6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#661 Nem t'om. Tegnap volt is egy cikk róla a Metroban. A Ryanair állítólag 9,9€-ért fogja szállítani az utasokat Debrecenből Frankfurtba. Persze cserébe elvár némi fejlesztést a repülőtéren (mint pl. a leszállást segítő fénysorok, stb. kiépítése), aminek az összege azonban csak kb. 1 Mrd forint. -
#660 De nem értem, az Indexen ezt miért tarottán nevetségesnek. -
#659 Igen. Bár Sármellék mellett volt egy másik balaton melletti is. Utánanézek a KTI '96-os koncepciójából. Ha jól tudom, akkor még Pápát is melegeti. -
#657 Jó lenne, ha nem csak Budapesten lenne int'l airport. Ez így jelenleg kicsit ciki. Debrecen és Sármellék (?) lenne a másik két nemzetközi jelölt? -
#656 Egy ilyenje a Malévnak is van (HA-LOC).
Felszállótömege: 77,79 t
Utasférőhely: 180 fő
Utazósebesség: 750-850 km/h
Hatótávolság: 3800 km
Hajtómű típusa: CFM56-7B26 -
#655 Beszúrtam az indexről:
Szerintem ez a nap vicce!!!:)))))
Az index oldalán az szerepel hogy a Ryanair B737/800 as 180 személyes géppel szeretnének menni DB-Frankfurt között! :)))
Garficicus -
#654 Nem igazán értek a repcsikhez, de utánanézek.
Már újraaszfaltozták a kifutót, és bővítették. Most a fogadóépületet fejlesztik. -
#653 De nagy gépek fogadására még nem alkalmas a placc, vagy? Kb. mekkora gépek járnak felétek? -
#652 De igen, debreceni vagyok.
A reptéren először tavaly nyáron idnult heti repcsijárat Majorkába.
Most azt mondták, indul egy járat Frankfurtba is, meg a "fapados" új budapesti repcsicég is indít járatot, ami nálunk is meg fog állni.
Egyelőre csak ennyit tudok. -
#651 Hol? Lehet, én voltam:-)
Habár inkább a szélvédőt törettem volna be. -
#651 Hol? Lehet, én voltam:-)
Habár inkább a szélvédőt törettem volna be. -
#650 Nem tőletek, nyugi! Mostmár letesztelték a három trolitípust, jövő év vége felé rendelnek 22 db. trolit. Szerintem tuti, hogy a Solaris jön, és azt mondták, abban az esetben légkondit is tesznek bele. -
#649 Tényleg, Marky, Te debreceni vagy, nem-e? Ma mondták a híradóban, hogy újra beindítják a debreceni repteret, de sajnos egyéb hanghatások miatt nem hallottam, mikor, és hogy nemzetközi forgalom is lesz-e rajta. -
#648 Öreg hiba... -
#646 hehh... troli powa :DDD
bazze úgy kente neki a sofőr, majd el borúltam !!! -
#645 Nálunk itt Pöstön az a (jó vagy rossz -- nézőpont kérdése) szokása a legtöbb embernek, hogy hamis nevet ad meg, azt szarik rája (mint ami a tenger fenekén van és nem érdekel -- na jó). Én nem t'om, engem még nem büntettek meg. -
#643 És honnét? Tőlünk? Vagy az más volt? -
#642 Itt van a baj. Ameddig a felsővezetés semmi hatására nem hajlandó megváltozni, addig a helyzet sem fog megváltozni. És ez a szomorú. Mélységesen szánalmas ez a lelkiismeretlenség. -
#641 Hát, nekünk mindenesetre légkondis trolik jönnek. Csak hogy irígykedjetek:-)
-
#640 Neked nem tünt fel az, hogy a felsővezetői fizetések aránytalanul magasak nem csak a BKV-nél, hanem szinte mindenhol. Nameg a lopás-csalás hegyek sem segítenek, sőt lehetetlené teszik a fejlődést. Meggyőződésem, hogy hozzánk hasonló országok ezeknek az okoknak a kiküszöbölésével tudták felújítani, modernizálni az országukat, mitöbb, lehagyni minket. Igenis nálunk is lehetne komoly fejlődés, annyira nem vagyunk csórók! -
#639 Jó lenne az új, csak no lovetta. De te meg úgy írtad az alábbiakat, mintha ennek nem lennél tudatában. Csórók vagyunk, nem tűnt még fel? -
#638 Gúnyosan írtad az alábbiakat, pedig sajnos rengeteg ember inkább a muzeális vilamosainkat újítaná fel inkább, továbbá szídják a légkondit és a füstüveget is. Persze azért mert ehhez szoktatták őket az évtizedek alatt valószínüleg. -
#637 Na ne mondd, tényleg? Jó volna, ha lenne. -
#636 A francba! Naszóval Privát
És linkek. -
#635 A legjobb ITT Csak a Linkekre kell kattintani. -
#634 Szerencsére nagyon sok hasonló témájú oldal létezik a neten. -
[Walaki]D`Lair #633 Ezt nézzétek meg:
Kurrvajó közlekedéstörténeti oldal budapestről -
#632 Én meg arra gondoltam:-) -
#631 Inkább egy modern, gyors, kényelmes, légkondis, sötétített üvegű, alacsonypadlós gyorsvillamos. -
#630 Én a 41-esről beszélek. (#618) -
#629 Ja, inkább a MUV, mint az UV. -
#628 Nincs, a legrégibb járművek az FVV 1200-asok. CSak akartak UV-t venni. DE sajna nem vettek.
Ramore: Az mégjobb ár lett vona. -
#627 Ez számomra is vicces, hiszen kinézetre a MUV-ok sokkal jobb állapotban voltak, mint 1 átlagos UV, dehát a hivatalos vizsgaidejük bizony lejárt. Szerintem az összes UV-t le kellett volna már szerelni és venni helyettük európai színvonalú villamosokat. Múzeumban lenne a helyük! -
#626 A régi UV-knak akkor ehhez képest meg már ezer éve lejárt a vizsgájuk, azt mégsem újítják fel, se nem vágják ki őket a fenébe. -
#625 Ott is MUV-ok jártak? Hiába: rég nem jártam már ott. -
#624 Én 1-ről hallottam. -
#623 Az is 1 milka volt? Én 6-ról hallottam -
#622 1 millióért inkább az öreg, de hibátlan és sokkal fejlettebb bécsi villamosokat lenne érdemes venniük, ahogy Miskolcon tették. -
#621 Debrecennek is akartak eladni valami 1 millió forintért UV-ket, de ezek a hülyék nem éltek vele. Pedig éjszakai járatra jobb lenne. -
#620 Azért nyugdíjazták a MUV-okat mert lejárt a vizsgájuk és vagy újabb full felújítás, vagy bontó. A BKV a bontás mellett döntött, múzeumi célokra sem őriznek meg belőlük egy darabot sem.