29-es olyan sík területen jár, mégis kipofozott 415-ösök annak ott. Kinek kell alacsonpadlós? Jó a 415-ös is kipofozva (értsd: ne 56GY állapotban).
Szóval ennyit erről. -
#322 Én olyasmiket hallottam, hogy a békávénak mostanában semmire sincs pénze, és ha már ilyen szépen törlesztették az adósságukat, akkor hogy a kormány kedvébn járnak jövőre is felhalmoznak 36 G ft-ot.
Ja meg ha lenne, azt meg elsikkasztják. Az ilyeneknek kár letisztázni a kontóját (mondjuk ha egyszer szükséges). -
netuddki #321 csatlakozom -
#320 igen -
#319 Jaja -
#318 Halott az egész városban a környezet, és ez érvényes a BKV-ra és a szgk-i forgalomra is, 1xűen nem bír el ekkora tehert a város.
Talán nem világvárost, hanem csak járható várost kéne építeni. -
#317 Akkor nekem is szerencsém van? -
#316 Akkor qrvanagy szerencséd van.
-
#315 A no lovetta ugye nem azt jelenti, hogy nincs pénz?
Pénz az van, akár 20 db. vételére is. Az önkormányzat nem engedi! -
netuddki #314 a rendszert meg mindenki utálja -
netuddki #313 a rendszer viszont te vagy, ugye tudod?? -
Makád Fc #311 Fuck Bkv,
ez a jelszó
a volánbusz meg tréé utálom én
Felszálok a bkv-ra
hányingerem van
felülökl a volánbuszra
elhányom magam! -
netuddki #310 háááááát.............
nem igazán ösmerem aztat a tzéget :( -
#309 Nem tudod, milyen hirhedt a HV a tehányságáról? -
netuddki #308 mert????? -
#307 Húúúúúúúúú, ezt nem kellett volna megkérdezned:-)
-
netuddki #306 bizti azééé mert nem vagy ölég csókos :-) -
#305 Tényleg senki nem tudja miért nem lehet venni Szentendrére diák bérletet csak akkor ha ott lakom vagy oda járok suliba... He???ennek mi az értelme? -
#304 Na jó, ungeréze mind a kettő; mádzsári, és kész. -
netuddki #303 íííiigen??!! olyan szar a hajdú ??? -
#302 Hát, a Hajdú volánhoz képest a BKV igencsak európai!! -
#301 Úgy értem, nem veszi meg a város.
Csupán néhány napig járatják, hogy lássák, nem csak a sz.r ZIU-k járhantának a városunkban. -
#300 Ezaz, a rohadt sikkasztókat kéne már elintézni. -
netuddki #299 hááát... az naggyon yo lenne .... akkor valszeg én is több gempát kapék yutalomként mint eddig (0ft)dehát a górék leszedik a sápot és nem marad nekünk, melósoknak szinte semmi :(( -
#298 Én aránylag jól ismerem az európai tömegközlekedés árait és tudom, hogy talán itthon a legolcsóbb, de külföldön ilyen szolgáltatást sehol nem tapasztaltam, mint itthon.
/Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci/
Ezért írtam régebben, hogy, mint más országokban, úgy nálunk is az államnak sokkal több pénzel kellene támogatni a BKV-t. -
netuddki #297 tudod öregem ez 2irányú dolog ......
sztem amilyen az aggyonisten olyan a fogaggyisten :o)........
ha az ellenőr a bunkó, akkor biztos megvan az ok rá ....és ez igaz fjordítva is -
#296 Na ez meg a másik oldala. Azt meg mindenki szopatja az ellenőröket, hogy mekkora tahók meg minden. Itt kezdődik a "tyúk, vagy a tojás" c. kérdés. -
#295 Ezt mondtam: alapkövetelmény! -
netuddki #294 pontosan!!
csak az a gond ,hogy ti vagytok kisebbségben ....
az utasok több mint fele nem fizet az utazásért... pedig ennek a yo vagy rossz szolgáltatásnak ára is van ám!...
az helyzet ,hogy sok fiatal ember már úgy nő fel ,hogy azt hiszi a bkv-val ingyen lehet utazni... és mindez csak azért ,mert nem lehet számonkérni a bliccelőket........
hiszen nem kötles megmutatni az igazolványát,ha megmutatja akkor sem tudják behejtani rajta a pótdíjat... mert neki jogai vannak.... csak a kötelességről feledkeznek meg rendszerint.....
tudjátok nem sok olyan "európai" nagyváros van ahol (relatív) ennyire olcsón lehet tömegközlekedni.....
-
#293 Hülyeség a +, vagy a -! Szolgáltatniuk kellene európai színvonalon végre! A becsületes törzsutasok, mint én és még jópárezren megérdemelnénk a pontos, kényelmes, tiszta, gyors utazási lehetőséget. -
#292 Ez vót tegnap a metroban is. LOL! :-) -
#291 ja az ilyen 7-es hosszúságú járatoknál igen, de máhol ez kb. a fele (pl. nálunk itta buszok). Nameg ugyanennyit kellene elvileg fizetned 1/2 kilométerért is -- ~ennyi egy megálló. -
#290 Amit a +-ban ígérnek, az lenne az alapkövetelmény. Tegyük föl, hogy ezt teljesítik. De akkor nem ez a plusz, hanem a másik a mínusz (mer mi, akkor a menetrend máshol csak úgy dísznek van, meg örüljek, hogy itt nem kell mocsokban utaznom?). De tényleg csak tegyük fel... -
#289 Na ez az: próbajáratra, de forgalomba nem állítják -- no lovetta.
Ja, hallottátok, hogy törlesztik a BKV adósságát? -
#288 Na látod, én is ezt mondom. Miközbe mások meg hogy irigyelnek, hogy örüljek mán, mer én plusszal járok. -
netuddki #287 hhhhhhhmmmmmmmmmmmmm -
#286 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
popup ablakban jött fel és nem megy ki a fejemből :))
-
#285 topic up! -
#284 Különben sem az önkormányzat tervezi az ilyesmit. -
#283 Egy jó darabig = 1-2 nap!!!!!!!!!!
Olvass utána!!!!!!!!!!